PIKA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześć Dyniowa mamo :multi: mnie sie pierwszy plan bardziej podoba :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Ojj witajcie babeczki :loveu: :multi: piękny dzień dzisiaj :multi: a właściwie wieczór bo dzień był taki sobie :roll: Bardzo dziękuję za wiadomości o tym jak zadbać o dyńki żeby było kolejne pokolenia dyńkowe :loveu: Szolka cieszę się, że się ujawniłaś podglądczko :loveu: :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Dziękujemy Gosiu (ja i moje piękne dyńki :lol: ) gdzie jest pies? Quote
Vectra Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Heloł wiejska babo :loveu::loveu: a już fotków dyniowych nareszcie nie masz :razz: :evil_lol::evil_lol: to mnie sie podoba Quote
resuruss Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dziekuje Ci kochana ,ze byłas dzis ze mna w tych trudnych chwilach.Bez Ciebie na pewno by sie nie udało.Jestes wielka :loveu: Quote
Agga Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Waszeczko a cos dawno twoich fotek nie było Quote
KaRa_ Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Luny prawie nie widać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale się zlała z otoczeniem jedynie czerwona obróżka wskazuje na nią:lol: Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Waszka :multi: Wooow, czuje sie dziwnie osaczona w Twojej galerii....ciekawe czemu... :lol::lol: Jak sie czuje Bolus? Quote
Pysia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Przyszłam mimo tego że wolałaś ZNAJOMYCH a nie mnie :angryy: Poznaj pana ....:eviltong: Quote
Paula Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 malawaszka napisał(a):Bardzo dziękuję za wiadomości o tym jak zadbać o dyńki żeby było kolejne pokolenia dyńkowe :loveu: O, zakladasz lewą hodowle :hmmmm: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Kobieto wytrzeźwiej w końcu i chodź do nas :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cześć Waszka :multi: Jak tam Twoje dynie ? :razz: Chyba się za nimi stęsknilam :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 paula_z napisał(a):O, zakladasz lewą hodowle :hmmmm: :evil_lol: ee tam lewą... dyńki będą rodowodowe. ;) Trzeba tylko poszukać odpowiedniego reproduktora :lol: Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='paula_z']O, zakladasz lewą hodowle :hmmmm: :evil_lol: [quote name='Katerinas']ee tam lewą... dyńki będą rodowodowe. ;) Trzeba tylko poszukać odpowiedniego reproduktora :lol: O! pochodzenie dyniek znam :p jeszcze tylko napiszę na kompiku, wydrukuję i gotowe :eviltong: [quote name='Pysia']Kobieto wytrzeźwiej w końcu i chodź do nas :evil_lol: nie była mwczoraj nigdzie :eviltong: jak mi opadł stres to padłam i zasnęłam :p :crazyeye: chyba się starzeję - zasnąć w piątek o 20 :mdleje: [quote name='PIKA']Jak tam Twoje dynie ? :razz: Chyba się za nimi stęsknilam :evil_lol: ulżę Twej tęsknocie :diabloti: CZEŚĆ!!!! ale się wyspałam :cool1: tzn nie wstałam dopiero teraz - bo o 11 :p i byłam już na zakupach i umyłam i odkurzyłam fure moją wypasioną :p i wogóle jakoś mam dziś fajny dzień :multi: obudziłam się w pokoju pachnącym różami :loveu: Quote
aga1215 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='malawaszka']O! pochodzenie dyniek znam :p jeszcze tylko napiszę na kompiku, wydrukuję i gotowe :eviltong: nie była mwczoraj nigdzie :eviltong: jak mi opadł stres to padłam i zasnęłam :p :crazyeye: chyba się starzeję - zasnąć w piątek o 20 :mdleje: ulżę Twej tęsknocie :diabloti: CZEŚĆ!!!! ale się wyspałam :cool1: tzn nie wstałam dopiero teraz - bo o 11 :p i byłam już na zakupach i umyłam i odkurzyłam fure moją wypasioną :p i wogóle jakoś mam dziś fajny dzień :multi: obudziłam się w pokoju pachnącym różami :loveu: ????????????????masz dzisiaj urodziny może????????????? Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='aga1215']????????????????masz dzisiaj urodziny może????????????? nie :p dostałam wczoraj od Ress śliczne 25 różyczek :loveu: Quote
Patka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 dostałam wczoraj od Ress śliczne 25 różyczek :loveu: tY TO MASZ DOBRZE :cool3: Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 NOOO mam mam :multi: w życiu tylu róż nie dostałam a przez 7 lat miałam faceta :diabloti: no i jak ja bym miała temu szkrabikowi zabraniać biegania? :shake: i takie latają po moim niebie :mad: odkąd wybudowaliśmy dom to oni chyba biorą na niego azymut przy lądowaniu na Pyrzowicach :mad: Quote
Paula Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Czesc Waszka :lol: Zrob zdjecia rozyczkom :modla: Quote
Vectra Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Waszka :lol: Zrob zdjecia rozyczkom :modla: no takie z kropelkami :loveu::loveu: Quote
resuruss Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ten bukiecik 25 roz i tak jest za maly by podziekowac Waszce za wszystko :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Piękne masz te dynie. I co za artyzm !!! :loveu: A tak wogóle to strasznie dzisiaj brzydki i smutny jesienny dzień ... Dobrze, że masz róże . :p Quote
AśkaK Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Waszka, pokaż róże!:p Daj nam się chociaż napatrzeć, skoro powąchać nie można.:evil_lol: A nie tylko te dynie pokazujesz...:roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts