malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 hahahha Ewa rewelacyjny pomysł!!!!!!! i teraz niech opowiada ciemnocie dalej i niech sterylizują swoje suki, żeby mieć tylko jednego szczeniaczka dla zdrowia po swojej suce :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: po sterylkowe takie inne wychodzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lunka okazała sie wiatropylna :razz: monia dodam tylko na pocieszenie ze zostały ci juz chyba " tsy psy":evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 malawaszka napisał(a):to dzieci Luny i Bolesława :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: o Boże, umarłam :lol: :lol: tak, a moje koty to dzieci Leona i Szpili :evil_lol: :evil_lol: nie wiem tylko dlaczego wychowują się z ojcem :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Maga100 napisał(a): nie wiem tylko dlaczego wychowują się z ojcem :evil_lol: a ty jestes maga pewna ze to ojciec?znaczy sie ze facet :eviltong: Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a ty jestes maga pewna ze to ojciec? no tak. Ojciec nigdy nie ma pewności, że ojcem jest :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):monia dodam tylko na pocieszenie ze zostały ci juz chyba " tsy psy":evil_lol: wie mwiem dzwoniłam do Marchewy :multi: jutro Frodek jedzie do domku do Jastrzębia :loveu: :multi: a do mnie w piątek na sylwestra wraca Elmo :lol: ale tylko do poniedziałku, bo jego Pani miała załatwioną opiekę nad psiulcem ale okazało się że oopieka nie może no i spytała mnie czy Elmo może u mnie 3 dni pobyć :cool3: i znowu będę miała 4 :evil_lol: ale chwilowo :p Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hura :multi::multi::multi::multi::multi: Czyli jeden szczyl do adopcji? Pogubiłam się tylko który :oops: Dawaj fotke szczyla pozostajacego to wyslę komuś kto moze pomóc :) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 malawaszka napisał(a):wie mwiem dzwoniłam do Marchewy :multi: jutro Frodek jedzie do domku do Jastrzębia :loveu: :multi: a do mnie w piątek na sylwestra wraca Elmo :lol: ale tylko do poniedziałku, bo jego Pani miała załatwioną opiekę nad psiulcem ale okazało się że oopieka nie może no i spytała mnie czy Elmo może u mnie 3 dni pobyć :cool3: i znowu będę miała 4 :evil_lol: ale chwilowo :p ale bedziesz miec wesoło :eviltong: sylwester pełną parą! :cool3: Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka zrób legendę z obrazkami do każdego postu o szczeniaczkach;) Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Waszka czyli Ty Sylwestra spędzasz z psami? :evil_lol: A szampana dla nich masz? :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Monika zaraz Ci manto przez telefon sprawie mimo późnej pory bo martwię się ze Cię nie ma ani tutaj ani na GG!! :mad::mad::mad: Quote
Paula Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Czesc Weszka :loveu: Super, ze Frodek ma domek :multi: Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ale bedziesz miec wesoło :eviltong: sylwester pełną parą! :cool3: bhahahah gnojki jadą do mamy na wieś na Sylwestra :eviltong: sama mi to dziś zaproponowała :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka zrób legendę z obrazkami do każdego postu o szczeniaczkach;) hahaha noo to nie jest takie łatwe bo jak tylko kucam żeby robić zdjęcia to gnojki leeeecąąą i całuuująąąąą i skuuubiąąąąą i wogóle :mad: PIKA napisał(a):Waszka czyli Ty Sylwestra spędzasz z psami? :evil_lol: A szampana dla nich masz? :evil_lol: HA! a własnie że nie!!! patrz wyżej :eviltong: Pysia napisał(a):Monika zaraz Ci manto przez telefon sprawie mimo późnej pory bo martwię się ze Cię nie ma ani tutaj ani na GG!! :mad::mad::mad: jus jestem :p balowałam dziś na urodzinkach Przyjaciółki :drinking: paula_z napisał(a):Czesc Weszka :loveu: Super, ze Frodek ma domek :multi: noo ja też się cieszę, ale jakoś mi tak... :oops: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ech Weszka ale mam przystojnego sąsiada...ech.... Quote
Paula Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 malawaszka napisał(a):noo ja też się cieszę, ale jakoś mi tak... :oops: Czemu :hmmmm: Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Ech Weszka ale mam przystojnego sąsiada...ech.... FOTY!!!!!!! :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 paula_z napisał(a):Czemu :hmmmm: no bo one sięrobią coraz bardziej cywilizowane i przytulaste a nie tylko dzikusy i smutno jak idą ode mnie :oops: Quote
Paula Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 malawaszka napisał(a):no bo one sięrobią coraz bardziej cywilizowane i przytulaste a nie tylko dzikusy i smutno jak idą ode mnie :oops: :glaszcze: Nie masz sie czego wstydzic, trudno sie nie przywiazac do malych robaczkow :loveu: Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Ech Weszka ale mam przystojnego sąsiada...ech.... a co na to Ju :hmmmm: bo Ty Pysiu tylko o tym przystojnym sąsiedzie tak tylko non stop :razz: :razz: Quote
bigos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Ech Weszka ale mam przystojnego sąsiada...ech.... FOTY!!!!!!! :diabloti: Ja też chcę zobaczyć:razz::razz::razz: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 malawaszka napisał(a):FOTY!!!!!!! :diabloti: Spróbuję ale co ja mam mu powiedzieć? Że zaręczyny się szykują i muszę pannie młodej jego fotke zapodać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):a co na to Ju :hmmmm: bo Ty Pysiu tylko o tym przystojnym sąsiedzie tak tylko non stop :razz: :razz: Ju nic bo sąsiad ciut starszy od Karola :evil_lol: Są kumplami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A ja wcisnęłam rodzicom na tymczas na 10 dni jamniczkę. Dzisiaj jadę po nią. Dziewczyny wyciągnęły ją z naszego szczecińskiego schronu. Quote
bigos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku zyczą Kasia & Bigos:p:p:p Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześc Monisiu :cool3: Jak tam po swiętach? Quote
Recommended Posts