Pysia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 malawaszka napisał(a):cześć Paula :loveu: Luna sie na mnie obraziła :oops: Dzięki Paulina :loveu: Aniu - już mi przeszła chęć do sprzątania wiec :hmmmm: może w przyszłym roku :evil_lol: a w wigilię o 12 to chyba włożę sobie stopery do uszu :evil_lol: hyuhy ja też - ale kupię nowe - wypbraź sobie jaka będzie rzeź niewiniątek jak będę miała ruska - TAM jest co obcinać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:mdleje: Quote
beria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Oliwka na dobre zakumplowała się z Lunką :loveu: Waszka sprzątasz jak mój TZ :razz: On jak coś posprzata, to tak jak Ty i Kononowicz - NICZEGO już nie znajdę, bo NICZEGO nie ma :placz: Jak czuje się dzisiaj Boluś? Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 beria napisał(a):Oliwka na dobre zakumplowała się z Lunką :loveu: Waszka sprzątasz jak mój TZ :razz: On jak coś posprzata, to tak jak Ty i Kononowicz - NICZEGO już nie znajdę, bo NICZEGO nie ma :placz: Jak czuje się dzisiaj Boluś? owszem - dziewczyny się kumplują, ale odkąd Oliwkowa gustuje w karmie Lunkowej to przy misce mus uważać bo obie się pchają :mad: hihihi z tym sprzątaniem to nie przesadzaj - tak to sprząta moja mama :evil_lol: mnie się udało tylko grzywkę tak sprzątnąć :angryy: Boluś - dzisiaj zjadł trochę karmy z ryżykiem, marchewką i odrobinką mięska, dobrze się miewa, zaraz idziemy na spacerek i pewnie będę musiała siłą z posłanka zbierać dziaduszka :cool1: a potem kolacja i wieczorna porcja leków :roll: Quote
Maga100 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='malawaszka']Dzień Dobry - rany ale mam dziś senny dzień :-o mogłabym wogóle nie wstawać z łóżka :shake: to po co wstawałaś? jakiś przymus czyco? :diabloti: Quote
Vectra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 beria napisał(a):Cieszę się, że Boluś ma apetyt :multi: ja też sie ciesze :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Maga100']to po co wstawałaś? jakiś przymus czyco? :diabloti: w sumie to nie wiem, ale psy nie chciały same iśc na dwór :shake: ja mam nadzieję, że ten apetyt mu się całkiem poprawi jak przyjdzie nowa karma bo jak nie to nie wiem co zrobię :shake: Quote
aga1215 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witaj Monika :multi: Fajnie Lunce w nowej fryzurce :loveu: a i o Bolutku lepsze wieści - cieszę się :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
beria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 malawaszka napisał(a): ja mam nadzieję, że ten apetyt mu się całkiem poprawi jak przyjdzie nowa karma bo jak nie to nie wiem co zrobię :shake: Możesz spróbować dodać do karmy troszkę jogurtu albo serka białego, czy homogonizowanego. Moja sucz kocha nabiał :razz: Każdą tabletkę powleczoną takim czymś zeżre :diabloti: Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 malawaszka napisał(a):w sumie to nie wiem, ale psy nie chciały same iśc na dwór :shake: A to niedobre psy!:evil_lol: Cieszę się że Bolutek-glutek trochę podjada :p , oby tak dalej!:multi: Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 beria napisał(a):Możesz spróbować dodać do karmy troszkę jogurtu albo serka białego, czy homogonizowanego. Moja sucz kocha nabiał :razz: Każdą tabletkę powleczoną takim czymś zeżre :diabloti: Bolo własnie takie białe serki nie bardzo :shake: nie zachęca go to, no i wiadomo - jak najmniej dodatkowego białka ehhh Quote
beria Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):Bolo własnie takie białe serki nie bardzo :shake: nie zachęca go to, no i wiadomo - jak najmniej dodatkowego białka ehhh Bez dodatkowego białka, to faktycznie trudno :shake: A z wędzoną rybką? Z odrobinką, dla zapachu? To też białko, ale Gertruda da się zabić za taki przysmak :roll: Quote
Elitesse Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 beria napisał(a):Każdą tabletkę powleczoną takim czymś zeżre a jak ty to robisz ?? ja tyle razy probowalam chowac tabletki w zarelku i jakos moje wyjatkowo zdolne psy potrafily ta tabletke wydlubac i zostawic :diabloti: Quote
AnkaG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Moja sprawdzona metoda na tabletki: w pasztecie. Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześć Waszkolandio a ja Ozzulcowi rozdziawam 3 tonowy uścisk i pakuję w jape lekarstwa .....miesiące praktyki jak leczyliśmy gronka:angryy: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 z tabletkami nie mam problemów - Bolo zjada albo w odrobince paszteciku, albo masełka - byle było obtoczone to on połyka od razu, chociaż jak nie miał bardzo apetytu to rozgryzał i pluł, ale narazie odpukać jest ok!!! Beria - wielkie dzięki za pomysł w rybką wędzoną - dziś wystarczyła odrobinka - dosłownie odrobineczka śmierdzącej wędzonej makreli i Bolo zjadł :multi: tzn nie zjadł wszystkiego niestety, ale więcej niż zwykle - wylizał chyba każdą kulkę karmy z tej ryby, no lae kulki w większości wypluwał :shake: czekam na tego troveta z nadzieją, że będzie mu bardziej smakował Quote
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):z tabletkami nie mam problemów - Bolo zjada albo w odrobince paszteciku, albo masełka - byle było obtoczone to on połyka od razu, chociaż jak nie miał bardzo apetytu to rozgryzał i pluł, ale narazie odpukać jest ok!!! Beria - wielkie dzięki za pomysł w rybką wędzoną - dziś wystarczyła odrobinka - dosłownie odrobineczka śmierdzącej wędzonej makreli i Bolo zjadł :multi: tzn nie zjadł wszystkiego niestety, ale więcej niż zwykle - wylizał chyba każdą kulkę karmy z tej ryby, no lae kulki w większości wypluwał :shake: czekam na tego troveta z nadzieją, że będzie mu bardziej smakował Witaj Weszka :loveu: Widziałaś moje wczorajsze podejscie do kota? I co? Kot się zesrał :multi: Bierz przykład kobieto :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 no i to Twoje "podejście" podziałało też na Bolusia bo chyba jednak ta rybka nie była najlepszym rozwiązaniem mimo że smakowało to syneczka przegoniło :placz: Quote
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):no i to Twoje "podejście" podziałało też na Bolusia bo chyba jednak ta rybka nie była najlepszym rozwiązaniem mimo że smakowało to syneczka przegoniło :placz: Bo wędzona rybka jest za tłusta dla wątroby....Jak juz rybka to chuda i gotowana a nie wedzona ...U nas wędzi się przeważnie te najtłustsze gatunki :razz: A może po tym " przegonieniu" teraz apatyt się ruszy? Sonia tesciowej tak z apetytem ma.... Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 ale on nie miał tej ryby nawet centymetra - to była odrobinka - miałam na ręce kawalątek nie od skóry tylko to chudsze i wysmarowałam tym karmę -więc tłuszczu z tej ryby to nie pojadł:shake: mam nadzieję, że to było jednorazowe :roll: Quote
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):ale on nie miał tej ryby nawet centymetra - to była odrobinka - miałam na ręce kawalątek nie od skóry tylko to chudsze i wysmarowałam tym karmę -więc tłuszczu z tej ryby to nie pojadł:shake: mam nadzieję, że to było jednorazowe :roll: Monika !! Pisze się tak: Jak Bluś do świąt nie weźmie się za jedzenie to popamięta te święta :mad: Będzie dobrze :) Zobaczysz :p Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 piękne, ale chyba zapomniałaś, że dostaniesz bana za spam :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):piękne, ale chyba zapomniałaś, że dostaniesz bana za spam :evil_lol: Nie :diabloti: To gif a tamto jpg :diabloti::eviltong: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Pysia napisał(a):Nie :diabloti: To gif a tamto jpg :diabloti::eviltong: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a coż to za zależność??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts