Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania0112 napisał(a):
łoooo o nie wiem czy współczuć czy się śmiać... chyba jedno i drugie;)

no powiem tak, że wolałabym to ja zrobić bo po mnie by to spłynęło - no wypadek, zdarza się, a Mama jak to Mama - bardzo się przejęła i zdenerwowała, że tak się stało, Ojciec mój też się śmiał no bo co zrobić :lol:

Posted

Zapytam, po co auto stało obok miejsca, gdzie odrzuca się kamienie? (no chyba, że rzut cię mocno nie udał, tak w przeciwną stronę się skierował)

Posted

zerduszko napisał(a):
Buahaha, ale ona bym kamieniem musiała nie rzucić (tak jak ja sobie wyobrażam, rzucanie kamieniami na miejsce), tylko nieźle piznąć! :lol:

no podobno nie mocno tylko Jej się omsknął i nie doleciał tam gdzie miał :lol: no i nie duzy był - poleciał łukiem w górę i tak od góry w szybkę ...

marako napisał(a):
Zapytam, po co auto stało obok miejsca, gdzie odrzuca się kamienie? (no chyba, że rzut cię mocno nie udał, tak w przeciwną stronę się skierował)

samochód tam zawsze stoi - kamienie odrzucane sporadycznie - częściej taczką tam zawozimy jak się coś nazbiera bo tam ma być za jakies sto lat podjazd robiony :lol:

Posted

pańcię boli głowa więc musimy jej pilnować i oblegać z każdej strony

Sajan miał dzisiaj ostatnią randkę :lol: może to i dobrze bo potem mu się w głowie przewraca i strasznie się skarży jak zostaje w kojcu - mógłby już ktoś fajny o niego zadzwonić no...