Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaa HELPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!! od paru minut mam w domu 5 psów!!! :mdleje: kolega mi napisał na gg ,ze u niego na klatce "ktoś" porzucił trzy szczeniorki :angryy: :angryy: :angryy: no to co miałam zrobić - pojechałam po nie bo oni nie mogli się zaopiekować maleństwami :placz: SĄ BOSKIE!!! trzech chłopaków - zdrowe i mam nadzieję, że tak zostanie :kciuki: czyściutkie, pachnące szczeniaczkami!!! nie mają pcheł, odkarmione!!! ktoś nie upilnował suki a teraz zrobił świąteczne porządki - zasrane polskie święte społeczeństwo :angryy:

PLIZZZ SZUKAMY DOMÓW!!! :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaa HELPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!! od paru minut mam w domu 5 psów!!! :mdleje: kolega mi napisał na gg ,ze u niego na klatce "ktoś" porzucił trzy szczeniorki :angryy: :angryy: :angryy: no to co miałam zrobić - pojechałam po nie bo oni nie mogli się zaopiekować maleństwami :placz: SĄ BOSKIE!!! trzech chłopaków - zdrowe i mam nadzieję, że tak zostanie :kciuki: czyściutkie, pachnące szczeniaczkami!!! nie mają pcheł, odkarmione!!! ktoś nie upilnował suki a teraz zrobił świąteczne porządki - zasrane polskie święte społeczeństwo :angryy:

Koniec świata kobieto:crazyeye: Nie wystarczy Ci dwa? :evil_lol:
No dobra nie żartuję sobie bo mi tą czerwoną wciśniesz :eviltong: Szukamy domków ale wiesz...Przed swiętami kiepsko ...

Posted

o żeszzzzzzzzzzz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
żeby tych ludzi pokręciło za te szczeniaki :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

trzymam kciuki za mojegoi ulubieńca :)

Posted

malawaszka napisał(a):
Vectra Twój ulubieniec chciał pożreć maluchi :mad: nadal nie chce jeść :shake: bosze jak ja sobie z tym poradzę :placz: teraz gnojki roznoszą mi łazienkę :shock:

Jezu kobieto rodzice Cię wywalą w święta z tą menazerią :crazyeye: Jakby co do przyjeżdzaj do mnie na stancje ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Jezu kobieto rodzice Cię wywalą w święta z tą menazerią :crazyeye: Jakby co do przyjeżdzaj do mnie na stancje ;)

OD nie ma, a Mama zgodziła się bo święta ;) i trzeba być dobrym :p zresztą chyba nie miała wyboru :cool1: no i i tak jedzie na wieś na przerwę świąteczną

Posted

Vectra Twój ulubieniec chciał pożreć maluchi :mad: nadal nie chce jeść :shake:

hahahaha no widzisz bo ja lubie mordercze psy :D
Boluś jedz chłopie :mad::mad: bo nie dostaniesz szczeniaczka ;)

Posted

[quote name='malawaszka']Vectra Twój ulubieniec chciał pożreć maluchi :mad: nadal nie chce jeść :shake:

No to chcial jeść, czy nie chcial jeśc ? :evil_lol:

A tak to Ci wspólczuje :roll: Ludzie sa beznadziejni :angryy:

Posted

Mam wyrzuty sumienia, że doradziłam tą wędzoną rybkę dla Bolusia :wallbash: Gertrudy nigdy nie czyściło.
Przedświąteczny wysyp psów jest przerażający :shake: Będziesz miała 3 dodatkowych gości przy wigilijnym stole, a raczej pod wigilijnym stołem :razz:
Ten średniak z Piły ma już dom? Nadal wystawiam go na allegro, a nie ma go już w Twoim podpisie. Mam wrzucić tego niedowidzącego mini i szczeniorki :cool3:

Posted

beria napisał(a):
Mam wyrzuty sumienia, że doradziłam tą wędzoną rybkę dla Bolusia :wallbash: Gertrudy nigdy nie czyściło.
Przedświąteczny wysyp psów jest przerażający :shake: Będziesz miała 3 dodatkowych gości przy wigilijnym stole, a raczej pod wigilijnym stołem :razz:
Ten średniak z Piły ma już dom? Nadal wystawiam go na allegro, a nie ma go już w Twoim podpisie. Mam wrzucić tego niedowidzącego mini i szczeniorki :cool3:

Gosia co TY??!! nie miej wyrzutów - nie wiem czy to po tym było bo niewiele tej ryby dostał :cool1:

tak - w tym roku będzie trzech gości - w zeszłym na wigilii był Dredzik z Olkusza a najlepsze jest to, że przywiozłam go DOKŁADNIE 22 grudnia - czyli jakby jutro - czy tak już będzie co roku??? :-o

a z allegro to tak - średniak już ma dom - jezu sorki, że nie dałam Ci znać :oops: i jakbyś mogła dać miniaturka ślepego i te maluchi to :modla: :Rose: :loveu:

Posted

Ło Matko Kozłoska jakie piękne te szczeniorki:loveu:
Ale ludzie są bezduszni, żeby takie maleństwa na pastwę losu wyrzucić:mad: Waszka może Ty nie jesteś waszka tylko Anioł :evil_lol:

Posted

Monika ,ale zobacz
Ja czekam na staffika
Beria czeka sznaucerka
Ty czekasz na ruska

czyli w oczekiwaniu 3 szczyle ,a ile masz w domu teraz szczyli ?? :D
za mnie ,za Gosie i za siebie hahahahahaha

Posted

malawaszka napisał(a):

tak - w tym roku będzie trzech gości - w zeszłym na wigilii był Dredzik z Olkusza a najlepsze jest to, że przywiozłam go DOKŁADNIE 22 grudnia - czyli jakby jutro - czy tak już będzie co roku??? :-o

a z allegro to tak - średniak już ma dom - jezu sorki, że nie dałam Ci znać :oops: i jakbyś mogła dać miniaturka ślepego i te maluchi to :modla: :Rose: :loveu:

To nowa świecka tradycja :evil_lol:

Napisz mi jakieś teksty na allegro, a średniaka nie zdejmuję, może ktoś się zainteresuje i weźmie innego ;) Jutro wieczorem wystawię. Wczesniej mnie nie ma, bo na chwilę obecną:
1 nie posprzatałam na święta
2 nie kupiłam prezentów
3 nie kupiłam żarcia (gotowanie pominę, bo nie ma z czego :diabloti: )
4 nie kupiłam choinki
Czyli jest super :p

Posted

malawaszka napisał(a):

co za ludzie??? dobrze że,są w dobrych rękach teraz:p

wpadłam tylko do jednej galeri,niestety na więcej nie mam czasu wybaczcie :placz: padam na pysk :cool3:

Posted

Śliczne maluchy, jakbyś chciała Wasia gdzieś jeszcze je poogłaszać w necie poza allegro to daj znać.;) No to wesołe będziesz miała Święta!:cool3: Jeszcze żeby Bolutek przestał się z jedzeniem wygłupiać, tego Ci życzę przede wszystkim!:p Reszta życzeń - w Wigilię, to było najpilniejsze więc już dzisiaj.;) :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']moje powieki robią się coraz cięższe :lol:

Ale słodziaczki:loveu::loveu::loveu:
A ludzie sa okropni, nawet w czasie świąt:shake:

Waszka - Wszystkiego naj...naj...naj..., wesolutkich Świat, spelnienia marzeń i udanej zabawy sylwestrowej:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas:
Oby jak najwięcej sznaucerkowych (i nie tylko) adopcji się udwało