Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie pociesza mnie to :lol: wystarczy, że Viki leje, Zgredek mógłby jednak nie robić tego... ale cóż zrobić - starość nie radość, może jeszcze się to uspokoi jak większa dawka leku się rozejdzie po kościach, ogólnie widzę po nim ostatnio duże zmiany...

Posted

oj tam - jedna kałuża w tą czy w tą to jeszcze nie koniec świata ;) dzisiejsza pogoda nastroiła mnie pozytywnie do życia :D

mam jeszcze kilka starych zdjęć, muszę porobić nowe póki pogoda ładna...

Posted

Piździa to jak ostatnio Brokś, jak za bardzo po krzakach za grzybami chodziliśmy to przyszedł i udawał biedactwo i na rączki;) Cwane bestyjki :mad: Ale co zrobić i tak się człowiek użali i na ręce weźmie:razz:

Posted

[quote name='Laraine']Śliczna :smile:[/QUOTE]

ale tylko jedna śliczna??? pozostałym jest przykro :lol:

[quote name='brokatka']Piździa to jak ostatnio Brokś, jak za bardzo po krzakach za grzybami chodziliśmy to przyszedł i udawał biedactwo i na rączki;) Cwane bestyjki :mad: Ale co zrobić i tak się człowiek użali i na ręce weźmie:razz:[/QUOTE]

nooo tylko Piździa waży 2x mniej niż Brokat - więc współczuję :lol:

[quote name='Pink']Super ta ostatnia fota :loveu: Pindzia jest taka zolzowata, bo wie ze jak bedzie slodka, to ja wyadoptujecie :eviltong:[/QUOTE]

no! ależ to jest pokręcone stworzenie... nie wiem co w jej głowie siedzi - nie wiem, ona lubi z Jarkiem na kanapie wieczorem leżeć - wałkoni się, szaleje i ma radochę - on też :lol: ale jak już skończy się wałkonić i przyśnie to on się nie może ruszyć bo jak się ruszy i ją dotknie/wystraszy to Piździa gryzie na oślep - dziś w plecy go ukąsiła - nie mocno bo przez bluzę, ale jednak i co jakby na twarz trafiło... a ze mną jest inaczej - jak ze mną na kanapie leży to nie wałkoni się i nie szaleje (bardzo rzadko), ale jak śpi to ja mogę się ruszać i nie zaatakowała mnie nigdy tak jak Jarka

Posted

Jarek jest kumpel od zabaw kanapowych, to co bedzie pozniej przeszkadzal ksiezniczce w spaniu :eviltong: Mnie sie tez wydaje, ze ktos jej kuku zrobil i ona nie moze sama sie z tego wyswobodzic.

Posted

[quote name='AnkaG']A w ogóle to czemu ona Piździa? Kurcze już nie pamiętam jak ma na imię ha ha.[/QUOTE]

Na L chyba... hmmm Lana.... hmmm m za bardzo do Luny podobne chyba hmmmm