Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj tam oj tam :lol:

próbował nam się wprowadzić do domu taki koleś :lol: mega hiper słodki! wszedł któregoś dnia jak do siebie i oznajmił, że będzie tu mieszkał :D powiedziałam mu, że nic z tego i znaleźliśmy mu dom - został w rodzinie u brata Jarka - dziś go zawieźliśmy - wszyscy na cmentarze ze zniczami, a my... z kotem :D
fajowy - klon mojego Dzikusa

a to było na fejsie :D chłopaki TV paczom D

Posted

stado psie zareagowało jak na wszystkie koty czyli huzia na józia :mad: za to moje kocice mnie zaskoczyły bo one go przyjęły jak swojego - może z racji podobieństwa :D a kociak zarąbisty - musiał się wychować w domu, z ludźmi - czyściutki był jak się pojawił, uszka czyste, do domu bez żadnego lęku wchodził, musiał go ktoś wywalić chyba bo nie sądzę żeby taki kociak sam się wybrał gdzieś... a jak go zawieźliśmy dziś to wiedział od czego jest kuweta i od razu się rozwalił na kanapie i kimono - zero stresu :D tylko podczas podróży panikował jak to kot i próbował mnie łapami dosięgać z transporterka...

Posted

Do mnie ostatnio wlazla kotka sasiadow do pokoju, normalnie jak do swojego (chyba juz pisalam o tym) a paszczaki nawet jej nie zauwazyly. Jak lezaly na kanapie, tak lezaly dalej a ona wycieczki sobie zaczela po pokoju urzadzac i nic.