Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
o kurcze aleś sie załatwiła :shake: współczuję - mnie to gardło boli tylko i spałabym caly dzień :roll:

ja Ci dam schrupać :nono:

E spokoooo w tamtym to roku sie tak załatwiłam :-( :oops: Dziś żem zdrów!
Gryza ?????? :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
ene, due, like, fakte, torba .....bla bla raz ,dwa trzy dziś pesteczki oddasz ty :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jedyna metoda :cool3:

Posted

Nugacik :loveu:

nie zostawię dyniek bo one za kilka miesięcy zgniją i nic z tego nie będzie, a chcę ich mieć duuuużooooooooo :p

ale dzisiaj mi wyszły super foteczki kropelek :crazyeye: aż normalnie w szoku jestem ale ich nie wstawię bo nie chce mi się obrabiac teraz - jutro wstawie :cool1: oczywiście do kropelek Gosiaczkowych mi daleko ale jak na moje możliowości to wyszło super :p

:loveu:

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Waszko!
Jak sztucerki? A może one pomogą Ci dokonać selekcji dyniek?

cześć Aga :loveu: selekcji próbowały już dokonać Oliwia z Luną :mad: Oliwia rzucała dyńki po domu a Lune je znosiła pod stół i zawzięcie broniła przed Bolkiem ale dyńki sie nie poddały :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

a ja mam jeszcze jedną moją fotkę z Zabrza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mój piękny profil :evil_lol:

Poznaję obie modeliny :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
ene, due, like, fakte, torba .....bla bla raz ,dwa trzy dziś pesteczki oddasz ty :evil_lol::evil_lol:

Hahahaha :D :D :D
malawaszka napisał(a):
ale dzisiaj mi wyszły super foteczki kropelek :crazyeye: aż normalnie w szoku jestem ale ich nie wstawię bo nie chce mi się obrabiac teraz - jutro wstawie :cool1:

Beda kropelki :multi: :multi: :multi:

:loveu: :loveu: :loveu:

Dobranoc :bye:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie ma ich dużo właśnie :placz: i każda inna i jak mam wybrać które zamordować a które ocalić??? :shake:

tymi niechcianymi mozesz sie ze mna podzielic :eviltong:

Posted

Elitesse napisał(a):
tymi niechcianymi mozesz sie ze mna podzielic :eviltong:

hihih już pisałam, że się nie dzielę bo zakładam hodowlę :evil_lol:

Gosiek napisał(a):
czekam niecierpliwie na te kropelki - nareszcie ktoś poza mną sie zdecydował je dojrzeć :multi:

cześć Gosiu - jak robiłam fotki tym kropelkom to aż mi się płakać chciało jak przypomniałam sobie jakie Twoje są piękne :lol:

agabass napisał(a):

ta fota naprawde niezła Bolek zlewa się z podłożem niezły komandos ;)

o masz! a mnie się wydawało że ona taka przeciętna :lol:

madzia18sosnowiec napisał(a):
proponuje zakup kombinezonu moro dla bolka :evil_lol: selekcja przy tym co on wyprawia to pryszcz:eviltong:

no BA! a pewnie, że Bolo by wykasował wszystkich cFaniaczków :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hihih już pisałam, że się nie dzielę bo zakładam hodowlę :evil_lol:

oj cos krecisz kolezanko !! raz piszesz ze sie musisz czesci pozbyc a teraz sie nie ccesz dzielic :diabloti:
chyba ze chcesz miec wylacznosc na kudlate dynie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
oj cos krecisz kolezanko !! raz piszesz ze sie musisz czesci pozbyc a teraz sie nie ccesz dzielic :diabloti:
chyba ze chcesz miec wylacznosc na kudlate dynie :evil_lol: :evil_lol:

jakie pozbyć, jakie pozbyć?? :mad: ja muszę od nich pobrać nasienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakie pozbyć, jakie pozbyć?? :mad: ja muszę od nich pobrać nasienie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie ma ich dużo właśnie :placz: i każda inna i jak mam wybrać które zamordować a które ocalić??? :shake:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
zamordować dla wyższych celów czyli pobrania nasienia :evil_lol:

:grin: :grin: :grin: Modliszka ;) :evil_lol:

:turn-l: Jaki dlugi jezorek :shiny: