Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i... polowanie :angryy: te sarny są głupie... zachowywaliśmy się specjalnie głośno, żeby wcześniej mogły uciec to one nie wiem na co czekają do ostatniej chwili :shake:

Sajan :lol: on sarny nie widział tylko widział, że Drops się na coś rozochocił i miał radochę, że razem biegali :lol:

ale tu - wygląda jakby widział ta sarnę, ale jednak wrócił od razu do mnie więc nie mam pewności czy zauwazył ją

Posted

[quote name='Saththa']Największa zabawe to ma Sajan psująć zabawe innym?:)

na to wyglądało :lol: nie chcecie się ze mną bawić to nie będziecie się bawić wcale - BU! :lol:

a tu się Sajan zagalopował i chciał polować na Lunę

Posted

Dziękujemy za uwagę - wracamy do domu :lol:

Dziś też tak z nimi byłam, ale Figa była cały czas na smyczy, a Sajan w większości bo jak sama idę to nie mam odwagi ich tak puścić - i dobrze zrobiłam bo idziemy sobie idziemy, a tu koziołek jakiś ogłupiały prosto na nas sobie truchtał :mdleje:

Posted

Saththa napisał(a):
Wasiu a moze ja bym Ci wysłała Kołnierz co mam od Fixa bo my już nie używamy...

Za Zgredka 3mam kciuki!! Musi się wygoić;)

No i ja bym go chetnie w tych spioszkach zobaczyła;)

a da się wysłać kołnierz? jak się da to pewnie, że nam się przyda...

śpioszki jakieś złe wybrałam - muszę szukać innych albo jakieś majtorki po dziewczynkach bo się Zgredek topi w tych co założyłam :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
a da się wysłać kołnierz? jak się da to pewnie, że nam się przyda...

śpioszki jakieś złe wybrałam - muszę szukać innych albo jakieś majtorki po dziewczynkach bo się Zgredek topi w tych co założyłam :shake:

co sie nie da co?:)

Wsio się da;)

A powiedz mi czy Ty poważnie z tymi kapsułkami? Bo ja Ci naprawdę zbieram :) i nie wiem czy kurcze sie nie wygłupiłam :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wygłupiłaś się - potrzebne kapsułki serio - dla zgredka :)

no ok :) to zbieram :) A teraz głupie pytanie, ile kosztuje kołnierz?:) Bo moze sie wygłupiam z ta wysyłką;) A w za dużym szoku byłam u weta zeby ogarnac co i ile kosztowało;)

Posted

[quote name='Fides79']spacerek super, wszyscy zadowolenie i mali i duży :lol:
http://img266.imageshack.us/img266/4285/dsc0334k.jpg ha ha obrazek z opisem mnie rozbawił, w życiu bym nie powiedziała że tam sarna jakaś stoi
ale z sarnami to nigdy nic nie wiadomo, w zeszłym roku jesienią jak na wsi mojej bylismy to też nam sarna wlazła na ogrodzony teren a potem zdziwiona była że wyleźć nie może :roll:

sarna biegnie :lol: ja ją dopiero na powiększeniu zdjęcia zobaczyłam

[quote name='Saththa']no ok :) to zbieram :) A teraz głupie pytanie, ile kosztuje kołnierz?:) Bo moze sie wygłupiam z ta wysyłką;) A w za dużym szoku byłam u weta zeby ogarnac co i ile kosztowało;)

no własnie tego nie wiem bo też zawsze za wszystko razem płaciłam i nie ogarnęłam ceny jednostkowej kołnierza :shake: trzeba się zorientować żeby nie wyszło faktycznie, że wysyłka droższa, a jeszcze poczta połamie albo co i będzie kiszka

Posted

Sajanek nie miał się z kim pobawić.Jego dziewczyna pojechała a z maluchami to nie miał jak.
Fajnie wszyscy wyglądaliście na tym spacerku.Taka szalejąca psia zgraja.:lol:

Posted

ja za kołnierz średniej wielkości na ni to minika ni to średniaka płaciłam u weta 25 zł...
Zdjęcie z ostatnim "Bu" rewelka! fajnie czmychaja przed sajanem:)
A na zdjęciu co to niby stoją na baczność to Drops i Figa wyglądają jakby konspirowali przeciwko Sajanowi :lol:

Posted

No ja z nimi też nie spaceruję tak na smyczach :lol: ciężko by było, ale jak było trzeba to dałam radę przez chwilę :lol:

Kołnierz pożyczyłam od Uli i Zgredek chodzi i obija mi się o nogi, ale za to czuje się dobrze, apetyt ma jak zawsze - będzie git!!!! MUSI!!! żeby tylko ta pupa się ładnie zagoiła!