malawaszka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 aha no i Wesołych Świąt wszystkim tu zaglądającym :loveu: nie będę wszędzie wklejać życzeń, więc składam tutaj :p a wogóle to jestem okrutnie niewyspana - o 6.44 rozległ się w łazience alarm i maluchi powiedziały KONIEC SPANIA! chciałam się wycFanić i wypuściłam je na przedpokój i poszłam spać, ale usnąć nie mogłam bo nasłuchiwałam czy nie broją za bardzo, a broiiiłyyyyy :mdleje: jeździły na dywaniku :evil_lol: jeździły Oliwkowym wózkiem dla lalek :evil_lol: szczekały na siebie w lustrze :evil_lol: obgryzały rogi paneli na ścianach :mad: i rozbrajały wykończenia :angryy: srały, sikały i sama nie wiem co jeszcze :mdleje: było bosko :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ale masz fajowo cyrkowo bowsko ze Elmiano grzeczniano ma juz domes teraz jeszcze dwójka z piekła rodem kto chce diabełka do szybkiego i pewnego unicestwienia choinki :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku. Quote
Paula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Weszko :cool3: Spokojnych swiat Ci nie zycze, bo nie beda z tymi maluchami ;) ale wesolych i zdrowych :lol: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A my życzymy Ci spokojnych i uśmiechniętych Świąt. Tobie, psom i wszystkim, których kochasz. Hania , Gezes i Mania. Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A Tobie życzę abyś już nigdy nie musiała szukać domków bo wszystkie biedy będą je miały...I abyś nie musiała się martwić o Lunkę i Bolusia. Wesołych Świąt Moniko :loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Waszeczko ....sama wiesz czego sobie zyczysz ...ja tylko dodam spokojnych i zdrowych świąt Quote
beria Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zdrowia dla całej Twojej szeroko rozumianej rodziny i spełnienia wszystkich marzeń :loveu: Quote
Maga100 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Waszko, ty przynajmniej wiesz, gdzie potwory załatwiają sowje potrzeby fizjologiczne. Ja nie mam pojęcia, nie wiem gdzie, bo na pewno nie do kuwety :roll: a nigdzie nie zlokalizowałam :roll: Życzę cudownych domków dla pozostałej dwójki. Są już jakieś widoki? Quote
Doginka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Waszko życzę Ci wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo prezentów pod choinką oraz pomyślności i sukcesów w nadchodzącym Nowym Roku 2007, a przedewszystkim braku problemów z Bolusiem:tree1: :tree1: :tree1: Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1:Wesolych Swiat - przede wszystkich ZDROWIA, specjalnie dla Bolusia!!! Quote
KaRa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wsołych i radosnych świąt dla Ciebie Malawaszko oraz dla Bolutka aby mu zdrowie dopisalo i Luny;) Quote
goldenka245 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witamy Waszeczke!:multi: Życzymy Wesołych Świąt :) Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Waszeczko!! Dużo śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha i pogody ducha w nadchodzące święta! Quote
malawaszka Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Kochane dziękuję Wam i przepraszam, że nie składam Wam życzeń w galeriach ale nie mam kiedy usiąść do kompa nawet - i to nie przez przygotowania świąteczne bo jadę do Rodziców na wieś niedługo, ale przez gadzinę :lol: non stop coś chcą, jak nie maluchi to moje i tak w kółko, a do pokoju ich nie mogę wpuścić bo tu same kable na wierzchu mam więc nie spędzam za dużo czasu tutaj :shake: a Bolesławek zrobił mi śliczny prezent i już nie chce pożreć maluchów więc nie muszę ich tak izolować jak napoczątku - małe bąble wylizały go po pysiu i jest prawie ok - czasem tylko burknie, gorzej z Luną bo ta wiecznie czegoś przed maluchami pilnuje :mad: kurcze chyba maluchy zostaną same w domu bo się nie zabiorę z tałatajstwem a tam na wsi dla nich zbyt niebezpiecznie - schody zabezpieczone ale maluchy się przecisną, kable na werzchu i pełno zakamarków :shake: mam nadzieję że teraz jak biegają to się zmęczą i będą grzecznie spały a nie śpiewały kolędy sąsiadom :evil_lol: Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych swiąt spedzonych w rodzinnym gronie, dużo zdrowia, radości i góry prezentów życzy Kasia i Rudolf. Quote
barbara.h Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla CIEBIE:multi: :x-mas: Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Białych myśli lekkich jak puch, niech Anioł przywieje z nieba, otworzy skrzydłem nadziei, i niech kolędę zaśpiewa, bo dzisiaj jest piękny dzień, wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku tajemnych świąt, żyj zdrowo i kolorowo. życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Hellooo!!!! :loveu: Jak mi dziś dobrze :multi: odmówiłam jakichkolwiek spotkań z Rodzina i siedze cały dzień sama :loveu: jaki luksus!!! Byczę się, nikt nic ode mnie nie chce (oczywiście jeśli o ludzi chodzi :mad: ), nic (czyt. Oliwkowa) nie wrzeszczy, ahhh żyć nie umierać! No ALE! nie miała baba kłopotu przyniesła se do domu małych gówniarzy :mad: łomatko oni są niezniszczalni :crazyeye: a przerób mają niesamowity :angryy: non stop latam z papierem toaletowym i mopem :p tak tak - mam święta pod znakiem ŚCIERY!!! oby tak mi nie zostało na cały rok :cool1: uhhhhhh dziś Bolesławski nie wytrzymał i chciał użreć Draco, no ale uważam, że w pełni zasłużenie, bo gnojek zaczął go podgryzać i nie reagował kompletnie na ostrzegawcze burknięcia, a Bolo to przecież staruszek no i mógł sie zniecierpliwić :mad: na szczęście nic się nie stało, maluch się wystraszył, tyko nie myślcie że to go coś nauczyło :shake: bosze od tych piranii nikt nic nie wymagał - ZERO dyscypliny, dobrze że załapały już co znaczy FE! bo dłonie mam już tak porysowane że masakra- normalnie dłonie pradziwej damy :evil_lol: no i czekam aż któryś z sąsiadów nie wytrzyma i wpadnie mi tu z pretensjami, że gnojki wyją w łazience :angryy: co chwilę muszę tam latać i tłumaczyć im :mad: :cool3: haha że nie wolno krzyzeć i że czasem trzeba tam spokojnie posiedzieć - choćby dlatego, że moje psy też muszą czasem poszwędać sie po domu, a razem nie mogą bo Luna dalej ma problemy z akceptacją i WOGÓLE nie pozwala im się do siebie zbliżyć, a to niepozwalanie odbywa się dość głośno więc wolę tego unikać - cóż uroki życia w bloku - mus się liczyć z sąsiadami, którzy też chcą odpocząć w święta :roll: Dziękuję Wam za życzenia i buziaki przesyłam :loveu: a widoków na domki ni ma :roll: tak bym chciała, żeby największy krzykacz Frodo już znalazł domek, bo Draco jest łatwiejszy do spacyfikowania i mniej uparty :p Quote
Payton Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hey Monika, pare dni mnie tu nie bylo (bo wiesz ,ja sie nie ujawniam :evil_lol: ale tu jestem ;)) i musze nadrabiac zaleglosci. Strasznie fajne te szczeniaczki, trzymam mocno kciuki za znalezienie domku dla nich. Oliwkowa jest cudowna i taka kofana :loveu:. Mam nadzieje, ze ja niedlugo zobacze. Caya niedlugo bedzie miala towarzyszke, bo Klaudia bieze od Amfi mala Staffunie. Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 wowwwwwww :multi: :multi: :multi: ale fajnie!!!! cudna mała klusia!!! :loveu: :loveu: :loveu: no to będziecie mieli wesoło w domu :evil_lol: dobrze że Caya już podrośnięta to nie będzie aż taki sajgon jak teraz u mnie :lol: Pozdrawiam Świątecznie Ciebie i Całą Rodzinkę!!! :loveu: i do zobaczenia! Quote
Vectra Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Waszka będe brać od Ciebie korepetycje za kilka dni ;) jak się zbiera qupy i siki :D Ja jutro robie wolne od rodzinnych świąt , nie mam siły już na jedzenie i siedzenie. Mała stafficzka jest prześliczna :loveu: Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 hahaha przede wszystkim zaopatrz się w dużą ilość papieru toaletowego albo ręczników papierowych - gnojki są u mnie od 3 czy 4 dni a poszło już 8 rolek papieru :mad: aha zapomniałabym napisać że umieram ze smiechu z Luny - jak chodzi po domu na pazurach bhahaha bo zasikana podłoga mimo że wytarta to jej śmierdzi hahahaha pomyślałby kto, że taka dama z niej buuahahahaha Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Luna panna z wyższych sfer;) Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 malawaszka napisał(a):- cóż uroki życia w bloku - mus się liczyć z sąsiadami, którzy też chcą odpocząć w święta :roll: właśnie, ja na wiosce dopiero od 48 godzin, a już doceniam uroki ciszy, spokoju i samotności :grins: nie słyszę żadnych odgłosów, ŻADNYCH, więc jak pogasimy TV i radio, to cisza zapada absolutna :p No i człowiek może hałasować ile wlezie.... Cudownie :loveu: Quote
Recommended Posts