malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaa HELPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!! od paru minut mam w domu 5 psów!!! :mdleje: kolega mi napisał na gg ,ze u niego na klatce "ktoś" porzucił trzy szczeniorki :angryy: :angryy: :angryy: no to co miałam zrobić - pojechałam po nie bo oni nie mogli się zaopiekować maleństwami :placz: SĄ BOSKIE!!! trzech chłopaków - zdrowe i mam nadzieję, że tak zostanie :kciuki: czyściutkie, pachnące szczeniaczkami!!! nie mają pcheł, odkarmione!!! ktoś nie upilnował suki a teraz zrobił świąteczne porządki - zasrane polskie święte społeczeństwo :angryy: PLIZZZ SZUKAMY DOMÓW!!! :mdleje: Quote
Pysia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaa HELPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!! od paru minut mam w domu 5 psów!!! :mdleje: kolega mi napisał na gg ,ze u niego na klatce "ktoś" porzucił trzy szczeniorki :angryy: :angryy: :angryy: no to co miałam zrobić - pojechałam po nie bo oni nie mogli się zaopiekować maleństwami :placz: SĄ BOSKIE!!! trzech chłopaków - zdrowe i mam nadzieję, że tak zostanie :kciuki: czyściutkie, pachnące szczeniaczkami!!! nie mają pcheł, odkarmione!!! ktoś nie upilnował suki a teraz zrobił świąteczne porządki - zasrane polskie święte społeczeństwo :angryy: PLIZZZ SZUKAMY DOMÓW!!! :mdleje: Koniec świata kobieto:crazyeye: Nie wystarczy Ci dwa? :evil_lol: No dobra nie żartuję sobie bo mi tą czerwoną wciśniesz :eviltong: Szukamy domków ale wiesz...Przed swiętami kiepsko ... Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 o żeszzzzzzzzzzz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: żeby tych ludzi pokręciło za te szczeniaki :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: trzymam kciuki za mojegoi ulubieńca :) Quote
Alka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 o zgrozo, takie maleństwa wyrzucić :mad: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Vectra Twój ulubieniec chciał pożreć maluchi :mad: nadal nie chce jeść :shake: bosze jak ja sobie z tym poradzę :placz: teraz gnojki roznoszą mi łazienkę :shock: Quote
Pysia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 malawaszka napisał(a):Vectra Twój ulubieniec chciał pożreć maluchi :mad: nadal nie chce jeść :shake: bosze jak ja sobie z tym poradzę :placz: teraz gnojki roznoszą mi łazienkę :shock: Jezu kobieto rodzice Cię wywalą w święta z tą menazerią :crazyeye: Jakby co do przyjeżdzaj do mnie na stancje ;) Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Pysia napisał(a):Jezu kobieto rodzice Cię wywalą w święta z tą menazerią :crazyeye: Jakby co do przyjeżdzaj do mnie na stancje ;) OD nie ma, a Mama zgodziła się bo święta ;) i trzeba być dobrym :p zresztą chyba nie miała wyboru :cool1: no i i tak jedzie na wieś na przerwę świąteczną Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Vectra Twój ulubieniec chciał pożreć maluchi :mad: nadal nie chce jeść :shake: hahahaha no widzisz bo ja lubie mordercze psy :D Boluś jedz chłopie :mad::mad: bo nie dostaniesz szczeniaczka ;) Quote
PIKA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='malawaszka']Vectra Twój ulubieniec chciał pożreć maluchi :mad: nadal nie chce jeść :shake: No to chcial jeść, czy nie chcial jeśc ? :evil_lol: A tak to Ci wspólczuje :roll: Ludzie sa beznadziejni :angryy: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 maluchi się do spania naszykowały to pocykałam fotki :loveu: ten chłopak jest bosko pręgowany :loveu: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 moje powieki robią się coraz cięższe :lol: Quote
beria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mam wyrzuty sumienia, że doradziłam tą wędzoną rybkę dla Bolusia :wallbash: Gertrudy nigdy nie czyściło. Przedświąteczny wysyp psów jest przerażający :shake: Będziesz miała 3 dodatkowych gości przy wigilijnym stole, a raczej pod wigilijnym stołem :razz: Ten średniak z Piły ma już dom? Nadal wystawiam go na allegro, a nie ma go już w Twoim podpisie. Mam wrzucić tego niedowidzącego mini i szczeniorki :cool3: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 beria napisał(a):Mam wyrzuty sumienia, że doradziłam tą wędzoną rybkę dla Bolusia :wallbash: Gertrudy nigdy nie czyściło. Przedświąteczny wysyp psów jest przerażający :shake: Będziesz miała 3 dodatkowych gości przy wigilijnym stole, a raczej pod wigilijnym stołem :razz: Ten średniak z Piły ma już dom? Nadal wystawiam go na allegro, a nie ma go już w Twoim podpisie. Mam wrzucić tego niedowidzącego mini i szczeniorki :cool3: Gosia co TY??!! nie miej wyrzutów - nie wiem czy to po tym było bo niewiele tej ryby dostał :cool1: tak - w tym roku będzie trzech gości - w zeszłym na wigilii był Dredzik z Olkusza a najlepsze jest to, że przywiozłam go DOKŁADNIE 22 grudnia - czyli jakby jutro - czy tak już będzie co roku??? :-o a z allegro to tak - średniak już ma dom - jezu sorki, że nie dałam Ci znać :oops: i jakbyś mogła dać miniaturka ślepego i te maluchi to :modla: :Rose: :loveu: Quote
Doginka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ło Matko Kozłoska jakie piękne te szczeniorki:loveu: Ale ludzie są bezduszni, żeby takie maleństwa na pastwę losu wyrzucić:mad: Waszka może Ty nie jesteś waszka tylko Anioł :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Monika ,ale zobacz Ja czekam na staffika Beria czeka sznaucerka Ty czekasz na ruska czyli w oczekiwaniu 3 szczyle ,a ile masz w domu teraz szczyli ?? :D za mnie ,za Gosie i za siebie hahahahahaha Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Vectra napisał(a):czyli w oczekiwaniu 3 szczyle ,a ile masz w domu teraz szczyli ?? :D za mnie ,za Gosie i za siebie hahahahahaha no to jutro Wam wysyłam po jednym :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 no to ochrzchone :loveu: Frodo - Ress matka chrzestna :razz: Elmo - Ress matka chrzestna :razz: Draco - JA matka chrzestna :evil_lol: Quote
beria Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 malawaszka napisał(a): tak - w tym roku będzie trzech gości - w zeszłym na wigilii był Dredzik z Olkusza a najlepsze jest to, że przywiozłam go DOKŁADNIE 22 grudnia - czyli jakby jutro - czy tak już będzie co roku??? :-o a z allegro to tak - średniak już ma dom - jezu sorki, że nie dałam Ci znać :oops: i jakbyś mogła dać miniaturka ślepego i te maluchi to :modla: :Rose: :loveu: To nowa świecka tradycja :evil_lol: Napisz mi jakieś teksty na allegro, a średniaka nie zdejmuję, może ktoś się zainteresuje i weźmie innego ;) Jutro wieczorem wystawię. Wczesniej mnie nie ma, bo na chwilę obecną: 1 nie posprzatałam na święta 2 nie kupiłam prezentów 3 nie kupiłam żarcia (gotowanie pominę, bo nie ma z czego :diabloti: ) 4 nie kupiłam choinki Czyli jest super :p Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 hahah ok to jutro napiszę i Ci wyślę :multi: Dzięki!!! Quote
barbara.h Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaa HELPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!! od paru minut mam w domu 5 psów!!! :mdleje: kolega mi napisał na gg ,ze u niego na klatce "ktoś" porzucił trzy szczeniorki :angryy: :angryy: :angryy: no to co miałam zrobić - pojechałam po nie bo oni nie mogli się zaopiekować maleństwami :placz: SĄ BOSKIE!!! trzech chłopaków - zdrowe i mam nadzieję, że tak zostanie :kciuki: czyściutkie, pachnące szczeniaczkami!!! nie mają pcheł, odkarmione!!! ktoś nie upilnował suki a teraz zrobił świąteczne porządki - zasrane polskie święte społeczeństwo :angryy: PLIZZZ SZUKAMY DOMÓW!!! :mdleje: co za ludzie??? dobrze że,są w dobrych rękach teraz:p wpadłam tylko do jednej galeri,niestety na więcej nie mam czasu wybaczcie :placz: padam na pysk :cool3: Quote
AśkaK Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Śliczne maluchy, jakbyś chciała Wasia gdzieś jeszcze je poogłaszać w necie poza allegro to daj znać.;) No to wesołe będziesz miała Święta!:cool3: Jeszcze żeby Bolutek przestał się z jedzeniem wygłupiać, tego Ci życzę przede wszystkim!:p Reszta życzeń - w Wigilię, to było najpilniejsze więc już dzisiaj.;) :lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Dzięki Aśka :loveu: jakbyś mogła je gdzieś wrzucić to byłoby bosko - DOminika obiecała mi dać je na alegratke i 4lapy, ja jutro spróbuję dać do wyborczej katowickiej Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='malawaszka']moje powieki robią się coraz cięższe :lol: Ale słodziaczki:loveu::loveu::loveu: A ludzie sa okropni, nawet w czasie świąt:shake: Waszka - Wszystkiego naj...naj...naj..., wesolutkich Świat, spelnienia marzeń i udanej zabawy sylwestrowej:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas: Oby jak najwięcej sznaucerkowych (i nie tylko) adopcji się udwało Quote
Recommended Posts