Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']co to?
....[/QUOTE]

:cool1:
[quote name='Margi']Zerduszko czy Ty chcesz żeby p.Prezes ducha wyzionęła.:evil_lol:[/QUOTE]

Kondycje poprawić może chce:)
[quote name='zerduszko']Wilcza, umarłam :turn-l:A jakiej nazy miałam uzyć, jak to się tak nazywa?

Damian wrócił dziś z pracy i się pyta czy nie chcę na bazarek :stupid::jumpie::laugh2_2: Ale widziałam kiedyś taki bazar, widziałam. tylko to było za czasów jak nas pp nie okradała :roll:[/QUOTE]

Ale one by chyba eszcze w gab A się zmieściły:)

Wasiu gratuluję Książątka;)

[quote name='AnkaG']Dzisiaj podczas operacji na ropomacicze odeszła moja wnusia Kerunia, siostra mojej Keysi i córka Esty. Wszyscy strasznie rozpaczają ...[/QUOTE]

:calus: przykro:(

Posted

[quote name='AnkaG']Dzisiaj podczas operacji na ropomacicze odeszła moja wnusia Kerunia, siostra mojej Keysi i córka Esty. Wszyscy strasznie rozpaczają ...[/QUOTE]

Współczuję :(

Księciunio taki dzielny :)

Posted

Dziś jakiś przełom nastąpił - Figa biega po domu, emocje przeżywa ogromne bo dyszy momentami, ale widać, że sznupia wścibskość zwycięża nad strachem :lol: kradnie furiatce wszystkie zabawki piszczące i znosi na swoje miejsce, tam się chwilę pobawi i wraca do nas polować na następną zabawkę :lol: trochę mi się nie podoba, ze jak Jarek bawi się z Furią piszczącą zabawką to Figa bardzo się ekscytuje i próbuje podbiegać i podskubywać Furię - tego muszę pilnować żeby się nie rozwinęło w niepożądanym kierunku ;) Jak szykowałam im żarcie to nawet do kuchni się zapuściła - fiu fiu będzie się działo :D

była chwila zabawy z Dropsem

koty się nadziwić nie mogą

:lol:

Posted

Dziś jakiś przełom nastąpił - Figa biega po domu, emocje przeżywa ogromne bo dyszy momentami, ale widać, że sznupia wścibskość zwycięża nad strachem
Super :multi:

http://img834.imageshack.us/img834/6427/dsc0008zp.jpg
ewakuacja kota? :lol:

a ja mogę na kanapę a Wy nieee

http://img213.imageshack.us/img213/8656/dsc0040bx.jpg
buahahaha :lol: Rewelacja!

http://img248.imageshack.us/img248/6295/dsc0026bnc.jpg
Ona jest przeurocza :loveu:

Posted

Super, że Figunia się przełamuje, no jak nie boi się podgryzać Furiatki to faktycznie będzie się działo ;)

Furiat z językiem boska:loveu: i znowu maślane oczyska:eviltong:
Zgredek i tak robi delikatniejsze podchody od Brokacia:mad:

Posted

ha ha ha ale się uśmiałam z Twoich opisów do zdjęć :lol::lol::lol:

Dropsik to pewnie opowiada Fidze, że też było z nim kiepsko i mówi jej żeby się nie martwiła bo mama jej pomoże :p

Dżordżyk jest przekomiczny z tymi zalotami, minkami i pozami ;)

a Furiatka z jęzorkiem rozczulająca :loveu:

Posted

za szafką jest tajne przejście do drzwi na taras :D

a dzieje się dzieje cały czas - właśnie Drops z Figą na zmianę to sie bawią to warczą i podkradają sobie gnaty, Furiatka tak się bawiła z Jarkiem, że aż się zrzygała... mam nadzieję, że to tylko dlatego, Luna nie zniosła tego zamieszania i wyniosła się do Mamy :shake: a Zgredek na zmianę to śpi to zaleca się do Figi... a pod domem coraz częsciej przebiega stado burków :shock:

Posted

tak - przełom wczorajszy dużo zmienił :) po domu biega już praaawie swobodnie, co bardzo denerwuje Lunę - nakrzyczała przed chwilą na Figę za próbę kradzieży Lunkowego Kubusia Puchatka - ta zabawka jest nietykalna dla reszty i ja też tego pilnuję - resztę mogą sobie podkradać ile chcą, ale to co należy do Luny jest nie do ruszenia :lol:

ale na dworze jest kiepsko, tym bardziej ze te cholerne wiejskie burki się pałętają coraz nachalniej - to nam nie ułatwia :( bo jest nerwowo... jakoś przetrwamy, a potem pójdzie z górki

Posted

ale Figa jest świnka... nie wiem ona chyba nigdy nie mieszkała w domu, a pewnie też cieczka jej w głowie miesza bo podsikuje mi co rusz jakieś kąty i meble... ale to jestem w stanie zrozumieć - cieczka, inne psy, emocje - ok, ale teraz leży na drybedzie w pokoju z nami, pozbierała sobie na niego gnaty i pilnuje, nie warczy na psy jak się zbliżają tylko sobie ma te gnaty i się cieszy; Furiatka się tam pokręciła, poniuchała i odeszła (boi się Figi) - a Figa wstała i wysikała się na tego drybeda na którym leży :mdleje: