Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki są mega cudne !!! Chodzi o wyciągnięcie tego dziadka szarego, ślicznego z Wojtyszek? Zablokowali? Tobie? och byłoby cudownie gdyby dało się go zabrać z tego miejsca!!! :lol: on i Monduś chodzą mi po głowie:roll:

Posted

kurcze no... dziś nie dałam rady bo u wetów pół dnia spędziłam, potem trzeba było popracować... ale jutro... co prawda też jadę do weta - tym razem dla odmiany z kotem mojej siostry... ale przed albo po skończę te bazarki...

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze no... dziś nie dałam rady bo u wetów pół dnia spędziłam, potem trzeba było popracować... ale jutro... co prawda też jadę do weta - tym razem dla odmiany z kotem mojej siostry... ale przed albo po skończę te bazarki...[/QUOTE]

wiem wiem :) czekam grzecznie ;) Ja miesiąc czasu kiedys otwierałam bazarek więc zasadniczo grzecznie czekam :)

Posted

ja pierwszy raz tak się guzdram, ale własnie zrobiłam jeszcze przegląd kartonów bazarkowych i :crazyeye: rany ile skarbów znalazłam jeszcze!!!! :mdleje: nigdy tego nie skończę :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']ja pierwszy raz tak się guzdram, ale własnie zrobiłam jeszcze przegląd kartonów bazarkowych i :crazyeye: rany ile skarbów znalazłam jeszcze!!!! :mdleje: nigdy tego nie skończę :shock:[/QUOTE]

to ilez jeszcze ich masz? :lol:

Posted

[quote name='Saththa']to ilez jeszcze ich masz? :lol:[/QUOTE]

nie no - po tym jak to napisałam to się spięłam i skończyłam, no prawie, ale już nie mam siły tam grzebać w tych pudłach...

Posted

[quote name='Fides79']obejrzałam, ale jestem w czarnej d***e tzn dziurze finansowej
ale cieszy mnie, że widzę w końcu znajome rzeczy ;)[/QUOTE]

one już były wystawiane jakiś czas temu :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']nie no - po tym jak to napisałam to się spięłam i skończyłam, no prawie, ale już nie mam siły tam grzebać w tych pudłach...[/QUOTE]

Aaaaa myslałam, ze takie ejszcze do wykrozystania masz;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Jak tam Zgredek?

kiepsko... tzn on się źle nie czuje, ale mam wrażenie że mimo zwiększenia dawki Vetorylu choroba postępuje :( znowu zaczyna posikiwać z posłanie i jak idzie to kropelkuje, zapomina się bardzo z sikaniem i np jak były otwarte drzwi na taras żeby mógł w każdej chwili wyjść to on wystawiał nos na zewnątrz, reszta w domu i siuuuurrrrr :shake: martwię się o niego, ale co zrobić... nie jest coraz młodszy... jeszcze wezmę jego mocz do badania ale nie wiem co nam to da bo wiem jaki będzie wynik - nie zagęszcza odpowiednio moczu i dlatego posikuje

Posted

Z tym sikaniem to bieda. Cóż starość ma parę słabych stron.
Moja Grace ostatnio też kilka razy mi we śnie się zsikała, a przy jej wielkości pęcherza co z tego, że wypiorę kołdrę, na której sypia na sofie, jak wszystko przemaka na dużą głebokość i zapaszki zostają.

Posted

AnkaG napisał(a):
Dywan w salonie mam tak zasikany, że chyba tylko do wyrzucenia ...

znam ten ból. nasz dywan ma ze 2 miesiące i też cały zasikany, bo etna ciągle popuszcza :shake:

• 2 weeks later...