Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
No i Sajanek dostał też chipa...

A dlazego po tej informacji 3 kropki?

Kurde Wasiu ja byłam pewna, ze jak wroce z urlopu to on juz będzie dupke w domku grzał... ze jak zwykle zanim rozlcize bazarek pies juz w domu będzie a tutaj, ja wrociłam bazar rozliczony wpłata poszła a on szczesliwy wciąż u Ciebie :)

Czudne zdjecia w mleczach ;)

Posted

[quote name='annika']http://img521.imageshack.us/img521/6380/dsc0216th.jpg
czaderska grzywka!

a mnie się nie podoba :lol: i tak ją docinam docinam i zaraz jej nei będzie :D

[quote name='Saththa']A dlazego po tej informacji 3 kropki?

Kurde Wasiu ja byłam pewna, ze jak wroce z urlopu to on juz będzie dupke w domku grzał... ze jak zwykle zanim rozlcize bazarek pies juz w domu będzie a tutaj, ja wrociłam bazar rozliczony wpłata poszła a on szczesliwy wciąż u Ciebie :)

Czudne zdjecia w mleczach ;)

a nie wiem czemu te kropki zrobiłam :lol:
no niestety coś Sajanek nie ma szczęścia i nikt go nie chce :(

[quote name='AnkaG']Byłam i pooglądałam :)

:)

[quote name='ania0112']Wszystkie super! Dropsięty w kwiatkach rewelacyjny :loveu:

masz Ty do niego słabość hę? :lol:

[quote name='anetta']Jaką Sajan ma fajną koleżankę :multi: Skąd ona?

Tel. jakieś były?

koleżanka ze stolycy :lol: już niestety wróciła do domu :(
telefony o Sajana owszem były, ale dwóch panów zapowiadających się fajnie miała porozmawiać z żonami i zadzwonić - głupie zony widocznie się nie zgodziły bo nie było już telefonów od nich... jedna nas zrobiła w konia bo umawiała się żebym szukała na wizytę p.a. - jak w końcu znalazłam to okazało się, że ona ma już pieska :angryy: no i jakiś tel był, że pies na podwórko z kategorycznym zakazem wstępu do domu - ja tak dla niego nie chcę... tyle to ma u mnie, a ma mieć na długie lata lepiej

Posted

no i łobuz pokazał mi jak prawie suchą stopą znalazł się po drugiej stronie rzeki...

cholera... z jaką łatwością

a Lara :lol: szambonur jak pańcia kazała wracać no nagle woda była zbyt mokra :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

masz Ty do niego słabość hę? :lol:

i jakiś tel był, że pies na podwórko z kategorycznym zakazem wstępu do domu - ja tak dla niego nie chcę... tyle to ma u mnie, a ma mieć na długie lata lepiej

/QUOTE]

Do Dropsia i Furci :loveu: oni są naj!
Ale wszystkie mi się podobają, i śliczna Figusia i srebrna dostojna Lunka i kochany Zgredzik

O ile teraz mieszkanie dla psa na dworze nie jest złe to przyjdzie zima i co będzie? Koniecznie dobry domek z domkiem!!! a nie budą !

Posted

cudnie maja te twoje psy
zdjecia pokazuja jak sa szczesliwe

a ja sie znowu zapytam o ogrodek, wiem zem upierldliwa ale ciekawosc mie zzera

no kamien i szyba to najczesciej niestety mala katastrofa ale mysle ze juz wsio zrobione imama edzie ostrozniejsza

Posted

No dziś wreszcie słonko to pocykam jakies fotki "ogródka" :lol: nie wygląda tak jakbym chciała bo ciągle nie kupiliśmy tej głupiej kory... no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma i cieszy mnie że roślinki rosną, niewiele strat po zimie :lol:

a szyba niestety ... jeszcze nie wprawiona bo cena nowej szyby nie była już tak zabawna jak ta sytuacja i Ojciec zamówił uzywana - czekamy az przyślą

Posted

U mnie strat po zimie tez nie ma ufff - w zeszlym roku bylo tragicznie - prawie 20 roz mi padlo :angryy: Ale teraz zauwazylam, ze mrowy zaczely mi zielenine niszczyc. Robia sobie gniazda w korzeniach :mad:

Posted

no u nas też mrówek jest dużo... a na spacerach to są miejsca, że strach się zatrzymywac bo łaża takie wielkie mrówy gryzące :angryy:

Figa niedawno odkryła radość tarzania :lol:

Luna to... Luna - ona ta radość zna od zawsze :lol: