brokatka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Fotki są mega cudne !!! Chodzi o wyciągnięcie tego dziadka szarego, ślicznego z Wojtyszek? Zablokowali? Tobie? och byłoby cudownie gdyby dało się go zabrać z tego miejsca!!! :lol: on i Monduś chodzą mi po głowie:roll: Quote
Saththa Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 A ja to bym chciała dwie sznupkowe smyczki z otwieraczami :lol: :lol: i jeeszcze cooooos ;) edytowałam z 5 razy :splat: Quote
malawaszka Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 kurcze no... dziś nie dałam rady bo u wetów pół dnia spędziłam, potem trzeba było popracować... ale jutro... co prawda też jadę do weta - tym razem dla odmiany z kotem mojej siostry... ale przed albo po skończę te bazarki... Quote
Saththa Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='malawaszka']kurcze no... dziś nie dałam rady bo u wetów pół dnia spędziłam, potem trzeba było popracować... ale jutro... co prawda też jadę do weta - tym razem dla odmiany z kotem mojej siostry... ale przed albo po skończę te bazarki...[/QUOTE] wiem wiem :) czekam grzecznie ;) Ja miesiąc czasu kiedys otwierałam bazarek więc zasadniczo grzecznie czekam :) Quote
malawaszka Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 ja pierwszy raz tak się guzdram, ale własnie zrobiłam jeszcze przegląd kartonów bazarkowych i :crazyeye: rany ile skarbów znalazłam jeszcze!!!! :mdleje: nigdy tego nie skończę :shock: Quote
malawaszka Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 SKOŃCZYŁAM płodzić bazarki - Zapraszam serdecznie - dla sznupków :lol: UWAGA - MOŻLIWA ŁĄCZONA WYSYŁKA Z TYCH TRZECH BAZARKÓW http://www.dogomania.pl/forum/threads/247811-Książkowy-na-sznaucery-do-25-10-g-21 http://www.dogomania.pl/forum/threads/247813-UBRANIOWY-na-sznaucery-do-25-10-g-21 http://www.dogomania.pl/forum/threads/247840-Biżuteria-SREBRO-zegarki-gadżety-kosmetyki-i-in-na-sznaucery-do-25-10-g-21 Quote
Saththa Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='malawaszka']ja pierwszy raz tak się guzdram, ale własnie zrobiłam jeszcze przegląd kartonów bazarkowych i :crazyeye: rany ile skarbów znalazłam jeszcze!!!! :mdleje: nigdy tego nie skończę :shock:[/QUOTE] to ilez jeszcze ich masz? :lol: Quote
Fides79 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 obejrzałam, ale jestem w czarnej d***e tzn dziurze finansowej ale cieszy mnie, że widzę w końcu znajome rzeczy ;) Quote
malawaszka Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='Saththa']to ilez jeszcze ich masz? :lol:[/QUOTE] nie no - po tym jak to napisałam to się spięłam i skończyłam, no prawie, ale już nie mam siły tam grzebać w tych pudłach... Quote
malawaszka Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='Fides79']obejrzałam, ale jestem w czarnej d***e tzn dziurze finansowej ale cieszy mnie, że widzę w końcu znajome rzeczy ;)[/QUOTE] one już były wystawiane jakiś czas temu :eviltong: Quote
Saththa Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='malawaszka']nie no - po tym jak to napisałam to się spięłam i skończyłam, no prawie, ale już nie mam siły tam grzebać w tych pudłach...[/QUOTE] Aaaaa myslałam, ze takie ejszcze do wykrozystania masz;) Quote
Fides79 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='malawaszka']one już były wystawiane jakiś czas temu :eviltong:[/QUOTE] to musiałam przeoczyć :oops: Quote
zerduszko Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Tyle tego masz, a jeszcze ode mnie chciałaś :lol: Szalona! Quote
malawaszka Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 wilczy zew napisał(a):Jak tam Zgredek? kiepsko... tzn on się źle nie czuje, ale mam wrażenie że mimo zwiększenia dawki Vetorylu choroba postępuje :( znowu zaczyna posikiwać z posłanie i jak idzie to kropelkuje, zapomina się bardzo z sikaniem i np jak były otwarte drzwi na taras żeby mógł w każdej chwili wyjść to on wystawiał nos na zewnątrz, reszta w domu i siuuuurrrrr :shake: martwię się o niego, ale co zrobić... nie jest coraz młodszy... jeszcze wezmę jego mocz do badania ale nie wiem co nam to da bo wiem jaki będzie wynik - nie zagęszcza odpowiednio moczu i dlatego posikuje Quote
marako Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Z tym sikaniem to bieda. Cóż starość ma parę słabych stron. Moja Grace ostatnio też kilka razy mi we śnie się zsikała, a przy jej wielkości pęcherza co z tego, że wypiorę kołdrę, na której sypia na sofie, jak wszystko przemaka na dużą głebokość i zapaszki zostają. Quote
AnkaG Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 No starość i choróbska są przykre. Ja jadę z Kajcią jutro na badania. Dywan w salonie mam tak zasikany, że chyba tylko do wyrzucenia ... Quote
agaga21 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 AnkaG napisał(a): Dywan w salonie mam tak zasikany, że chyba tylko do wyrzucenia ... znam ten ból. nasz dywan ma ze 2 miesiące i też cały zasikany, bo etna ciągle popuszcza :shake: Quote
agaga21 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 właśnie się cofnęłam ze 2 strony wstecz. zdjęcia o zachodzie słońca przepiękne! to bryza? http://img191.imageshack.us/img191/4859/g70p.jpg tak mi się tu skojarzyła z wilczarzem :) Quote
wilczy zew Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='agaga21']właśnie się cofnęłam ze 2 strony wstecz. zdjęcia o zachodzie słońca przepiękne! to bryza? http://img191.imageshack.us/img191/4859/g70p.jpg tak mi się tu skojarzyła z wilczarzem :) nie,to Kenzo Quote
WATACHA Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Biedne te Wasze psiaki :(. Mi się serce kraje, bo teściowie pojechali Lailę uśpić. Quote
agaga21 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 coś tu tak dziwnie ucichło...mam nadzieję, że wszystko ok. Quote
WATACHA Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Pogoda ma się popsuć to mróweczki się uwijają :) Quote
Recommended Posts