agaga21 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 biedna viki :( a na zgredzia może tak działa jesień. chłodniejsze dni to i staruszki gorzej się czują. Quote
AnkaG Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Wasiu, wiem, że to nie pocieszenie ale mi tez leją ... Quote
malawaszka Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 No nie pociesza mnie to :lol: wystarczy, że Viki leje, Zgredek mógłby jednak nie robić tego... ale cóż zrobić - starość nie radość, może jeszcze się to uspokoi jak większa dawka leku się rozejdzie po kościach, ogólnie widzę po nim ostatnio duże zmiany... Quote
danyww Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Biedne te nasze wszystkie zwierzaczki. :shake: Człowiek by im nieba uchylił aby tylko zdrowe były. Quote
wilczy zew Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Zgredziulek nie lej w domu i pamiętaj aby gryź mnie w stopy jak będę na zlocie. Quote
Saththa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Mi leją i kupkają... no ale sprzatają te kupki.... Quote
malawaszka Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 oj tam - jedna kałuża w tą czy w tą to jeszcze nie koniec świata ;) dzisiejsza pogoda nastroiła mnie pozytywnie do życia :D mam jeszcze kilka starych zdjęć, muszę porobić nowe póki pogoda ładna... Quote
malawaszka Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 i jeszcze małe porównanie :lol: Piździa na początku spaceru i Piździa pod koniec spaceru :D Quote
Margi Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='AnkaG']Ja na rączki się dała zabrać Piździa :)[/QUOTE] I w dodatku jak jej dobrze.:lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 ona jak jest zmęczona, albo jak nie potrafi gdzieś wejść to sama się podstawia, zeby na rączki brać i pomóc :D głupia nie jest Quote
brokatka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Piździa to jak ostatnio Brokś, jak za bardzo po krzakach za grzybami chodziliśmy to przyszedł i udawał biedactwo i na rączki;) Cwane bestyjki :mad: Ale co zrobić i tak się człowiek użali i na ręce weźmie:razz: Quote
Pink Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Super ta ostatnia fota :loveu: Pindzia jest taka zolzowata, bo wie ze jak bedzie slodka, to ja wyadoptujecie :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Laraine']Śliczna :smile:[/QUOTE] ale tylko jedna śliczna??? pozostałym jest przykro :lol: [quote name='brokatka']Piździa to jak ostatnio Brokś, jak za bardzo po krzakach za grzybami chodziliśmy to przyszedł i udawał biedactwo i na rączki;) Cwane bestyjki :mad: Ale co zrobić i tak się człowiek użali i na ręce weźmie:razz:[/QUOTE] nooo tylko Piździa waży 2x mniej niż Brokat - więc współczuję :lol: [quote name='Pink']Super ta ostatnia fota :loveu: Pindzia jest taka zolzowata, bo wie ze jak bedzie slodka, to ja wyadoptujecie :eviltong:[/QUOTE] no! ależ to jest pokręcone stworzenie... nie wiem co w jej głowie siedzi - nie wiem, ona lubi z Jarkiem na kanapie wieczorem leżeć - wałkoni się, szaleje i ma radochę - on też :lol: ale jak już skończy się wałkonić i przyśnie to on się nie może ruszyć bo jak się ruszy i ją dotknie/wystraszy to Piździa gryzie na oślep - dziś w plecy go ukąsiła - nie mocno bo przez bluzę, ale jednak i co jakby na twarz trafiło... a ze mną jest inaczej - jak ze mną na kanapie leży to nie wałkoni się i nie szaleje (bardzo rzadko), ale jak śpi to ja mogę się ruszać i nie zaatakowała mnie nigdy tak jak Jarka Quote
Fides79 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 niezła cwaniara z tej małej Piździ, ale na rączkach jest rozczulająca :evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 A w ogóle to czemu ona Piździa? Kurcze już nie pamiętam jak ma na imię ha ha. Quote
zerduszko Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Kocham ją :loveu: Coś mi się wydaje, że kos jej zrobił ała i sama teraz nie wie co ma robić.... Bidusia :( Quote
Pink Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Jarek jest kumpel od zabaw kanapowych, to co bedzie pozniej przeszkadzal ksiezniczce w spaniu :eviltong: Mnie sie tez wydaje, ze ktos jej kuku zrobil i ona nie moze sama sie z tego wyswobodzic. Quote
Saththa Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='AnkaG']A w ogóle to czemu ona Piździa? Kurcze już nie pamiętam jak ma na imię ha ha.[/QUOTE] Na L chyba... hmmm Lana.... hmmm m za bardzo do Luny podobne chyba hmmmm Quote
WATACHA Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ha,ha,ha.Ja ostatnio też się zastanawiałam jak to ta moja ostatnia tymczasowiczka miała na imię.Ja nie wiem jak Ty Monika to ogarniasz. Quote
Saththa Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 i do tego pamieta wsyztskie z imienia. Masakra :mdleje: Quote
Recommended Posts