Saththa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 mnie sie kojarzy czarne leżace na J. :) Quote
malawaszka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='marako']Mnie się kojarzy tak mocno ubrana, że koloru nie widać wcale, bo mało co wystaje spod ubranka, ale jednak to co wystaje niekoniecznie jest czarne.[/QUOTE] :lol: [quote name='Saththa']mnie sie kojarzy czarne leżace na J. :)[/QUOTE] czarne leżące na J to była TOLA Quote
wilczy zew Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 to mnie się Tola zgubiła :oops: Sandra a pamiętasz sznauca umalowanego na tygrysa? Quote
Fides79 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Saththa mnie sie kojarzy czarne leżace na J. :smile: Sandruś nic się nie przejmuj, to i tak jakiś cud, że Waszka się w tych wszystkich psiakach sama jeszcze ne pogubiła ;) Quote
Margi Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 To jest Mróweczka Taka przyjechała do Malawaszki. Quote
malawaszka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 no... to zdjęcie jak zobaczyłam to od razu wiedziałam, że muszę ją wziąć :loveu: taki boroczek szkielecik, a oni ją w takim stanie sterylizowali :shock: Quote
malawaszka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 usłyszeliśmy dziś szczeknięcia Figusi :lol: a właśnie się rano zastanawiałam kiedy to nastąpi :D będą z niej sznaucery jeszcze :lol: miska z wodą stała za daleko i dziewczynka się upomniała o swoje :cool3: na spacerkach już ciut lepiej, chyba pójdzie to szybciej niż myslałam, rano przywitała mnie merdaniem ogonka, już chętniej i odważniej bierze smakołyki z ręki, na początku nie chciała brać wcale, musiałam jej kłaść na ziemi, ale od wczoraj już z ręki - oczywiście nie byle co - kiełbaska, szyneczka to owszem, ale już karma to nie... kotami się interesuje i mam nadzieję, że moje sznupy jej nie nauczą paskudztwa - o święta naiwności :roll: Quote
malawaszka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 tak drepta Zgredek [video=youtube;lziQ3Anwztc]http://www.youtube.com/watch?v=lziQ3Anwztc&feature=youtu.be[/video] a tak reszta :D Figa się zawiesza, ale już częściej sama po pewnym czasie rusza dalej, albo wystarczy, że podejdę, "wstanę ją na łapy" i leci dalej :roll: Quote
WATACHA Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Na rączki Zgredka, na rączki ;).Co on tam znowu wcina ? Quote
agaga21 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='malawaszka']tak drepta Zgredek [video=youtube;lziQ3Anwztc]http://www.youtube.com/watch?v=lziQ3Anwztc&feature=youtu.be[/video] hmmm...widzę ciemność :roll: http://i49.tinypic.com/ok53kj.jpg to nowa mróweczka czy stare zdjęcie tej, która kiedyś była?:oops: edit: zacytowałam i film się ukazał:) biedny zgredzio :( Quote
WATACHA Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='malawaszka']no jak to co? lody :mad:[/QUOTE] Łasuch z niego ;) Quote
malawaszka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='agaga21'] http://i49.tinypic.com/ok53kj.jpg to nowa mróweczka czy stare zdjęcie tej, która kiedyś była?:oops: edit: zacytowałam i film się ukazał:) biedny zgredzio :( stare zdjęcie Mróweczki, której wkleiłam wyżej zdjęcia z domku a Zgredek bardzo jest biedny, teraz jak mróz to już w ogóle... Quote
Saththa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='wilczy zew']to mnie się Tola zgubiła :oops: Sandra a pamiętasz sznauca umalowanego na tygrysa? Pamietam :) Wasia chciała jechać i zabierać;) [quote name='Fides79']Sandruś nic się nie przejmuj, to i tak jakiś cud, że Waszka się w tych wszystkich psiakach sama jeszcze ne pogubiła ;) Dzieki :lol: [quote name='Margi']To jest Mróweczka Taka przyjechała do Malawaszki. Nieeee ewidentnie takiej nie pamiętam :mdleje: [quote name='agaga21']hmmm...widzę ciemność :roll: edit: zacytowałam i film się ukazał:) biedny zgredzio :( A ja nadal nie widze... Wasiu dasz linka? Quote
Katerinas Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Zgredek całkiem fajnie sobie radzi :) [quote name='malawaszka']Figa się zawiesza, ale już częściej sama po pewnym czasie rusza dalej, albo wystarczy, że podejdę, "wstanę ją na łapy" i leci dalej :roll:[/QUOTE] Ciekawe z czego to wynika? :puppydog: Quote
wilczy zew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 biedny Zgredek,może butki powinien mieć Quote
zerduszko Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Zgredek jest rozczulający, na rączkach niech go nosi :D Quote
Margi Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Biedny Zgredek.Tak mu zimno w łapecki a mama każe chodzić na spacery. Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Saththa'] A ja nadal nie widze... Wasiu dasz linka? prosz http://www.youtube.com/watch?v=lziQ3Anwztc [quote name='Katerinas']Zgredek całkiem fajnie sobie radzi :) Ciekawe z czego to wynika? :puppydog: lęki, ona najlepiej idzie jak się na nią nie patrzę, jak jestem bokiem do niej, jak patrzę za długo to powolutku przypada do ziemi, nie chcę sobie nawet wyobrazać jakie ona miała życie... [quote name='wilczy zew']biedny Zgredek,może butki powinien mieć tu nie chodzi o zimno w stopki - raczej w butkach by nie chciał chodzić [quote name='zerduszko']Zgredek jest rozczulający, na rączkach niech go nosi :D aktualnie na rączkach wozi się Figa :D [quote name='Margi']Biedny Zgredek.Tak mu zimno w łapecki a mama każe chodzić na spacery. króciutkie:eviltong: Quote
Fides79 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 a łapeczki smarujesz czymś na te mrozy? Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='WATACHA']Krótki spacerek na lody i do domu :)[/QUOTE] tak jest! oni wszyscy nie chcą teraz być długo na dworze [quote name='Fides79']a łapeczki smarujesz czymś na te mrozy?[/QUOTE] jak jest tak jak teraz to nie, dopiero jak jest taki mega mróz Quote
jambi Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Dzień dobry :) bardzo mi miło zawitać w Twe niezwykle rozbudowane progi... oczywiście nie nadrobiłam wszystkiego ... :p Quote
AnkaG Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 No Wasiu Zgredek nie rusza się źle :) Tyle, że zimno mu w łapecki. Quote
Recommended Posts