Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no normalnie kurna zimno jest jak diabli - teraz też się robi coraz zimniej - już trzecia noc z rzędu taka :angryy: jakaś masakra normalnie! Bryzie i Kenzowi napchałam koce do bud i w nocy właziłam im do środka zobaczyć czy mają tam ciepło i na szczęście jest ok, ale kurde... przesada!!![/QUOTE]

wpuszczają Cię tak normalnie do budy???

Posted

[quote name='malawaszka']no normalnie kurna zimno jest jak diabli - teraz też się robi coraz zimniej - już trzecia noc z rzędu taka :angryy: jakaś masakra normalnie! Bryzie i Kenzowi napchałam koce do bud i w nocy właziłam im do środka zobaczyć czy mają tam ciepło i na szczęście jest ok, ale kurde... przesada!!![/QUOTE]

Hauuuuukałaś? :evil_lol: :scared:

Posted

[quote name='Pysia']Mieszkasz na wygwizdowie a to ma plusy i minusy. Minus jest taki, ze masz szybciej ujemne temperatury ;)[/QUOTE]

tia, ale rok, dwa lata, trzy lata, itd lat temu też tu mieszkałam i NIE było mrozu we wrześniu :placz: ja chcę Globalnego ocieplenia a nie Epokę lodowcową!!! :motz:

Posted

[quote name='Saththa']wpuszczają Cię tak normalnie do budy???[/QUOTE]

[quote name='danyww']Hauuuuukałaś? :evil_lol: :scared:[/QUOTE]

haha co za baby!! owszem - wpuszczają mnie - myślę, że nawet mnie lubią :diabloti: i nie - nie haukałam :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']haha co za baby!! owszem - wpuszczają mnie - myślę, że nawet mnie lubią :diabloti: i nie - nie haukałam :eviltong:[/QUOTE]

Oooooo jak fajnie :loveu:

I Szkoda :diabloti: nie haukania ........ ja bym spróbowała jak to jest :megagrin:

Posted

[quote name='malawaszka']tia, ale rok, dwa lata, trzy lata, itd lat temu też tu mieszkałam i NIE było mrozu we wrześniu :placz: ja chcę Globalnego ocieplenia a nie Epokę lodowcową!!! :motz:[/QUOTE]
dołączam się do tego chcenia. marznę!

Posted

[quote name='malawaszka']zapraszam :grins: myślę, że z radością wpuszczą też Ciebie :lol:[/QUOTE]

Myślisz?

Ja nie wiem moze ja mam trochu nie teges ale wyc w budzie... ZAWSZE ;)

Tak jak wyje przez okno w sypialni połaciowe :diabloti: hyhyh

Posted

[quote name='Saththa']Myślisz?

Ja nie wiem moze ja mam trochu nie teges ale wyc w budzie... ZAWSZE ;)

Tak jak wyje przez okno w sypialni połaciowe :diabloti: hyhyh[/QUOTE]

buuhahahaha naprawdę TO robisz???? a w jakich sytuacjach???? bo wiesz... właśnie skończyłam czytać Pięćdziesiąt Twarzy Greya i dwie pozostałe części i wszystko mi się kojarzy :sg168:

Posted

[quote name='malawaszka']buuhahahaha naprawdę TO robisz???? a w jakich sytuacjach???? bo wiesz... właśnie skończyłam czytać Pięćdziesiąt Twarzy Greya i dwie pozostałe części i wszystko mi się kojarzy :sg168:[/QUOTE]

Hahahahah :)

jak sasiadów Owczarek daje czadu i nadziera pychola;)

Jestem na tyle przekonująca ze zazwyczaj po moim "auuuuuuuuuuuuuuuuuuu" jest troche spokoju :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuhahahaha naprawdę TO robisz???? a w jakich sytuacjach???? bo wiesz... właśnie skończyłam czytać Pięćdziesiąt Twarzy Greya i dwie pozostałe części i wszystko mi się kojarzy :sg168:[/QUOTE]

dałąs rade na raz to przeczytac?
nie mierziło Cię, że wsio jest na jedno kopyto?

wycie do księżyca, kurde
nei wiem czemu skojarzyło mi się z młodzieńczymi latami i % ;)

Posted

hahaaa wiedziałam, że się odezwiesz 3x WIEDZIAŁAM :lol: czytam wątek książkowy i widziałam jakie gromy sypały się na Greya kilka miesięcy temu albo i więcej, ale ja zwykle jestem deczko zapóźniona w tym co ludzie czytają :D
Owszem przeczytałam trzy tomy bardzo szybko - wciągnęła mnie tak jak tego potrzebowałam w tej właśnie chwili żeby się oderwać od stresów związanych z Viki - bez filozoficznych, skomplikowanych opowieści - prosto i szybko poszło; fakt momentami denerwowała mnie powtarzalność zwrotów, ale bawiłam się nieźle czytając - zwłaszcza wstawki o wewnętrznej bogini i podświadomości :lol: Generalnie książka zrobiła to co powinna - zajęła mnie; ostatnią część zaczęłam czytać wczoraj, skończyłam dzisiaj i mam spokój :lol:
a teraz zgoła odmienny klimat zaczynam - Miedzianego Jeźdźca

Posted

[quote name='3 x']
wycie do księżyca, kurde
nei wiem czemu skojarzyło mi się z młodzieńczymi latami i % ;)[/QUOTE]

Ejjjjj ale ja jestem w trakcie "młodzienczych lat" a co do % to nie zaprzeczam bo tak mnie boli, ze pomagam przeciwbólowym....

Ale jak wyłam to akurat bez %. Ale uwierz mi lub nie 7h bez przerwy szczekania psa sasiadów mocno ryje beret...

50 twarzy i ja czytałam w poprzednim tygodniu i jak Wasia mam zdanie. totalne wyłączenie to się po prostu czyta, zajmuje czas, mysli nie trzeba dumac i zastanawiac się;)

Jak Zmierzch zasadniczo hmmmm

Posted (edited)

[quote name='malawaszka']hahaaa wiedziałam, że się odezwiesz 3x WIEDZIAŁAM :lol: czytam wątek książkowy i widziałam jakie gromy sypały się na Greya kilka miesięcy temu albo i więcej, ale ja zwykle jestem deczko zapóźniona w tym co ludzie czytają :D
Owszem przeczytałam trzy tomy bardzo szybko - wciągnęła mnie tak jak tego potrzebowałam w tej właśnie chwili żeby się oderwać od stresów związanych z Viki - bez filozoficznych, skomplikowanych opowieści - prosto i szybko poszło; fakt momentami denerwowała mnie powtarzalność zwrotów, ale bawiłam się nieźle czytając - zwłaszcza wstawki o wewnętrznej bogini i podświadomości :lol: Generalnie książka zrobiła to co powinna - zajęła mnie; ostatnią część zaczęłam czytać wczoraj, skończyłam dzisiaj i mam spokój :lol:
a teraz zgoła odmienny klimat zaczynam - Miedzianego Jeźdźca[/QUOTE]
[quote name='Saththa']Ejjjjj ale ja jestem w trakcie "młodzienczych lat" a co do % to nie zaprzeczam bo tak mnie boli, ze pomagam przeciwbólowym....

Ale jak wyłam to akurat bez %. Ale uwierz mi lub nie 7h bez przerwy szczekania psa sasiadów mocno ryje beret...

50 twarzy i ja czytałam w poprzednim tygodniu i jak Wasia mam zdanie. totalne wyłączenie to się po prostu czyta, zajmuje czas, mysli nie trzeba dumac i zastanawiac się;)

Jak Zmierzch zasadniczo hmmmm[/QUOTE]

czyta wciąga
i przy trzecim tomie mialam wrażenei ze czytam w kołko to samo ;)

jak was takei kilmaty na oderwanie sie i odstresowanie wciągaja to przeczytajcie trylogie Crossa Sylvi Day
jest dużo więcej fabuły a i tak bzykają się cały czas :)

edit. zmierzch czytało mi sie dużo ciekawiej, nie mówię, że szybciej i bardziej wciągająco ale ciekawiej :)

edit 2. sylvie day chyba mogę się podzielić
tzn zastanawiam się w jakiej wersji ją mam oprócz kindelka

Edited by 3 x
Posted

[quote name='Saththa']3 x mówisz?

Co to kindelek?[/QUOTE]

kindelek to czytnik e-booków
ostatnio moja ulubiona forma czytania ksiazki
najbardziej poręczna - bo czytam głownie w środkach komunikacji miejskiej ;)

edit.
własnie doczytałam ze trylogia Crossa będzie conajmniej miała pięc części
się wzięła i autorka rozmyśliła z trylogii w miedzyczasie

Posted

hahaha pięciotomowa trylogia - to jest dopiero coś :lol:

nie mam żadnego czytnika e-booków - kocham książki papierowe, a że czytam przede wszystkim w domu to nie przeszkadza mi ich noszenie :)

jest dużo więcej fabuły a i tak bzykają się cały czas

hahaha a to najlepsza recenzja jaką do tej pory czytałam :roflt:

Posted

[quote name='3 x']kindelek to czytnik e-booków
najbardziej poręczna - bo czytam głownie w środkach komunikacji miejskiej ;)

edit.
własnie doczytałam ze trylogia Crossa będzie conajmniej miała pięc części
się wzięła i autorka rozmyśliła z trylogii w miedzyczasie[/QUOTE]

Aaaaaa jej ejstem taka niedouczona :lol:

Moze jej sie spodobało :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']

nie mam żadnego czytnika e-booków - kocham książki papierowe, a że czytam przede wszystkim w domu to nie przeszkadza mi ich noszenie :) [/QUOTE]

u nas najbardziej namietnym czytelnikiem książek z domu jest Prodziak
ostatnio czytał Dumę i Uprzedzenie
i wyjątkowo zaczał od poczatku ;)

Posted

[quote name='3 x']kindelek to czytnik e-booków
najbardziej poręczna - bo czytam głownie w środkach komunikacji mimiejskiej[/QUOTE]

Możesz podać jakiś dobry i darmowy czytnik

Papierowa książka to jest to :loveu: