Pink Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Zajace fajowe :loveu: u mnie przestalo by w koncu padac, bo paszczaki zgnija w chalupce. Biedne chlopaki pobiegac nie moga a ja lubie jak one biegaja :lol: Quote
ania0112 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Zdjęcia jak zwykle fanfastyczne! Oh furcia jest śmieszna. Kenzo, Bryza do domku! Monik a co z furiatką? bo ona już p zabiegach, sterylce a ogłoszen na fb jakoś od dawna nie widziałam.. ja wiem ze na ma charakterek... parszywy :p ale są ludzi którym by moze nie przeszkadzało to az tak, jakby ktoś miał psa to moze nie chciał by jej tulic.... ori znalazł domek i inne wasze podgryzające tez to moze i furcia..? Quote
Margi Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Macie cudnie kolorowo.Prawdziwa jesień. http://img191.imageshack.us/img191/6384/nmt8.jpg Furia zupełnie jakby po śniegu chodziła i marzła w łapki. Quote
malawaszka Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='ania0112']Zdjęcia jak zwykle fanfastyczne! Oh furcia jest śmieszna. Kenzo, Bryza do domku! Monik a co z furiatką? bo ona już p zabiegach, sterylce a ogłoszen na fb jakoś od dawna nie widziałam.. ja wiem ze na ma charakterek... parszywy :p ale są ludzi którym by moze nie przeszkadzało to az tak, jakby ktoś miał psa to moze nie chciał by jej tulic.... ori znalazł domek i inne wasze podgryzające tez to moze i furcia..?[/QUOTE] Aniu szczerze mówiąc to nie wiem co robić... ludzie dzwonią o nią ale albo daleko i oczekują transportu, a tak to ja jej nie wyślę bo warunek mam taki, że musi ktoś poprzyjeżdzać i ją przekonać do siebie, albo się zniechęcają tym jej gryzieniem, a teraz jeszcze te ataki padaczki - mimo, że póki co nie przyjmuje leków to muszę o tym informować bo nie wiem jak będzie dalej, czy ataki będą częstsze czy teraz będzie znowu spokój jakiś czas, nawet wczoraj dzwoniła pani o nią, ale nie zdecydowała się, a mój Jarek, jak skończyłam z tą panią rozmawiać powiedział, że chyba jestem nienormalna, że nadal myślę o oddaniu jej po tak długim czasie u nas i po tym jak się zryczałam jak miała ostatni atak tak szybko po poprzednim... trochę beznadziejna sytuacja... dla mnie i trudna Quote
marako Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Nie zazdroszczę Ci tej sytuacji i z Furią i z Viką. A na dodatek jesień idzie, po niej zima, a duże też bez "brania". Hrabciowi znów domem nie wypalił. Załamka. Żeby zmienić temat napiszę, że wczoraj przez oczka w siatce mojej (5 cm na 7,5) weszły do nas 3 maluteńkie kotki, bo zobaczyły Hondę i postanowiły, że zostanie ich mamą. Byliśmy w wielkim strachu, bo Tajga też byłą na zewnątrz i Grace. Honda bardzo chciała sie z nimi zaprzyjaźnić, ale my już widzieliśmy je w zębach Tajgi. Szybko zamnkęliśmy psy zanim się zorientowały, Honda była bardzo zawiedziona. No i konsternacja. Przy Tajdze nie byłoby możliwe dopilnowanie towarzystwa. My do pracy. Dom zaniedbany, komin przecieka i mamy wodę w łazience. Zupełnie nie wchodzi w rachubę teraz nic, dopóki się nie ogarniemy. Na szczęście sąsiadka je zabrała i dziś zawiozła do UG, (dowiedziała się, że kociaki będą pod dobrą opieką, a inne w podobnych sytuacjach znajdowały domy u nas w gminie). Uff. Quote
malawaszka Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 No najbardziej mi w tej chwili zależy na domach dla Bryzy i Kenzo, ale ani pół telefonu... przygotowujemy się do zimy, czekam na wycenę zimowego domku dla dużych bo nie wyobrażam sobie ich w budach :shake: a kotki na pewno weszły same a nie ktoś podrzucił? skąd by się wzięły? straszny teraz jest wysyp małych kotów wszędzie - schroniska pękają w szwach :( Quote
zerduszko Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 I tak jej nie oddasz :eviltong: Ja bym jej nie oddała :loveu: Zapraszam na bazar na Nikitę :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/247177-Ciuszki-damskie-dla-psów-kotów-na-SZNUPKĘ-do-1-10-g-22 Quote
Saththa Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Co to jest UG? :razz: i zimowy domek?? Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Saththa']Co to jest UG? :razz: i zimowy domek??[/QUOTE] Urząd Gminy... a zimowy domek co to jest? no cieplejsze niż buda schronienie na zimę Quote
Saththa Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='malawaszka']Urząd Gminy... a zimowy domek co to jest? no cieplejsze niż buda schronienie na zimę[/QUOTE] O kurde i tak kociaki do Urzedu Gminy zawieźć nie wiedziałam ze "tak mozna" stad nie skojarzyłamz e to urzad gminy :lol: Aaaaa no mnie sie widzi jako no nie wiem taki osobny pokoik?? Quote
WATACHA Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ale Ci się trafiła chorowita ekipa :(. Może ktoś wypatrzy starszaki Quote
Małgorzata Noga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 (edited) Kurde wygląda jak biegnący wilczek http://imageshack.us/photo/my-images/585/4vzh.jpg/ , oczka ma przepiękne :loveu: Edited September 18, 2013 by Małgorzata Noga Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 on tak biega z łbem nisko Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Saththa']O kurde i tak kociaki do Urzedu Gminy zawieźć nie wiedziałam ze "tak mozna" stad nie skojarzyłamz e to urzad gminy :lol: no bo zasadniczo to obowiązek Gminy - zajmowanie się bezdomnymi zwierzakami, ale ja nie mam za grosz zaufania... Quote
malawaszka Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Luna w szoku, Kenzo to zawsze wygląda jakby był zdziwiony przez te oczy :lol: Quote
Saththa Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 http://img600.imageshack.us/img600/3360/em1c.jpg hahahahah :) Jakby polował normalne;) Niesamowite ma te oczy :) No niby obowiązek ale tak do urzędu do budynku zasadniczo na to bym nie wpadła;) Quote
Recommended Posts