Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kobieto wstawiasz tu takie swoje fotki że ja po nocach nie mogę spać :mad: I zaczynam namiętnie jeść ...z marnym efektem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
biedna Lunetka:-( jej to nie bierzesz na kolana:shake:
w jakichś rowach się musi poniewierać:mad:

qrde bo ona nie lubi na kolanach :placz: zaraz ucieka:placz: woli po rowach biegać :roll:

Alka napisał(a):
Uroczo razem wyglądacie :loveu:

dziękuję :oops:

Pysia napisał(a):
Kobieto wstawiasz tu takie swoje fotki że ja po nocach nie mogę spać :mad: I zaczynam namiętnie jeść ...z marnym efektem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sama nie wiem czy powinnam się za to obrazić :niewiem:

AlKil napisał(a):
Witaj Waszka!!!:loveu:

hejka :multi:

Elitesse napisał(a):
tutaj maly rusek powinien siedziec a nie grzywek ! :evil_lol: :evil_lol:

będzie będzie :eviltong:

Posted

Moniko, ja sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę:-o Teraz już wiem jak wyglądasz;) .
Jedna moja sunia to może spać u mnie na kolanach (zdarzało się, że godzinkę przespała), bo najbardziej jest szczęśliwa jak ma mnie blisko.
I nie to, że leży ona śpi!!!

Posted

Elitesse napisał(a):
kiedy ? ja chcem juz malego czarnulka widziec u ciebie !! :loveu:

w przyszłym roku :roll:

a tymczasem prawie na kolanach Yaga :loveu: :loveu: :loveu: sunia RobertaN, fotki robiła Basia - żona Roberta :loveu: :multi: Dziękuję :loveu:

Yaga lekko podduszona z miłości :oops:

Posted

AnkaG napisał(a):
Moniko, ja sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę:-o Teraz już wiem jak wyglądasz;) .
Jedna moja sunia to może spać u mnie na kolanach (zdarzało się, że godzinkę przespała), bo najbardziej jest szczęśliwa jak ma mnie blisko.
I nie to, że leży ona śpi!!!

hihihih ja i blondynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moje nie są nakolankowe :placz: i dlatego tak lubię grzywacze na wystawach bo te to mogą siedzieć na kolankach ile wlezie :lol: jedynie Boluś lubi się przytulić jak zawołam go na łóżko to układa się tak, żeby być o mnie opartym a czasem bywa że się tak uwali kruszynka moja że mi nogi cierpną :loveu:

Posted

Moniko, ja to mam takie większe miniaturki, bo dwie są po amerykańcu. Ważą każda koło dyszki. A najwięsza jest ta moja przylepa. A jeszcza ma dupkę jakoś ciężką i trzeba ją na te kolanka wsadzić. Ale miziać i całować - wzajemne buziaczki :diabloti: - to się może cały dzień. Tylko szuka jelenia co będzie drapał i głaskał.

Najstarza to już trochę tak lubi na boku być - mieć święty spokój. Za to pierwsza pod kołderkę się pakuje. Jak zachce jej się wnocy, to tak długo drapie po głowie( mnie alboTZ) az ją się wpuści.

A ta najmłodsza co trafiła przypadkiem do nas (i bardzo dobrze bo nie wiadomo co by z nią było:mad: ), to jest taka lekliwa, ale ta moja Kiśka przytulaczka to zawsze jej ustapi miejsca, bo one się bardzo kochają.

Oj rozpaskudzone te moje futrzaki.

Nie ma co się śmiać ja nie wiedziałm jak wyglądasz. Zawsze możesz się przefarbować na blondynkę i będziesz pasować do moich wyobrażeń ;) .

Posted

malawaszka napisał(a):
w przyszłym roku :roll:

a tymczasem prawie na kolanach Yaga :loveu: :loveu: :loveu: sunia RobertaN, fotki robiła Basia - żona Roberta :loveu: :multi: Dziękuję :loveu:

Yaga lekko podduszona z miłości :oops:

rany julek ... malawaszka ... CUDNY ten rusek :loveu: :loveu: :loveu:

Jaką ma piękną sierść :smile: :loveu:

A wiesz co jest w nim najpiękniesze - to że ma ogon. :smile:

To mówisz, że w przyszłym roku będziesz miała takiego? :smile:

Posted

heh no piekne zdjecia!!!!! i cala galeria super!! ogladam od poczatku ale na raty bo chyba tydzien czasu by trzeba poswiecic zeby obejrzec od deski do deski :) a co z tym biedakiem mankiem w schronisku?????

Posted

AnkaG napisał(a):
Moniko, ja to mam takie większe miniaturki, bo dwie są po amerykańcu. Ważą każda koło dyszki.

hihih Bolo tyż taki z większych :razz: tylko niewysoki i tym samym też waży koło dyszki :p coś z amerykańca musi mieć bo na łapach taki miękki włos że masakra :shake:

Katerinas napisał(a):
rany julek ... malawaszka ... CUDNY ten rusek :loveu: :loveu: :loveu:

Jaką ma piękną sierść :smile: :loveu:

A wiesz co jest w nim najpiękniesze - to że ma ogon. :smile:

To mówisz, że w przyszłym roku będziesz miała takiego? :smile:

ano jak się nic nie zawali tak jak ostatnio mi się walą różne rzeczy to będzie :loveu:

a w Yadze najpiękniejsze jest to, że jest taka cudownie łagodna :loveu:

bigos;2286626Piękne foteczki waszko:loveu::loveu::loveu:[/quote napisał(a):

:oops: :multi: cieszę sięże się podobują :multi:

Patka napisał(a):
Ja Wasie od początku sobie tak wyobrażałam :)

niemożliwe :evil_lol: bo nick wskazywałby na kogoś zgoła mniejszego :evil_lol:

[quote name='kasia124']heh no piekne zdjecia!!!!! i cala galeria super!! ogladam od poczatku ale na raty bo chyba tydzien czasu by trzeba poswiecic zeby obejrzec od deski do deski :) a co z tym biedakiem mankiem w schronisku?????

noo :klacz: za wytrwałość :razz: :loveu: z maluszkowi szukamy domku :placz:

Posted

waszuniu, dawnooo mnie u Was nie było.
wogóle dawno mnie na dogo nie było :roll: niech już będzie maj i po maturze:placz:

prześliczne zdjęcie ! ślicznie i spontanicznie wyszłyście:loveu:
pasuje Ci rusek :)

3maj się cieplutko :*

Posted

skrzydełek tez nie masz ;) i czółków choć kto to wie ;) ale bardziej chodziło mi o bladowości itp ;) No wiesz nawet "kadzenia" nie potrafisz docenić ;)

Posted

Justa napisał(a):
waszuniu, dawnooo mnie u Was nie było.
wogóle dawno mnie na dogo nie było :roll: niech już będzie maj i po maturze:placz:

prześliczne zdjęcie ! ślicznie i spontanicznie wyszłyście:loveu:
pasuje Ci rusek :)

heeejjj Justa :multi: faktycznie dawno Cię nie było :razz: ahhh wiem że mi pasuje :grins: wczoraj się lansowałam na wystawce spacerując z Yagą :loveu: ahh jak się bosko czułam :lol:

Patka napisał(a):
skrzydełek tez nie masz ;) i czółków choć kto to wie ;) ale bardziej chodziło mi o bladowości itp ;) No wiesz nawet "kadzenia" nie potrafisz docenić ;)

hehe no ten typ juz tak ma :eviltong:

Posted

O jaki śliczny CTR, ja też chcem :loveu: ;) Ale to niestety mało możliwe :(
Mój Nudel też na kolanka nie włazi, pomimo że przylepa z niego straszna :evil_lol:

kasia124 napisał(a):
heh no piekne zdjecia!!!!! i cala galeria super!! ogladam od poczatku ale na raty bo chyba tydzien czasu by trzeba poswiecic zeby obejrzec od deski do deski :) a co z tym biedakiem mankiem w schronisku?????

Ja próbuję już chyba od trzech tygodni i koniec jeszcze daleko przede mną ;)

Posted

nuuska napisał(a):
OJa próbuję już chyba od trzech tygodni i koniec jeszcze daleko przede mną ;)

hahahah no następna wytrwała :klacz: no to stawiam :drinking: i miłego oglądania ;)

kasia124 napisał(a):
co najgorzej ze wciagnelam w ogladanie mame

hihihi pozdrawiamy też Mamę :multi:

Elitesse napisał(a):

toz to cudo !! :loveu: :loveu:

ahhh Aga no wiesz :oops: :oops: :oops: :diabloti: