Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahahha Ewa rewelacyjny pomysł!!!!!!! i teraz niech opowiada ciemnocie dalej i niech sterylizują swoje suki, żeby mieć tylko jednego szczeniaczka dla zdrowia po swojej suce :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to dzieci Luny i Bolesława :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: o Boże, umarłam :lol: :lol:
tak, a moje koty to dzieci Leona i Szpili :evil_lol: :evil_lol:
nie wiem tylko dlaczego wychowują się z ojcem :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
monia dodam tylko na pocieszenie ze zostały ci juz chyba " tsy psy":evil_lol:

wie mwiem dzwoniłam do Marchewy :multi: jutro Frodek jedzie do domku do Jastrzębia :loveu: :multi: a do mnie w piątek na sylwestra wraca Elmo :lol: ale tylko do poniedziałku, bo jego Pani miała załatwioną opiekę nad psiulcem ale okazało się że oopieka nie może no i spytała mnie czy Elmo może u mnie 3 dni pobyć :cool3: i znowu będę miała 4 :evil_lol: ale chwilowo :p

Posted

Hura :multi::multi::multi::multi::multi: Czyli jeden szczyl do adopcji? Pogubiłam się tylko który :oops: Dawaj fotke szczyla pozostajacego to wyslę komuś kto moze pomóc :)

Posted

malawaszka napisał(a):
wie mwiem dzwoniłam do Marchewy :multi: jutro Frodek jedzie do domku do Jastrzębia :loveu: :multi: a do mnie w piątek na sylwestra wraca Elmo :lol: ale tylko do poniedziałku, bo jego Pani miała załatwioną opiekę nad psiulcem ale okazało się że oopieka nie może no i spytała mnie czy Elmo może u mnie 3 dni pobyć :cool3: i znowu będę miała 4 :evil_lol: ale chwilowo :p

ale bedziesz miec wesoło :eviltong: sylwester pełną parą! :cool3:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ale bedziesz miec wesoło :eviltong: sylwester pełną parą! :cool3:

bhahahah gnojki jadą do mamy na wieś na Sylwestra :eviltong: sama mi to dziś zaproponowała :loveu:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka zrób legendę z obrazkami do każdego postu o szczeniaczkach;)

hahaha noo to nie jest takie łatwe bo jak tylko kucam żeby robić zdjęcia to gnojki leeeecąąą i całuuująąąąą i skuuubiąąąąą i wogóle :mad:

PIKA napisał(a):
Waszka czyli Ty Sylwestra spędzasz z psami? :evil_lol: A szampana dla nich masz? :evil_lol:

HA! a własnie że nie!!! patrz wyżej :eviltong:

Pysia napisał(a):
Monika zaraz Ci manto przez telefon sprawie mimo późnej pory bo martwię się ze Cię nie ma ani tutaj ani na GG!! :mad::mad::mad:

jus jestem :p balowałam dziś na urodzinkach Przyjaciółki :drinking:

paula_z napisał(a):
Czesc Weszka :loveu: Super, ze Frodek ma domek :multi:

noo ja też się cieszę, ale jakoś mi tak... :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
no bo one sięrobią coraz bardziej cywilizowane i przytulaste a nie tylko dzikusy i smutno jak idą ode mnie :oops:

:glaszcze: Nie masz sie czego wstydzic, trudno sie nie przywiazac do malych robaczkow :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Ech Weszka ale mam przystojnego sąsiada...ech....

a co na to Ju :hmmmm: bo Ty Pysiu tylko o tym przystojnym sąsiedzie tak tylko non stop :razz: :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
FOTY!!!!!!! :diabloti:

Spróbuję ale co ja mam mu powiedzieć? Że zaręczyny się szykują i muszę pannie młodej jego fotke zapodać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Vectra napisał(a):
a co na to Ju :hmmmm: bo Ty Pysiu tylko o tym przystojnym sąsiedzie tak tylko non stop :razz: :razz:

Ju nic bo sąsiad ciut starszy od Karola :evil_lol: Są kumplami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: