Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahha ona miała dzisiaj wogóle dzień telefonowania :lol: moja Mama zostawiłą sój tel w domu i Oliw go znalazła gdzieś i trzy razy dzwoniła do mojej siostry :evil_lol:

buahahaha :lol: dzielna oliwka !! ciekawe jaki rachunek ci nabila ?

Posted

malawaszka napisał(a):
tło się :roll: i dlatego teraz mają takie różne te ogony jak u sznaucerów jedna mają ładne a inne mają pozakręcane i krzywe :roll:
No są :roll: Ale wydaje mi się, że teraz należałoby też kojarzyć odpowiednie psy aby i te ogony jakoś "wyrównać"... :roll:
Niemniej jednak - ma się czym ciesyć :smile:

malawaszka napisał(a):
bhahha ona miała dzisiaj wogóle dzień telefonowania :lol: moja Mama zostawiłą sój tel w domu i Oliw go znalazła gdzieś i trzy razy dzwoniła do mojej siostry :evil_lol:
buahahaha :lol: Skąd ja to znam :lol: Ciesz się, że nie wybrała numeru 112 ;) Bo mój "glutek" tak zrobił. No i jeszcze zdarzyło mu się dwa razy wysłać smsa... :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj wsiowa Weszko :multi::multi::multi: Dzisiaj już się odzywam ;)

cos szybko przeszla ta malzenska zlosc :eviltong: :evil_lol: nie ustepuj ! bo weszka sie przyzwyczai i zacznie ci wieksze numery wycinac :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
na dobranoc foteczki bo jutro na wichurke jedziemy raniutko :p

ale Boluś ma frajdę :loveu:

Monika, nie zamarzliście na tej wichurce , rankiem temperaturka nas nie rozpieszczała :cool3:

Posted

Rankiem to Weszka na 10000000000000% spała :evil_lol: A teraz jest ślicznie :multi: Słoneczko świeci tak radośnie :loveu: Weszka ma piękny dzień na wichurce :multi:

Posted

beria napisał(a):
Dzielny Boluś wspiął się na sam szczyt

a jaką on ma frajdę jak się może powspinać :loveu:

paula_z napisał(a):
To ja zacytuje inna fote i tez powiem, ze pasujecie do siebie

dzięki :grins:

Elitesse napisał(a):
buahahaha dzielna oliwka !! ciekawe jaki rachunek ci nabila ?

wykorzystała darmowe minuty :evil_lol:

Katerinas napisał(a):
No są Ale wydaje mi się, że teraz należałoby też kojarzyć odpowiednie psy aby i te ogony jakoś "wyrównać"...
Niemniej jednak - ma się czym ciesyć

marzenie ściętej głowy :shake: podejrzewam, że prędzej będą dalej ciąć ogony niż dobierać pary tak, żeby ogon był ładny :roll:

Katerinas napisał(a):
buahahaha Skąd ja to znam Ciesz się, że nie wybrała numeru 112 Bo mój "glutek" tak zrobił. No i jeszcze zdarzyło mu się dwa razy wysłać smsa...

:crazyeye: hahahah no ma mnadzieję, że żadnych służb nigdy nie wezwie :lol: smsów jeszcze nie wysyłała, ale dzwoni już od dawna :lol:

Pysia napisał(a):
Witaj wsiowa Weszko Dzisiaj już się odzywam

ooo foch poszedłw las?? :razz:

Elitesse napisał(a):
cos szybko przeszla ta malzenska zlosc :eviltong: :evil_lol: nie ustepuj ! bo weszka sie przyzwyczai i zacznie ci wieksze numery wycinac :diabloti:

jakie znowu numery???? :crazyeye: JA i numery no wiesz co?? :shake: :mad:

olcha napisał(a):
Waszko coś czuję, że Oliwkowa by się dogadała z Mają Też do dziadka swojego zadzwoniła i nikt nie zauważył :lol:

hahaha noo Oliw też do dziadka dzwoniła a żeby było ciekawiej to z nim rozmawiała :lol: po swojemu oczywiście

LAZY napisał(a):
Rosnie nam z Oliwki taka sama wariatka jak Waszeczka:evil_lol:

no przecież ja nie wydzwaniam do ludzi bez sensu :evil_lol:

Alka napisał(a):
Monika, nie zamarzliście na tej wichurce , rankiem temperaturka nas nie rozpieszczała :cool3:

Alu prawie zamarzliśmy, ale po króciutkim spacerku o 8 po zaszronionej :-o łące wpakowaliśmy się pod kołderkę i się grzaliśmy :loveu:

Pysia napisał(a):
Rankiem to Weszka na 10000000000000% spała :evil_lol: A teraz jest ślicznie Słoneczko świeci tak radośnie :loveu: Weszka ma piękny dzień na wichurce

a właśnie że nie spała rankiem :eviltong: a potem faktycznie było słonko, ale zimno brrrr nie lubie :placz:

PIKA napisał(a):
A jak tam Twoje dynie? :evil_lol:

a dziękuję dobrze :p odwiedziłam je dzisiaj i jakoś nie mam sumienia ich rozwalić i ususyć :placz: tak się do nich przywiązałam:-(

Posted

malawaszka napisał(a):

a dziękuję dobrze :p odwiedziłam je dzisiaj i jakoś nie mam sumienia ich rozwalić i ususyć :placz: tak się do nich przywiązałam:-(

Jak Cię ktoś mocno zdenerwuje napisz jego imię na dyńce i przywal :razz: Stresa odreagujesz i nasionka będą :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha noo Oliw też do dziadka dzwoniła a żeby było ciekawiej to z nim rozmawiała :lol: po swojemu oczywiście

Maja też rozmawiała po swojemu. Grzecznie się rozłączyła...a za chwile zadzwonił dziadek i wydał tajemnice Mai :lol:

Nikt nie zauważył jak odblokowała klawiature, jakoś wykręciła numer, pogadała, i się rozłączyła :lol:

malawaszka napisał(a):
no przecież ja nie wydzwaniam do ludzi bez sensu :evil_lol:

No przecież ona też nie :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Jak Cię ktoś mocno zdenerwuje napisz jego imię na dyńce i przywal :razz: Stresa odreagujesz i nasionka będą :cool3:

Buahahaha beria :lol:

Posted

beria napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie kuś

olcha napisał(a):
No przecież ona też nie :evil_lol:

hahaha no tak zapomniałam, że ona miała przecież ważne sprawy zawodowe do załatwienia :lol:

Posted

Cześć Czołem Waszko :lol:
Zabrze niestety sprzyja przeziebieniom i .................................
wilkom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (zapalenie pecherza)

Bolusowiec i lunka ah wziaśc i schrupać :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
cześć wiejska babo :multi::multi:
dyniów masz dużo to część rozwal i wywal nasiona ,a cześć ocal ;)

nie ma ich dużo właśnie :placz: i każda inna i jak mam wybrać które zamordować a które ocalić??? :shake:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Cześć Czołem Waszko :lol:
Zabrze niestety sprzyja przeziebieniom i .................................
wilkom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (zapalenie pecherza)

Bolusowiec i lunka ah wziaśc i schrupać :loveu:

o kurcze aleś sie załatwiła :shake: współczuję - mnie to gardło boli tylko i spałabym caly dzień :roll:

ja Ci dam schrupać :nono:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie ma ich dużo właśnie :placz: i każda inna i jak mam wybrać które zamordować a które ocalić??? :shake:

ene, due, like, fakte, torba .....bla bla raz ,dwa trzy dziś pesteczki oddasz ty :evil_lol::evil_lol: