malawaszka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 spróbuję zrobić ale wątpię żeby mi coś fajnego wyszło bo nie umiem :shake: wogóle to humor mi prysł, robiłam aktualizację strony i tak policzyłam ile w tym miesiącu dodałam już psów i wyszło że 17 :-( :placz: a ubyło może 2 :shake: porażka :placz: zobaczcie jakie cudeńka ludzie oddają "bo wyjazd za granice ważniejszy" :angryy: do kurwy nędzy :angryy: Vectrze nie wypipkowało to i mnie może nie wypipkuje ale brak mi słów i jeszcze ci cholerni rozmnażacze zalewscy :angryy: 10 m-czny, miniatura, Ma na imie Muniek nosz cudny jest :placz: Quote
AśkaK Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :-( Jaki maluszek. A jak mu ucho sterczy.:loveu: Gnoje nie ludzie. Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 no zrobiłam foteczki różyczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='Agga']Waszko różyczki piekne. Zasusz je sobie. nie suszę kwiatów :shake: nie lubię suszonych i zbierających kurz :roll: to już nie to samo co zywe :loveu: Quote
Patka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Piekne róze powtarzam dobrze masz :cool3: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='malawaszka']spróbuję zrobić ale wątpię żeby mi coś fajnego wyszło bo nie umiem :shake: wogóle to humor mi prysł, robiłam aktualizację strony i tak policzyłam ile w tym miesiącu dodałam już psów i wyszło że 17 :-( :placz: a ubyło może 2 :shake: porażka :placz: zobaczcie jakie cudeńka ludzie oddają "bo wyjazd za granice ważniejszy" :angryy: do kurwy nędzy :angryy: Vectrze nie wypipkowało to i mnie może nie wypipkuje ale brak mi słów i jeszcze ci cholerni rozmnażacze zalewscy :angryy: 10 m-czny, miniatura, Ma na imie Muniek nosz cudny jest :placz: Masz racje ...On jest śliczny :-( Znajdź kogoś kto potrafi aktualizować stronki to wsadzimy info w aktualnościach u mnie i namiary na adopcje. Ja nie umiem :placz: A sporo ludzi do mnie wchodzi. ja jak ktoś jest chętny na niufa to najpierw opowiadam z przekolorowaniem jakie są z nimi problemy. Jeżeli ktoś się nie zrazi to mam nadzieje ze przynajmniej wie na co się decyduje:cool1: Ala u mnie była :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Patka napisał(a):Piekne róze powtarzam dobrze masz :cool3: mam dobrze mam :multi: bo mam taką kochaną przyjaciółkę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :loveu:cudne różyczki Bosz jaki ten sznaucik cudny ..............kurcze myślę kto szukał sznaucika i nie wiem :shake:..... Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 malawaszka napisał(a):mam dobrze mam :multi: bo mam taką kochaną przyjaciółkę :loveu: :loveu: :loveu: To ja też mam Ci kupić 25 róż abyś o mnie przyjaciółka mówiła? :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 bhhha no jak dzieci, jak dzieci :evil_lol: a gdzie jest powiedziane, że ja muszę mieć tylko jedną przyjaciółkę?? byłabym wtedy baaardzo uboga :shake: Quote
AśkaK Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ale rołsy prześliczne!!!:loveu: :loveu: :loveu: Roooześlij nam po jednej...:placz: ;) :lol: A ten maluch gdzie siedzi? Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 malawaszka napisał(a):bhhha no jak dzieci, jak dzieci :evil_lol: a gdzie jest powiedziane, że ja muszę mieć tylko jedną przyjaciółkę?? byłabym wtedy baaardzo uboga :shake: No pewnie :evil_lol: Zaraz pobiję wszystkich z zazdrości :eviltong::evil_lol: Kiedy mnie odwiedzisz? Quote
PIKA Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Jaki ten sznauco fajowski :loveu: I jak mu uszko cudaśnie sterczy :loveu: szkoda biedaka :placz: malawaszka napisał(a): chyba się starzeję - zasnąć w piątek o 20 :mdleje: jeszcze dodaj, ze w fotelu przed TV :evil_lol: A róze cuudne Ci wyszly :loveu: i zazdraszczam, ze dostalaś, ja sobie sama kupuje :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Weszka pojechała do Zabrza :p Mam nadzieje że ufoci jakiegoś niufa ;) Quote
Vectra Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Weszko róże ładne :cool3::cool3: ja zawsze susze :p sznaucio śliczny :loveu: co za ludzie brać psa - oddawać :angryy: wrrrrrr pip pip pip Quote
Paula Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czesc Weszka :lol: Przesliczne rozyczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 hejka!! wróciłam dopiero teraz przemarznięta okropnie :shake: i chyba zaraz idę pod kołderkę się wygrzewać :cool1: na wystawce była Beria :multi: niespodziewanka taka :p było baaardzo fajnie gdyby nie to zimno to byłoby zajebiście :p wracałyśmy samochodem wypchanym po dach :lol: całe szczęście, że ja kierowca i miałam wygodnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam foteczki ze śliczną i kochaną ruseczką Yagą RobertaN :multi: Quote
malawaszka Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 AśkaK napisał(a):A ten maluch gdzie siedzi? w Pabianicach Pysia napisał(a):Kiedy mnie odwiedzisz? jak będzie ciepło :roll: PIKA napisał(a):jeszcze dodaj, ze w fotelu przed TV :evil_lol: nie mam fotelu :placz: w łożeczku pod kołderką :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Agga napisał(a):Waszeczko a cos dawno twoich fotek nie było a proszę uprzejmie :eviltong: wklejam sama więc fotka ładna :p bardzo za nią dziękuję Iwonce z grzywaczy i Jej mężowi :multi: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 malawaszka napisał(a):a proszę uprzejmie :eviltong: wklejam sama więc fotka ładna :p bardzo za nią dziękuję Iwonce z grzywaczy i Jej mężowi :multi: Mówiłam Ci że chyba się z Tobą ożenie? ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pysia napisał(a):Mówiłam Ci że chyba się z Tobą ożenie? ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: ozesz w morde...:oops: :oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 malawaszka napisał(a):a proszę uprzejmie :eviltong: wklejam sama więc fotka ładna :p bardzo za nią dziękuję Iwonce z grzywaczy i Jej mężowi :multi: malawaszka :loveu: jakież cudo masz na kolanach :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 malawaszka napisał(a):a proszę uprzejmie :eviltong: wklejam sama więc fotka ładna :p bardzo za nią dziękuję Iwonce z grzywaczy i Jej mężowi :multi: biedna Lunetka:-( jej to nie bierzesz na kolana:shake: w jakichś rowach się musi poniewierać:mad: o - a to dowód malawaszka napisał(a): ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts