agaga21 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 na fejsie widziałam, że się domek szykuje i wybieg ale żeby tak zaniedbać galeryjkę...:mad: ;) Quote
malawaszka Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 oj tam oj tam :lol: próbował nam się wprowadzić do domu taki koleś :lol: mega hiper słodki! wszedł któregoś dnia jak do siebie i oznajmił, że będzie tu mieszkał :D powiedziałam mu, że nic z tego i znaleźliśmy mu dom - został w rodzinie u brata Jarka - dziś go zawieźliśmy - wszyscy na cmentarze ze zniczami, a my... z kotem :D fajowy - klon mojego Dzikusa a to było na fejsie :D chłopaki TV paczom D Quote
malawaszka Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Viki, która robi wszystko żebym już całkiem osiwiała... i druga Piździa dbająca o rożnorodność kolorów na mej glowie.,.. Fifka w środku jak kurka na grzędzie :evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 fajne kocisko. super, że dom mu znaleźliście. a jak stado psio-kocie zareagowało na takiego obcego(tzn gościa ;) )? Quote
malawaszka Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 stado psie zareagowało jak na wszystkie koty czyli huzia na józia :mad: za to moje kocice mnie zaskoczyły bo one go przyjęły jak swojego - może z racji podobieństwa :D a kociak zarąbisty - musiał się wychować w domu, z ludźmi - czyściutki był jak się pojawił, uszka czyste, do domu bez żadnego lęku wchodził, musiał go ktoś wywalić chyba bo nie sądzę żeby taki kociak sam się wybrał gdzieś... a jak go zawieźliśmy dziś to wiedział od czego jest kuweta i od razu się rozwalił na kanapie i kimono - zero stresu :D tylko podczas podróży panikował jak to kot i próbował mnie łapami dosięgać z transporterka... Quote
Margi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Faktycznie kocince się poszczęściło.:lol: Wiedział gdzie zapukać,żeby mu domek znaleźli. Quote
WATACHA Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Od razu mi się skojarzył ten sznupek w krawacie ha,ha,ha.Zwierzaki wiedzą gdzie szukać pomocy. Quote
zerduszko Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Mi tez! Sznupki i bioło-bure koty wymieniają się adresami Waszki :lol: Quote
Saththa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 WATACHA napisał(a):Od razu mi się skojarzył ten sznupek w krawacie ha,ha,ha.Zwierzaki wiedzą gdzie szukać pomocy. o to to to :) Quote
AnkaG Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Zawsze podziwiam psio - kocie przyjaźnie :) Ano zwierza wiedzą, że Wasia nie odpuści ... Quote
Pink Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Do mnie ostatnio wlazla kotka sasiadow do pokoju, normalnie jak do swojego (chyba juz pisalam o tym) a paszczaki nawet jej nie zauwazyly. Jak lezaly na kanapie, tak lezaly dalej a ona wycieczki sobie zaczela po pokoju urzadzac i nic. Quote
Fides79 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 http://img132.imageshack.us/img132/1720/36j1.jpg ale jak to nie zostajem??? a cóż to za historyjka co ją na fb widziałam ze szkołą u Was powiązana? Quote
malawaszka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 no pieska sobie przywlokłam bo mało miałam jakoś :shock: ale jak dobrze pójdzie to jutro sie przeprowadzi do Częstochowy Quote
Fides79 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 to taki ekspresowy i krótkotrwały współlokator :p ale tam U Was musi być zajebi*cie że wszyscy tak się chcą wprowadzać ;):lol: Quote
Saththa Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='Fides79']to taki ekspresowy i krótkotrwały współlokator :p wibrator :splat: Quote
Fides79 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Saththa']wibrator :splat: :mdrmed::roflt::roflt::roflt::roflt: dobre Quote
AnkaG Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Dobre to urządzenie? Bo ja 4-ty miesiąc bez chłopa ... Quote
Saththa Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 AnkaG napisał(a):Dobre to urządzenie? Bo ja 4-ty miesiąc bez chłopa ... Zaraz wraca uspokuj się;) Quote
WATACHA Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Saththa napisał(a):Zaraz wraca uspokuj się;) Łatwo pisać, jak się ma swojego przy boku:lol: Quote
Saththa Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 WATACHA napisał(a):Łatwo pisać, jak się ma swojego przy boku:lol: eeee mój przy boku jest pół tyg na pół :) Quote
WATACHA Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Co to jest takie pół tygodnia w porównaniu do 4 miesięcy ;) Quote
Saththa Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 WATACHA napisał(a):Co to jest takie pół tygodnia w porównaniu do 4 miesięcy ;) nycz... zasadniczo... Ale ostatnio gadałam z Anką na ten temat ;) Quote
WATACHA Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='Saththa']nycz... zasadniczo... Ale ostatnio gadałam z Anką na ten temat ;) No i jakie przemyślenia w związku z tym ;)? Quote
Saththa Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 WATACHA napisał(a):No i jakie przemyślenia w związku z tym ;)? Że jako żona marynarza nie powinna pracować :lol: Quote
Recommended Posts