Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześc !:multi:
Wpadłam wczoraj... dynie , dziś nadal dynie ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Monika , jak tak dalej pójdzie to dyńki będziesz musiała dopisać to tytułu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ceść :p

[quote name='mila_2']btw. Martwa była specjalnie ustawiana??:cool3::cool3: A żywiec wszedł w kadr??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dokładnie tak :evil_lol: żywa natura była okropnie zdziwiona co to jest takiego, że ciekawsze od niej :lol:

[quote name='Alka']Wpadłam wczoraj... dynie , dziś nadal dynie ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Monika , jak tak dalej pójdzie to dyńki będziesz musiała dopisać to tytułu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i dzisiaj dynie taż będą :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: PIKA kochana jak miło że pytasz :loveu: to znaczy że się stęskniłaś za dynieczkami moimi :loveu:

mam kochana pewnie że mam :p

:grins:
Piękne te fotki :) Dyniowa mamo skąd je masz ? ;) Dynie oczywiście bo fotki to wyczołgałaś ;):evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

Chciałam donieść uprzejmie, że Boluś dynie zasłania :razz:

[quote name='malawaszka']

Ale az ten uśmiech mu wybaczę :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

beria napisał(a):

o widzisz! dobrze, że zwróciłaś uwagę - zatem jutro na wsi wyjmę dyńki z wiaderka, poukładam i pocykam fotki tak, że bolo ich nia zasłaniał :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
zatem jutro na wsi wyjmę dyńki z wiaderka, poukładam i pocykam fotki tak, że bolo ich nia zasłaniał :evil_lol:

Takie dynie brutalnie do wiaderka włożyłaś :mad: Profanacja :placz:

Posted

no ja własnie nie wiem gdzie je mam przechowywać do wiosny żeby nasionka nie zgniły/nie spleśniały :niewiem: bo te z zeszłego roku jakoś się trzymały w mieskznaiu ale w pewnym momencie zaczęły pleśnieć i niewiel e się udało uratować :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no ja własnie nie wiem gdzie je mam przechowywać do wiosny żeby nasionka nie zgniły/nie spleśniały :niewiem: bo te z zeszłego roku jakoś się trzymały w mieskznaiu ale w pewnym momencie zaczęły pleśnieć i niewiel e się udało uratować :placz:

w chłodnym miejscu :p najlepiej w piwnicy lub w kopcu ;)
czekaj dowiem się w niedziele od znajomka on hoduje cukinie i inne dyniowate :p

Posted

:diabloti: jako podgladaczka(stala od poczatku watku- heheh ale sie rymuje) musze sie ujawnic w kwesti dyn:mad:

Trzeba poczekac ok m-ca jak dynki wyschna, wtedy je brutalnie rozwalic( no moze nie wszystkie) , pestki wydlubac(wysuszyc!) i przetrzymac do nastepnego roku siewnego ( tak pi razy drzwi ok kwietnia(po najbrutalniejszych mrozach), najlepiej posadzic?-posiac? tam gdzie maja miec swoje miejsce):multi: , a z autopsji wiem, ze najlepiej im(tym dynkom) jest po drzewkami lisciastymi, najlepiej owocowymi, bo wtedy sie pna (te pedy swoje pna)po drzewkach i raz, ze ladnie to wyglada, a dwa, ze dynki jak juz sie rozwina, tez ladnie na dzrewku wygladaja, a jak bidule maja sie plozyc po ziemi to jakas zaraza je zawsze dorwie:diabloti:

i to by bylo na tyle

To bylam ja( nie ,
nie trener II ligi ) ino podgladywaczka stala

Stala w pochwalach w :multi: zdolnosciach zdjeciowych i w milosciach sznupciowych

Posted

Czesc Wasiu :multi:

Przyszłam się przywitac, pozachwycac sie slicznymi portrecikami Bolusia :loveu: i zauwazyc, ze Monisia szykuje sie pelna para na hallowen :lol: czy masz zamiar wsadzic sobie dynie na glowe :eviltong:

Pozdrawiamy i mimo 13 piątku milego i slonecznego dnia zyczymy :multi:

Posted

beria napisał(a):

hihi , no tak teraz dynie są w centrum uwagi :evil_lol: