Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spróbuję zrobić ale wątpię żeby mi coś fajnego wyszło bo nie umiem :shake:

wogóle to humor mi prysł, robiłam aktualizację strony i tak policzyłam ile w tym miesiącu dodałam już psów i wyszło że 17 :-( :placz: a ubyło może 2 :shake: porażka :placz:

zobaczcie jakie cudeńka ludzie oddają "bo wyjazd za granice ważniejszy" :angryy: do kurwy nędzy :angryy: Vectrze nie wypipkowało to i mnie może nie wypipkuje ale brak mi słów i jeszcze ci cholerni rozmnażacze zalewscy :angryy:

10 m-czny, miniatura,
Ma na imie Muniek

nosz cudny jest :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']spróbuję zrobić ale wątpię żeby mi coś fajnego wyszło bo nie umiem :shake:

wogóle to humor mi prysł, robiłam aktualizację strony i tak policzyłam ile w tym miesiącu dodałam już psów i wyszło że 17 :-( :placz: a ubyło może 2 :shake: porażka :placz:

zobaczcie jakie cudeńka ludzie oddają "bo wyjazd za granice ważniejszy" :angryy: do kurwy nędzy :angryy: Vectrze nie wypipkowało to i mnie może nie wypipkuje ale brak mi słów i jeszcze ci cholerni rozmnażacze zalewscy :angryy:

10 m-czny, miniatura,
Ma na imie Muniek

nosz cudny jest :placz:
Masz racje ...On jest śliczny :-( Znajdź kogoś kto potrafi aktualizować stronki to wsadzimy info w aktualnościach u mnie i namiary na adopcje. Ja nie umiem :placz: A sporo ludzi do mnie wchodzi.
ja jak ktoś jest chętny na niufa to najpierw opowiadam z przekolorowaniem jakie są z nimi problemy. Jeżeli ktoś się nie zrazi to mam nadzieje ze przynajmniej wie na co się decyduje:cool1:
Ala u mnie była :loveu::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
mam dobrze mam :multi: bo mam taką kochaną przyjaciółkę :loveu: :loveu: :loveu:

To ja też mam Ci kupić 25 róż abyś o mnie przyjaciółka mówiła? :placz::placz::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
bhhha no jak dzieci, jak dzieci :evil_lol: a gdzie jest powiedziane, że ja muszę mieć tylko jedną przyjaciółkę?? byłabym wtedy baaardzo uboga :shake:

No pewnie :evil_lol: Zaraz pobiję wszystkich z zazdrości :eviltong::evil_lol:
Kiedy mnie odwiedzisz?

Posted

Jaki ten sznauco fajowski :loveu: I jak mu uszko cudaśnie sterczy :loveu:

szkoda biedaka :placz:

malawaszka napisał(a):

chyba się starzeję - zasnąć w piątek o 20 :mdleje:

jeszcze dodaj, ze w fotelu przed TV :evil_lol:

A róze cuudne Ci wyszly :loveu: i zazdraszczam, ze dostalaś, ja sobie sama kupuje :evil_lol:

Posted

hejka!! wróciłam dopiero teraz przemarznięta okropnie :shake: i chyba zaraz idę pod kołderkę się wygrzewać :cool1:

na wystawce była Beria :multi: niespodziewanka taka :p było baaardzo fajnie gdyby nie to zimno to byłoby zajebiście :p wracałyśmy samochodem wypchanym po dach :lol: całe szczęście, że ja kierowca i miałam wygodnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam foteczki ze śliczną i kochaną ruseczką Yagą RobertaN :multi:

Posted

AśkaK napisał(a):
A ten maluch gdzie siedzi?

w Pabianicach

Pysia napisał(a):
Kiedy mnie odwiedzisz?

jak będzie ciepło :roll:

PIKA napisał(a):
jeszcze dodaj, ze w fotelu przed TV :evil_lol:

nie mam fotelu :placz: w łożeczku pod kołderką :eviltong:

Posted

Agga napisał(a):
Waszeczko a cos dawno twoich fotek nie było

a proszę uprzejmie :eviltong: wklejam sama więc fotka ładna :p bardzo za nią dziękuję Iwonce z grzywaczy i Jej mężowi :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
a proszę uprzejmie :eviltong: wklejam sama więc fotka ładna :p bardzo za nią dziękuję Iwonce z grzywaczy i Jej mężowi :multi:

Mówiłam Ci że chyba się z Tobą ożenie? ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

malawaszka :loveu: jakież cudo masz na kolanach :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

biedna Lunetka:-( jej to nie bierzesz na kolana:shake:
w jakichś rowach się musi poniewierać:mad:
o - a to dowód
malawaszka napisał(a):

;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: