Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojj witajcie babeczki :loveu: :multi: piękny dzień dzisiaj :multi: a właściwie wieczór bo dzień był taki sobie :roll:

Bardzo dziękuję za wiadomości o tym jak zadbać o dyńki żeby było kolejne pokolenia dyńkowe :loveu:

Szolka cieszę się, że się ujawniłaś podglądczko :loveu: :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
Bardzo dziękuję za wiadomości o tym jak zadbać o dyńki żeby było kolejne pokolenia dyńkowe :loveu:

O, zakladasz lewą hodowle :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']O, zakladasz lewą hodowle :hmmmm: :evil_lol:
[quote name='Katerinas']ee tam lewą... dyńki będą rodowodowe. ;) Trzeba tylko poszukać odpowiedniego reproduktora :lol:

O! pochodzenie dyniek znam :p jeszcze tylko napiszę na kompiku, wydrukuję i gotowe :eviltong:

[quote name='Pysia']Kobieto wytrzeźwiej w końcu i chodź do nas :evil_lol:

nie była mwczoraj nigdzie :eviltong: jak mi opadł stres to padłam i zasnęłam :p :crazyeye: chyba się starzeję - zasnąć w piątek o 20 :mdleje:

[quote name='PIKA']Jak tam Twoje dynie ? :razz: Chyba się za nimi stęsknilam :evil_lol:

ulżę Twej tęsknocie :diabloti:

CZEŚĆ!!!! ale się wyspałam :cool1: tzn nie wstałam dopiero teraz - bo o 11 :p i byłam już na zakupach i umyłam i odkurzyłam fure moją wypasioną :p i wogóle jakoś mam dziś fajny dzień :multi: obudziłam się w pokoju pachnącym różami :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']O! pochodzenie dyniek znam :p jeszcze tylko napiszę na kompiku, wydrukuję i gotowe :eviltong:

nie była mwczoraj nigdzie :eviltong: jak mi opadł stres to padłam i zasnęłam :p :crazyeye: chyba się starzeję - zasnąć w piątek o 20 :mdleje:
ulżę Twej tęsknocie :diabloti:

CZEŚĆ!!!! ale się wyspałam :cool1: tzn nie wstałam dopiero teraz - bo o 11 :p i byłam już na zakupach i umyłam i odkurzyłam fure moją wypasioną :p i wogóle jakoś mam dziś fajny dzień :multi: obudziłam się w pokoju pachnącym różami :loveu:

????????????????masz dzisiaj urodziny może?????????????

Posted

NOOO mam mam :multi: w życiu tylu róż nie dostałam a przez 7 lat miałam faceta :diabloti:

no i jak ja bym miała temu szkrabikowi zabraniać biegania? :shake:

i takie latają po moim niebie :mad: odkąd wybudowaliśmy dom to oni chyba biorą na niego azymut przy lądowaniu na Pyrzowicach :mad: