ania0112 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 łoooo o nie wiem czy współczuć czy się śmiać... chyba jedno i drugie;) Quote
malawaszka Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 ania0112 napisał(a):łoooo o nie wiem czy współczuć czy się śmiać... chyba jedno i drugie;) no powiem tak, że wolałabym to ja zrobić bo po mnie by to spłynęło - no wypadek, zdarza się, a Mama jak to Mama - bardzo się przejęła i zdenerwowała, że tak się stało, Ojciec mój też się śmiał no bo co zrobić :lol: Quote
zerduszko Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Buahaha, ale ona bym kamieniem musiała nie rzucić (tak jak ja sobie wyobrażam, rzucanie kamieniami na miejsce), tylko nieźle piznąć! :lol: Quote
marako Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Zapytam, po co auto stało obok miejsca, gdzie odrzuca się kamienie? (no chyba, że rzut cię mocno nie udał, tak w przeciwną stronę się skierował) Quote
malawaszka Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 zerduszko napisał(a):Buahaha, ale ona bym kamieniem musiała nie rzucić (tak jak ja sobie wyobrażam, rzucanie kamieniami na miejsce), tylko nieźle piznąć! :lol: no podobno nie mocno tylko Jej się omsknął i nie doleciał tam gdzie miał :lol: no i nie duzy był - poleciał łukiem w górę i tak od góry w szybkę ... marako napisał(a):Zapytam, po co auto stało obok miejsca, gdzie odrzuca się kamienie? (no chyba, że rzut cię mocno nie udał, tak w przeciwną stronę się skierował) samochód tam zawsze stoi - kamienie odrzucane sporadycznie - częściej taczką tam zawozimy jak się coś nazbiera bo tam ma być za jakies sto lat podjazd robiony :lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 pańcię boli głowa więc musimy jej pilnować i oblegać z każdej strony Sajan miał dzisiaj ostatnią randkę :lol: może to i dobrze bo potem mu się w głowie przewraca i strasznie się skarży jak zostaje w kojcu - mógłby już ktoś fajny o niego zadzwonić no... Quote
malawaszka Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 żeby nie było - maluchy też mają foty :lol: niestety bez Zgredka bo słabiutki :( Quote
malawaszka Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 zaczyna się ten czas kiedy mniejsi stają się niewidoczni :lol: Quote
Recommended Posts