Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no :lol: juz mi nawiewa ziemi i piachu na okładzinę i zaczynają rosnąć chwasty, ale wyrywam - co przechodzę to coś zawsze skubnę :D a że przechodzę zylion razy dziennie to ... ;) a resztą będę się martwić za 2 czy 5 lat - póki co nie mam czasu :errrr:

Posted

Ogródek bardzo fajnie się zapowiada :) ! Jeśli moge ci coś doradzić to zrob sobie jakąś barierę/obrzeże między kora a trawą bo kora bedzie ci na trawę spadać. Ja też muszę się wziąć za porządki.ciagle coś robię a mimo to ciagle nie jest tak jak bym chciała.

Posted

Teraz dopiero widac jaka Furka jest malutka przy Fidze :lol: to chyba Prawda, ze kazdy ma tyle samo zlosliwosci, tylko w mniejszym ciele skoncentrowanie jest wieksze :evil_lol:

Posted

i jeszcze :loveu:

[video=youtube;4yibrvd5IIQ]http://www.youtube.com/watch?v=4yibrvd5IIQ&feature=youtu.be[/video]

Minął tydzień od operacji Zgredka - powoli zaczynam oddychać lżej

Posted

no bo Luna zawsze taki sobek :lol: nie brata się z plebsem :D chociaż ostatnio sprowokował pogoń Figi i Dropsa za Sajanem :D bo Luna stała przy mnie i sępiła smaczki Sajan podbiegł więc ona na niego ze szczekaniem, no to Figa z Dropsem heja go gonić - oni go ode mnie odganiali a ten miał radochę, że wreszcie się z nim bawią :evil_lol: i wszyscy byli szczęśliwi :lol:

a co jak znoszę? sępienie?

Posted

malawaszka napisał(a):
a co jak znoszę? sępienie?

Nie sępienie, ale wiadomo jak dzieci jedzą i że dają No chyba, ze Twoje są jak moja siostra jak była mała, Sade nawet don polizania patyczka po lodzie nie dostała od niej :lol: Ale skoro tak stoją, znaczy, ze dostają ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Nie sępienie, ale wiadomo jak dzieci jedzą i że dają No chyba, ze Twoje są jak moja siostra jak była mała, Sade nawet don polizania patyczka po lodzie nie dostała od niej :lol: Ale skoro tak stoją, znaczy, ze dostają ;)

dostają i to celowo dostają bo wolę to niż miałyby ją gryźć - Iga przychodzi do nas i prowadzi im terapię żarciową :lol: chociaż oczywiście Zgredek zje co ma do zjedzenia i i tak rzuca się do stopy :splat:

Posted

malawaszka napisał(a):
dostają i to celowo dostają bo wolę to niż miałyby ją gryźć - Iga przychodzi do nas i prowadzi im terapię żarciową :lol: chociaż oczywiście Zgredek zje co ma do zjedzenia i i tak rzuca się do stopy :splat:

No gryźć nie wolno, ale i karmić też! Takie rozdawanie żarcia nic nie daje, a wzmacnia sępienie :placz: A Bolcik nie sępi jeszcze :placz: Ale chciał zeżrceć dziewuchę :diabloti: a jakże i go kurde przekupiła żarciem, a ja łapówkom mówię stanowcze NIE! :mad: Sie zdenerwowałam ;)

Posted

[quote name='zerduszko']No gryźć nie wolno, ale i karmić też! Takie rozdawanie żarcia nic nie daje, a wzmacnia sępienie :placz: A Bolcik nie sępi jeszcze :placz: Ale chciał zeżrceć dziewuchę :diabloti: a jakże i go kurde przekupiła żarciem, a ja łapówkom mówię stanowcze NIE! :mad: Sie zdenerwowałam ;)

hahaha nie denerwuj się tylko pracuj nad Boltem :D u nas się sprawdza bo lepiej ją traktują odkąd je skarmia i niech sępią - ode mnie nie sępią i to mi wystarcza :D a i bez tych paluszków to Figa w życiu by nie podeszła do Igi - więc jest git jak na nasze potrzeby

o proszę jak ode mnie nie sępią :errrr:
http://youtu.be/oRySfvyQh50

[video=youtube_share;oRySfvyQh50]http://youtu.be/oRySfvyQh50[/video]

Posted

E sępienie nie jest złe ,póki pies wie ,że na hasło ma się oddelegować na posłanie.Zresztą dzieci mają radochę z podkarmiania psów i psy z możliwości podżarcia czegoś ekstra.:cool3:

Posted

Aleks89 napisał(a):
E sępienie nie jest złe ,póki pies wie ,że na hasło ma się oddelegować na posłanie.Zresztą dzieci mają radochę z podkarmiania psów i psy z możliwości podżarcia czegoś ekstra.:cool3:

racja - wszyscy mają radochę :lol: Iga przychodzi do nas i od razu leci do szuflady ze smakołykami, bierze garść, wędruje na kanapę i wydziela - to jest fajne dla mnie i dla niej i dla psów też

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha nie denerwuj się tylko pracuj nad Boltem :D u nas się sprawdza bo lepiej ją traktują odkąd je skarmia i niech sępią - ode mnie nie sępią i to mi wystarcza :D a i bez tych paluszków to Figa w życiu by nie podeszła do Igi - więc jest git jak na nasze potrzeby

Ale co nad Boltem? :crazyeye: Co mu tu będzie obcy dzieciak po jego niebie łapami machał :evil_lol: I uwierz, że Bolt po kilku "fuj" zawarł ryja, a bach.. dzieciak do końca kombinował jakby nakarmić psy :mad: wrrrrrrr nie znoszę tego u dzieci, a już nowoczesne mamuśki nie reagujące, kiedy ja mówię nie... no to się o fest klapsa prosi :angryy: Ta radochę mają wszyscy oprócz mnie, a kto ma mieć? Ja, tylko ja :diabloti:

Piździa mistrz :loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale co nad Boltem? :crazyeye: Co mu tu będzie obcy dzieciak po jego niebie łapami machał :evil_lol: I uwierz, że Bolt po kilku "fuj" zawarł ryja, a bach.. dzieciak do końca kombinował jakby nakarmić psy :mad: wrrrrrrr nie znoszę tego u dzieci, a już nowoczesne mamuśki nie reagujące, kiedy ja mówię nie... no to się o fest klapsa prosi :angryy: Ta radochę mają wszyscy oprócz mnie, a kto ma mieć? Ja, tylko ja :diabloti:

buuahahahah :roflt: masz PMS???? :evil_lol: no i tego klapsa to chyba mamuśce - nie dzieciakowi? :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
racja - wszyscy mają radochę :lol: Iga przychodzi do nas i od razu leci do szuflady ze smakołykami, bierze garść, wędruje na kanapę i wydziela - to jest fajne dla mnie i dla niej i dla psów też

Moja kuzynka też ma z tego mega radochę ,a jak jeszcze zrobią jakieś siad czy podadzą łapkę to jest ekstaza radości:evil_lol: Póki jej nie podkradają po chamsku z rąk i wykonują to o co ich prosi to nie mam nic przeciw.A dobre skojarzenia z dziećmi u psów to moim zdaniem podstawa.Dzięki temu bez stresu mogę dać jakiemuś przypadkowemu dziecku pogłaskać Lucasa ,który wymiata z radością dupą.

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahahah :roflt: masz PMS???? :evil_lol: no i tego klapsa to chyba mamuśce - nie dzieciakowi? :lol:

Nie mam, ale chyba coś na rzeczy, bom nerwowa jakoś.

Aleks89 napisał(a):
Moja kuzynka też ma z tego mega radochę ,a jak jeszcze zrobią jakieś siad czy podadzą łapkę to jest ekstaza radości:evil_lol:

Nie wiem jak Twoja kuzynka, ale w/w dziecko to nie rozumie słowa starczy i po 55 siad łapka poproś żaba Lizka moja mała czarna wskoczyła mi na kolana szukając ratunku :eviltong:

Aleks89 napisał(a):
Póki jej nie podkradają po chamsku z rąk i wykonują to o co ich prosi to nie mam nic przeciw.

A ja tam miałam ochotę niech wyrwie, razem z ręką :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']Nie mam, ale chyba coś na rzeczy, bom nerwowa jakoś.

to masz - relaksacyjny widoczek na uspokojenie :lol:

i mniej relaksacyjny dla mnie - szał ciał

proncesska - dziś wybrała się z Sajanem na spacer :lol: podoba jej się Sajan bo się jej boi :D