Alka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 cześc !:multi: Wpadłam wczoraj... dynie , dziś nadal dynie ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monika , jak tak dalej pójdzie to dyńki będziesz musiała dopisać to tytułu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Ceść :p [quote name='mila_2']btw. Martwa była specjalnie ustawiana??:cool3::cool3: A żywiec wszedł w kadr??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie tak :evil_lol: żywa natura była okropnie zdziwiona co to jest takiego, że ciekawsze od niej :lol: [quote name='Alka']Wpadłam wczoraj... dynie , dziś nadal dynie ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monika , jak tak dalej pójdzie to dyńki będziesz musiała dopisać to tytułu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i dzisiaj dynie taż będą :diabloti: :eviltong: Quote
LAZY Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No i się zadyniowało tutaj:) Dobrze, ze usmiechniętej sztucerki też som:) Quote
Vectra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Łooo Weszkowa Dynia fotki wstawiła :multi::multi::multi: Quote
PIKA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Cześć Dyniowa mamciu :evil_lol: Dużo jeszcze masz fot tych dyń? :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 :poch jakie piękne DYNIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: PIKA kochana jak miło że pytasz :loveu: to znaczy że się stęskniłaś za dynieczkami moimi :loveu: mam kochana pewnie że mam :p :grins: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 to jakaś zmowa, że jak dynie to mnie nieodwiedzacie maUpy?? :mad: :evil_lol: a w tle... :evil_lol: a kuku :cool1: Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 czesc śląska babo:p piekne zdjecia psie i dyniowe. A waszki brak. Quote
Pysia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='malawaszka']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: PIKA kochana jak miło że pytasz :loveu: to znaczy że się stęskniłaś za dynieczkami moimi :loveu: mam kochana pewnie że mam :p :grins: Piękne te fotki :) Dyniowa mamo skąd je masz ? ;) Dynie oczywiście bo fotki to wyczołgałaś ;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Pysia napisał(a):Piękne te fotki :) Dyniowa mamo skąd je masz ? ;) Dynie oczywiście bo fotki to wyczołgałaś ;):evil_lol: od byłej niedoszłej teściowej :p Quote
KaRa_ Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Dziwne jakies te dynie sa:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: takie kolorowe;) Quote
beria Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='malawaszka'] Chciałam donieść uprzejmie, że Boluś dynie zasłania :razz: [quote name='malawaszka'] Ale az ten uśmiech mu wybaczę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 beria napisał(a):Chciałam donieść uprzejmie, że Boluś dynie zasłania :razz: o widzisz! dobrze, że zwróciłaś uwagę - zatem jutro na wsi wyjmę dyńki z wiaderka, poukładam i pocykam fotki tak, że bolo ich nia zasłaniał :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Weszko zmień tytuł wątku :evil_lol::evil_lol: Wiejska dyniowa baba i jej SSmany :evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 malawaszka napisał(a): zatem jutro na wsi wyjmę dyńki z wiaderka, poukładam i pocykam fotki tak, że bolo ich nia zasłaniał :evil_lol: Takie dynie brutalnie do wiaderka włożyłaś :mad: Profanacja :placz: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 no ja własnie nie wiem gdzie je mam przechowywać do wiosny żeby nasionka nie zgniły/nie spleśniały :niewiem: bo te z zeszłego roku jakoś się trzymały w mieskznaiu ale w pewnym momencie zaczęły pleśnieć i niewiel e się udało uratować :placz: Quote
Vectra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 malawaszka napisał(a):no ja własnie nie wiem gdzie je mam przechowywać do wiosny żeby nasionka nie zgniły/nie spleśniały :niewiem: bo te z zeszłego roku jakoś się trzymały w mieskznaiu ale w pewnym momencie zaczęły pleśnieć i niewiel e się udało uratować :placz: w chłodnym miejscu :p najlepiej w piwnicy lub w kopcu ;) czekaj dowiem się w niedziele od znajomka on hoduje cukinie i inne dyniowate :p Quote
Paula Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='malawaszka']a w tle... :evil_lol: :stupid: Weszka zeswirowala na punkcie dyń :evil_lol: Quote
SzOlka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 :diabloti: jako podgladaczka(stala od poczatku watku- heheh ale sie rymuje) musze sie ujawnic w kwesti dyn:mad: Trzeba poczekac ok m-ca jak dynki wyschna, wtedy je brutalnie rozwalic( no moze nie wszystkie) , pestki wydlubac(wysuszyc!) i przetrzymac do nastepnego roku siewnego ( tak pi razy drzwi ok kwietnia(po najbrutalniejszych mrozach), najlepiej posadzic?-posiac? tam gdzie maja miec swoje miejsce):multi: , a z autopsji wiem, ze najlepiej im(tym dynkom) jest po drzewkami lisciastymi, najlepiej owocowymi, bo wtedy sie pna (te pedy swoje pna)po drzewkach i raz, ze ladnie to wyglada, a dwa, ze dynki jak juz sie rozwina, tez ladnie na dzrewku wygladaja, a jak bidule maja sie plozyc po ziemi to jakas zaraza je zawsze dorwie:diabloti: i to by bylo na tyle To bylam ja( nie , nie trener II ligi ) ino podgladywaczka stala Stala w pochwalach w :multi: zdolnosciach zdjeciowych i w milosciach sznupciowych Quote
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Czesc Wasiu :multi: Przyszłam się przywitac, pozachwycac sie slicznymi portrecikami Bolusia :loveu: i zauwazyc, ze Monisia szykuje sie pelna para na hallowen :lol: czy masz zamiar wsadzic sobie dynie na glowe :eviltong: Pozdrawiamy i mimo 13 piątku milego i slonecznego dnia zyczymy :multi: Quote
mila_2 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 właśnie miałam podpowiedzieć - dynie brutalnie zniszczyć a pesteczki wysuszyć i będzie good;) Quote
LAZY Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Witajcie zadynione waszeczkowe sztucerki. :buzi: Quote
Alka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 beria napisał(a):Chciałam donieść uprzejmie, że Boluś dynie zasłania :razz: hihi , no tak teraz dynie są w centrum uwagi :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :pcześć Dyniowa kobitko;) Miałam ci napisać o wysyszeniu i rozwaleniu dyniek ale już napisano;) Quote
Recommended Posts