Elitesse Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Waszko nie przejmuj sie ! moja stala fryzjerska klientka - sznaucerka mini - miala w zeszlym roku usowana przepukline - bardzo szybko jej sie rana wygoila - wogole niewidac ze cos bylo robione , psinka jest zywotna i wesola i sa zmiany a lepsze ! wczesniej miala trudnosci z chodzeniem a teraz ich brak ni i najwazniejsze ! wczesniej nie miala apetytu a teraz je jak najeta :lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Luna nie ma problemów z chodzeniem na szczęście ale coś z tym zrobić będzie trzeba a dziś pozowały mi pierwsze owoce naszej działeczki :multi: :loveu: mus posprawdzać mam ich z tysiąc :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 no dobra widzę, że Was znudziło to będę przetykała psami :evil_lol: co ją tak zainteresowało??? :roll: Quote
Elitesse Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 waszko przyznaj sie ! to sa jajka z ktorych wykluwaja sie sznaucery gdy niewiadomo bylo czy bylo krycie czy nie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 a nie mowilam !! :multi: :multi: to pierwszy wykluty sznuacer :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 bhhahahha Elitesse TAK TAK rozszyfrowałaś mnie!!!! :evil_lol: Quote
beria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 malawaszka napisał(a):bhhahahha Elitesse TAK TAK rozszyfrowałaś mnie!!!! :evil_lol: Mogłaś zasadzić większe, to byłby CTR :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zdjęcia wspaniałe :multi: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Elitesse']waszko przyznaj sie ! to sa jajka z ktorych wykluwaja sie sznaucery gdy niewiadomo bylo czy bylo krycie czy nie :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Elitesse']a nie mowilam !! :multi: :multi: to pierwszy wykluty sznuacer :eviltong: [quote name='malawaszka']bhhahahha Elitesse TAK TAK rozszyfrowałaś mnie!!!! :evil_lol: [quote name='beria']Mogłaś zasadzić większe, to byłby CTR :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zdjęcia wspaniałe :multi::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no agentki ...już mnie brzuch boli i zajady mi popękały... Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 beria napisał(a):Mogłaś zasadzić większe, to byłby CTR :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nasionka były z większych - ale tam zimne powietrze od łąk i powykluwały się takie miniatury :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Waszko dynie śliczne :loveu: na hamerykańskie święto helołin ;) jak znalazł :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 mus posprawdzać a ta kudlata to co za gatunek? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 PIKA napisał(a):a ta kudlata to co za gatunek? :evil_lol: to Lunos Pokurczos - z niej sie wykluwają takie małe :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 PIKA napisał(a):a ta kudlata to co za gatunek? :evil_lol: Waszka eksperymenty robi :evil_lol::evil_lol: kudłate dynie hoduje :crazyeye::crazyeye: Quote
Katerinas Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 buahahaha.... boskie z tymi dyniami :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 no wiecie co?? :mad: ja sie męczę, siódme poty wylewam żeby jakiś artyzm wydobyć z mego nieartystycznego mózgowia a te widzą tylko jajka :placz: i tak wkleję wszystkie - do znudzenia :diabloti: i jak się znudzicie to dalej będę wklejać :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='malawaszka'] ale śliczne małe sztucerki:multi: :multi: :evil_lol: witaj Waszko! Quote
beria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Taa, to chyba jakieś natręctwa są :diabloti: Wszędzie jajka, cieć kojarzy się z sexem :shake: A wszystko przez dogomanię :mad: Nie ma czasu na inne przyjemności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zdjęcia są świetne :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 noo też tak myślę Beria :evil_lol: tzn nie z tym że zdjęcia świetne (no w sumie to mi się podobają :evil_lol: )ale z tym, że wszystki im się kojarzy :shake: Quote
Paula Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Sliczniutkie :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']już mnie brzuch boli i zajady mi popękały... [quote name='malawaszka']to Lunos Pokurczos - z niej sie wykluwają takie małe :evil_lol: Hahahaha :grin: :grin: :grin: [quote name='beria']Taa, to chyba jakieś natręctwa są :diabloti: Wszędzie jajka, cieć kojarzy się z sexem :shake: Glodnemu chleb na mysli ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 ziuuuu spadam do wyrka:p :multi: Quote
beria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 malawaszka napisał(a):ziuuuu spadam do wyrka:p :multi: Ciesz się, ciesz :diabloti: Nie mam tego kanału, na którym o 2 zaczyna się fajny program :razz: :placz: Idę spać z nudną resztą stada :shake: Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 i nie masz czego żałować - własnie się chyba okazało, żen ie ma już mojego serialu :placz: teraz leci jakiś inny błeeee :placz: :angryy: nie wiedziałam nawet że wczoraj był ostatni odcinek :lol: Quote
Katerinas Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='malawaszka']no wiecie co?? :mad: ja sie męczę, siódme poty wylewam żeby jakiś artyzm wydobyć z mego nieartystycznego mózgowia a te widzą tylko jajka :placz: i tak wkleję wszystkie - do znudzenia :diabloti: i jak się znudzicie to dalej będę wklejać :evil_lol: ok.... jaja jajami ;) ale zdjęcia są naprawdę fajowe będziesz miała super dynie na Halloween ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ładneeeeee:loveu: zjadłabym :lol: :lol: :lol: monika podrzuc no mi jedną :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='Katerinas']ok.... jaja jajami ;) ale zdjęcia są naprawdę fajowe będziesz miała super dynie na Halloween ;) za malutkie :placz: [quote name='madzia18sosnowiec'] ładneeeeee:loveu: zjadłabym :lol: :lol: :lol: monika podrzuc no mi jedną :eviltong: one są jadalne??? :crazyeye: nie koniec :evil_lol: Quote
Recommended Posts