Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waszko nie przejmuj sie !
moja stala fryzjerska klientka - sznaucerka mini - miala w zeszlym roku usowana przepukline - bardzo szybko jej sie rana wygoila - wogole niewidac ze cos bylo robione , psinka jest zywotna i wesola i sa zmiany a lepsze ! wczesniej miala trudnosci z chodzeniem a teraz ich brak ni i najwazniejsze ! wczesniej nie miala apetytu a teraz je jak najeta :lol:

Posted

Luna nie ma problemów z chodzeniem na szczęście ale coś z tym zrobić będzie trzeba

a dziś pozowały mi pierwsze owoce naszej działeczki :multi: :loveu:

mus posprawdzać

mam ich z tysiąc :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
bhhahahha Elitesse TAK TAK rozszyfrowałaś mnie!!!! :evil_lol:

Mogłaś zasadzić większe, to byłby CTR :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zdjęcia wspaniałe :multi:

Posted

[quote name='Elitesse']waszko przyznaj sie !
to sa jajka z ktorych wykluwaja sie sznaucery gdy niewiadomo bylo czy bylo krycie czy nie :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Elitesse']a nie mowilam !! :multi: :multi: to pierwszy wykluty sznuacer :eviltong:

[quote name='malawaszka']bhhahahha Elitesse TAK TAK rozszyfrowałaś mnie!!!! :evil_lol:

[quote name='beria']Mogłaś zasadzić większe, to byłby CTR :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zdjęcia wspaniałe :multi::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no agentki ...już mnie brzuch boli i zajady mi popękały...

Posted

beria napisał(a):
Mogłaś zasadzić większe, to byłby CTR :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nasionka były z większych - ale tam zimne powietrze od łąk i powykluwały się takie miniatury :evil_lol:

Posted

no wiecie co?? :mad: ja sie męczę, siódme poty wylewam żeby jakiś artyzm wydobyć z mego nieartystycznego mózgowia a te widzą tylko jajka :placz:

i tak wkleję wszystkie - do znudzenia :diabloti: i jak się znudzicie to dalej będę wklejać :evil_lol:

Posted

Taa, to chyba jakieś natręctwa są :diabloti: Wszędzie jajka, cieć kojarzy się z sexem :shake: A wszystko przez dogomanię :mad: Nie ma czasu na inne przyjemności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zdjęcia są świetne :multi: :loveu:

Posted

Sliczniutkie :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']już mnie brzuch boli i zajady mi popękały...
[quote name='malawaszka']to Lunos Pokurczos - z niej sie wykluwają takie małe :evil_lol:
Hahahaha :grin: :grin: :grin:
[quote name='beria']Taa, to chyba jakieś natręctwa są :diabloti: Wszędzie jajka, cieć kojarzy się z sexem :shake:
Glodnemu chleb na mysli ;) :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ziuuuu spadam do wyrka:p :multi:

Ciesz się, ciesz :diabloti: Nie mam tego kanału, na którym o 2 zaczyna się fajny program :razz: :placz: Idę spać z nudną resztą stada :shake:

Posted

i nie masz czego żałować - własnie się chyba okazało, żen ie ma już mojego serialu :placz: teraz leci jakiś inny błeeee :placz: :angryy: nie wiedziałam nawet że wczoraj był ostatni odcinek :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no wiecie co?? :mad: ja sie męczę, siódme poty wylewam żeby jakiś artyzm wydobyć z mego nieartystycznego mózgowia a te widzą tylko jajka :placz:

i tak wkleję wszystkie - do znudzenia :diabloti: i jak się znudzicie to dalej będę wklejać :evil_lol:

ok.... jaja jajami ;) ale zdjęcia są naprawdę fajowe
będziesz miała super dynie na Halloween ;)

Posted

[quote name='Katerinas']ok.... jaja jajami ;) ale zdjęcia są naprawdę fajowe
będziesz miała super dynie na Halloween ;)

za malutkie :placz:

[quote name='madzia18sosnowiec']
ładneeeeee:loveu: zjadłabym :lol: :lol: :lol: monika podrzuc no mi jedną :eviltong:

one są jadalne??? :crazyeye:

nie koniec :evil_lol: