malawaszka Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 na dobranoc foteczki bo jutro na wichurke jedziemy raniutko :p koniec bo images ślimaczy :angryy: wrrr dogo dziś ładnie śmiga tot en świruje :angryy: Quote
beria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 malawaszka napisał(a): Dzielny Boluś wspiął się na sam szczyt :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 To ja zacytuje inna fote i tez powiem, ze pasujecie do siebie :loveu: Quote
Elitesse Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 malawaszka napisał(a):bhahha ona miała dzisiaj wogóle dzień telefonowania :lol: moja Mama zostawiłą sój tel w domu i Oliw go znalazła gdzieś i trzy razy dzwoniła do mojej siostry :evil_lol: buahahaha :lol: dzielna oliwka !! ciekawe jaki rachunek ci nabila ? Quote
Katerinas Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 malawaszka napisał(a):tło się :roll: i dlatego teraz mają takie różne te ogony jak u sznaucerów jedna mają ładne a inne mają pozakręcane i krzywe :roll: No są :roll: Ale wydaje mi się, że teraz należałoby też kojarzyć odpowiednie psy aby i te ogony jakoś "wyrównać"... :roll: Niemniej jednak - ma się czym ciesyć :smile: malawaszka napisał(a):bhahha ona miała dzisiaj wogóle dzień telefonowania :lol: moja Mama zostawiłą sój tel w domu i Oliw go znalazła gdzieś i trzy razy dzwoniła do mojej siostry :evil_lol: buahahaha :lol: Skąd ja to znam :lol: Ciesz się, że nie wybrała numeru 112 ;) Bo mój "glutek" tak zrobił. No i jeszcze zdarzyło mu się dwa razy wysłać smsa... :lol: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witaj wsiowa Weszko :multi::multi::multi: Dzisiaj już się odzywam ;) Quote
Elitesse Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Pysia napisał(a):Witaj wsiowa Weszko :multi::multi::multi: Dzisiaj już się odzywam ;) cos szybko przeszla ta malzenska zlosc :eviltong: :evil_lol: nie ustepuj ! bo weszka sie przyzwyczai i zacznie ci wieksze numery wycinac :diabloti: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Waszko coś czuję, że Oliwkowa by się dogadała z Mają :lol: Też do dziadka swojego zadzwoniła i nikt nie zauważył :lol: Quote
LAZY Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Rosnie nam z Oliwki taka sama wariatka jak Waszeczka:evil_lol: Quote
Alka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 malawaszka napisał(a):na dobranoc foteczki bo jutro na wichurke jedziemy raniutko :p ale Boluś ma frajdę :loveu: Monika, nie zamarzliście na tej wichurce , rankiem temperaturka nas nie rozpieszczała :cool3: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Rankiem to Weszka na 10000000000000% spała :evil_lol: A teraz jest ślicznie :multi: Słoneczko świeci tak radośnie :loveu: Weszka ma piękny dzień na wichurce :multi: Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cześc Waszka:multi: A jak tam Twoje dynie? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 beria napisał(a):Dzielny Boluś wspiął się na sam szczyt a jaką on ma frajdę jak się może powspinać :loveu: paula_z napisał(a):To ja zacytuje inna fote i tez powiem, ze pasujecie do siebie dzięki :grins: Elitesse napisał(a):buahahaha dzielna oliwka !! ciekawe jaki rachunek ci nabila ? wykorzystała darmowe minuty :evil_lol: Katerinas napisał(a):No są Ale wydaje mi się, że teraz należałoby też kojarzyć odpowiednie psy aby i te ogony jakoś "wyrównać"... Niemniej jednak - ma się czym ciesyć marzenie ściętej głowy :shake: podejrzewam, że prędzej będą dalej ciąć ogony niż dobierać pary tak, żeby ogon był ładny :roll: Katerinas napisał(a):buahahaha Skąd ja to znam Ciesz się, że nie wybrała numeru 112 Bo mój "glutek" tak zrobił. No i jeszcze zdarzyło mu się dwa razy wysłać smsa... :crazyeye: hahahah no ma mnadzieję, że żadnych służb nigdy nie wezwie :lol: smsów jeszcze nie wysyłała, ale dzwoni już od dawna :lol: Pysia napisał(a):Witaj wsiowa Weszko Dzisiaj już się odzywam ooo foch poszedłw las?? :razz: Elitesse napisał(a):cos szybko przeszla ta malzenska zlosc :eviltong: :evil_lol: nie ustepuj ! bo weszka sie przyzwyczai i zacznie ci wieksze numery wycinac :diabloti: jakie znowu numery???? :crazyeye: JA i numery no wiesz co?? :shake: :mad: olcha napisał(a):Waszko coś czuję, że Oliwkowa by się dogadała z Mają Też do dziadka swojego zadzwoniła i nikt nie zauważył :lol: hahaha noo Oliw też do dziadka dzwoniła a żeby było ciekawiej to z nim rozmawiała :lol: po swojemu oczywiście LAZY napisał(a):Rosnie nam z Oliwki taka sama wariatka jak Waszeczka:evil_lol: no przecież ja nie wydzwaniam do ludzi bez sensu :evil_lol: Alka napisał(a):Monika, nie zamarzliście na tej wichurce , rankiem temperaturka nas nie rozpieszczała :cool3: Alu prawie zamarzliśmy, ale po króciutkim spacerku o 8 po zaszronionej :-o łące wpakowaliśmy się pod kołderkę i się grzaliśmy :loveu: Pysia napisał(a):Rankiem to Weszka na 10000000000000% spała :evil_lol: A teraz jest ślicznie Słoneczko świeci tak radośnie :loveu: Weszka ma piękny dzień na wichurce a właśnie że nie spała rankiem :eviltong: a potem faktycznie było słonko, ale zimno brrrr nie lubie :placz: PIKA napisał(a):A jak tam Twoje dynie? :evil_lol: a dziękuję dobrze :p odwiedziłam je dzisiaj i jakoś nie mam sumienia ich rozwalić i ususyć :placz: tak się do nich przywiązałam:-( Quote
beria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 malawaszka napisał(a): a dziękuję dobrze :p odwiedziłam je dzisiaj i jakoś nie mam sumienia ich rozwalić i ususyć :placz: tak się do nich przywiązałam:-( Jak Cię ktoś mocno zdenerwuje napisz jego imię na dyńce i przywal :razz: Stresa odreagujesz i nasionka będą :cool3: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha noo Oliw też do dziadka dzwoniła a żeby było ciekawiej to z nim rozmawiała :lol: po swojemu oczywiście Maja też rozmawiała po swojemu. Grzecznie się rozłączyła...a za chwile zadzwonił dziadek i wydał tajemnice Mai :lol: Nikt nie zauważył jak odblokowała klawiature, jakoś wykręciła numer, pogadała, i się rozłączyła :lol: malawaszka napisał(a):no przecież ja nie wydzwaniam do ludzi bez sensu :evil_lol: No przecież ona też nie :evil_lol: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 beria napisał(a):Jak Cię ktoś mocno zdenerwuje napisz jego imię na dyńce i przywal :razz: Stresa odreagujesz i nasionka będą :cool3: Buahahaha beria :lol: Quote
Vectra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 cześć wiejska babo :multi::multi: dyniów masz dużo to część rozwal i wywal nasiona ,a cześć ocal ;) Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 beria napisał(a):Jak Cię ktoś mocno zdenerwuje napisz jego imię na dyńce i przywal :razz: Stresa odreagujesz i nasionka będą :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie kuś olcha napisał(a):No przecież ona też nie :evil_lol: hahaha no tak zapomniałam, że ona miała przecież ważne sprawy zawodowe do załatwienia :lol: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie wiem czy mam z Tobą gadać czy nie.... Uprzedzam Cię tylko że jutro od 10.00 do 12.00 jeżdżę po Dąbrowie :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 dzięki za ostrzeżenie :evil_lol: jutro mój samochód jedzie w teren wiec będę bezpieczna :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cześć Czołem Waszko :lol: Zabrze niestety sprzyja przeziebieniom i ................................. wilkom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (zapalenie pecherza) Bolusowiec i lunka ah wziaśc i schrupać :loveu: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Vectra napisał(a):cześć wiejska babo :multi::multi: dyniów masz dużo to część rozwal i wywal nasiona ,a cześć ocal ;) nie ma ich dużo właśnie :placz: i każda inna i jak mam wybrać które zamordować a które ocalić??? :shake: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Nugatowa napisał(a):Cześć Czołem Waszko :lol: Zabrze niestety sprzyja przeziebieniom i ................................. wilkom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (zapalenie pecherza) Bolusowiec i lunka ah wziaśc i schrupać :loveu: o kurcze aleś sie załatwiła :shake: współczuję - mnie to gardło boli tylko i spałabym caly dzień :roll: ja Ci dam schrupać :nono: Quote
Vectra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 malawaszka napisał(a):nie ma ich dużo właśnie :placz: i każda inna i jak mam wybrać które zamordować a które ocalić??? :shake: ene, due, like, fakte, torba .....bla bla raz ,dwa trzy dziś pesteczki oddasz ty :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Vectra napisał(a):ene, due, like, fakte, torba .....bla bla raz ,dwa trzy dziś pesteczki oddasz ty :evil_lol::evil_lol: hahahhaaha Ty to jednak jesteś okrutna :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts