malawaszka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Elitesse napisał(a):bedzie ci pasowal taki wielgachny stworek !! :multi: wiem WIEM WIEEEMMMM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ahhh i niedawno się dowiedziałam, że przyszła mamusia ma HD A i tatuś też :multi: Quote
LAZY Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Miałam nosa na odwiedziny u Was...Waszeczko...normalnie taki fajny rusek, w sam raz na dowództwo SSmanów:) Quote
Vectra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Moniko bardzo ładnie razem wyglądacie :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :mad:nie duś Yagi cudna dziewuszka:loveu: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 :multi: ciesze się że się Wam podoba Yaga bo jest cudna :loveu: znowu zaczynają hulać powiadomienia - chyba je wywalę :angryy: Quote
anetta Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale cudnie razem wygladacie !!!! :loveu::loveu::loveu: Powiem w sekrecie ze takie mam trzy pod nosem :evil_lol::evil_lol: Ktoregos razu zostalam przez nie otoczona ze wszystkich stron :evil_lol: Chcialy sie tylko pomiziac hahahaha Bardzo ladna sesja!!:lilangel: Quote
KaRa_ Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Boskie zdjecie:loveu: Widac,ze taki pies do Ciebie by pasowal:cool3: A moi sasiedzi maja CTR co za sunia z charakterkiem z niej:roll: Quote
PIKA Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Waszka do twarzy Ci z ruskiem :cool3: Katerinas napisał(a): A wiesz co jest w nim najpiękniesze - to że ma ogon. :smile: a to ruskom sie tnie ogony? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 PIKA napisał(a):Waszka do twarzy Ci z ruskiem :cool3: zmówiły się czy co??? :hmmmm: ahhh ale wiem wiem że mi do twarzy :loveu: :evil_lol: PIKA napisał(a):a to ruskom sie tnie ogony? :hmmmm: tło się :roll: i dlatego teraz mają takie różne te ogony jak u sznaucerów jedna mają ładne a inne mają pozakręcane i krzywe :roll: Quote
AlKil Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 moich znajomych rusek ma ciachnięty. I większość rusków w Gdańsku tyż... Quote
Gosiek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 no to ja już nie będę tej foty cytować bo cytowana była już tyyyyle razy ze hoho ;) ale faktycznie pasuje Ci rusek baaardzo :loveu: cudne zdjecia :multi: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 AlKil napisał(a):moich znajomych rusek ma ciachnięty. I większość rusków w Gdańsku tyż... no bo tną niektórzy dalej właśnie w obawie żeby ogon nie był zakręcony :roll: Gosiek napisał(a):no to ja już nie będę tej foty cytować bo cytowana była już tyyyyle razy ze hoho ;) ale faktycznie pasuje Ci rusek baaardzo :loveu: cudne zdjecia :multi: było więcej foteczek - możesz zacytować inną :evil_lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Co do ruskow ogonow, moich sasiadow pies ma caly no i zakrecony a jaki dlugi:lol: Quote
beria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Śliczne fotki z Jagusią :loveu: :loveu: :loveu: I wielkie dzięki, że mnie zabrałaś wczoraj z Zabrza :modla: Siem pochwalem :cool3: Dzisiaj dzwoniła do mnie Oliwka :grins: :multi: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 beria napisał(a):Dzisiaj dzwoniła do mnie Oliwka :grins: :multi: bhahha ona miała dzisiaj wogóle dzień telefonowania :lol: moja Mama zostawiłą sój tel w domu i Oliw go znalazła gdzieś i trzy razy dzwoniła do mojej siostry :evil_lol: Quote
mila_2 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 beria napisał(a): Siem pochwalem :cool3: Dzisiaj dzwoniła do mnie Oliwka :grins: :multi: Chwalipięta:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Weszko a dlaczego Oliwka do mnie nie zadzwoniła ?:placz: Rusek sliczny :loveu: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a):Weszko a dlaczego Oliwka do mnie nie zadzwoniła ?:placz: bo ona wybiera zwykle numery do których ja ostatnio dzwoniłam a to była akurat Beria :lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):bo ona wybiera zwykle numery do których ja ostatnio dzwoniłam a to była akurat Beria :lol: Właśnie :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a):Właśnie :mad::mad::mad::mad::mad: o masz! singlem jestem a czuję się jak mężatka :hmmmm: ciągle tylko te wyrzuty - nosz niedawno się od tego uwolniłam :diabloti: Quote
Vectra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):o masz! singlem jestem a czuję się jak mężatka :hmmmm: ciągle tylko te wyrzuty - nosz niedawno się od tego uwolniłam :diabloti: do mnie to nawet na gg nie napiszesz :placz::placz::placz: o dzwonieniu już nawet nie marze :placz::placz: a mówiłaś że mnie toffasz :placz::placz::placz: Quote
beria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a):Właśnie :mad::mad::mad::mad::mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a):o masz! singlem jestem a czuję się jak mężatka :hmmmm: ciągle tylko te wyrzuty - nosz niedawno się od tego uwolniłam :diabloti: Już nigdy do Ciebie nie zadzwonie :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts