zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No jak my o pierdołach, kiedy Atrakcyjnej by się akurat przydało :errrr: Brawo Księciunio :klacz: Quote
wilczy zew Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='AnkaG']Dzisiaj podczas operacji na ropomacicze odeszła moja wnusia Kerunia, siostra mojej Keysi i córka Esty. Wszyscy strasznie rozpaczają ...[/QUOTE] przykre... Quote
Saththa Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='wilczy zew']co to? ....[/QUOTE] :cool1: [quote name='Margi']Zerduszko czy Ty chcesz żeby p.Prezes ducha wyzionęła.:evil_lol:[/QUOTE] Kondycje poprawić może chce:) [quote name='zerduszko']Wilcza, umarłam :turn-l:A jakiej nazy miałam uzyć, jak to się tak nazywa? Damian wrócił dziś z pracy i się pyta czy nie chcę na bazarek :stupid::jumpie::laugh2_2: Ale widziałam kiedyś taki bazar, widziałam. tylko to było za czasów jak nas pp nie okradała :roll:[/QUOTE] Ale one by chyba eszcze w gab A się zmieściły:) Wasiu gratuluję Książątka;) [quote name='AnkaG']Dzisiaj podczas operacji na ropomacicze odeszła moja wnusia Kerunia, siostra mojej Keysi i córka Esty. Wszyscy strasznie rozpaczają ...[/QUOTE] :calus: przykro:( Quote
malawaszka Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 bardzo przykro z powodu odejścia suni :( i to z takiego powodu... nie doszłoby do tego gdyby była wysterylizowana :( Quote
WATACHA Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='AnkaG']Dzisiaj podczas operacji na ropomacicze odeszła moja wnusia Kerunia, siostra mojej Keysi i córka Esty. Wszyscy strasznie rozpaczają ...[/QUOTE] Współczuję :( Księciunio taki dzielny :) Quote
malawaszka Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Dziś jakiś przełom nastąpił - Figa biega po domu, emocje przeżywa ogromne bo dyszy momentami, ale widać, że sznupia wścibskość zwycięża nad strachem :lol: kradnie furiatce wszystkie zabawki piszczące i znosi na swoje miejsce, tam się chwilę pobawi i wraca do nas polować na następną zabawkę :lol: trochę mi się nie podoba, ze jak Jarek bawi się z Furią piszczącą zabawką to Figa bardzo się ekscytuje i próbuje podbiegać i podskubywać Furię - tego muszę pilnować żeby się nie rozwinęło w niepożądanym kierunku ;) Jak szykowałam im żarcie to nawet do kuchni się zapuściła - fiu fiu będzie się działo :D była chwila zabawy z Dropsem koty się nadziwić nie mogą :lol: Quote
malawaszka Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 no i końskie zaloty Zgredka :D Quote
malawaszka Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 ja sobie tylko tak tutaj przycupnąć chciałem mamo mamo bo oni tam jakies świństwa robią :eviltong: a ja mogę na kanapę a Wy nieee :hmmmm: za czym ta kolejka??? Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No i fajnie,że dziewczynka się przełamała.Jeszcze troszkę i nauczy się żyć w takim wesołym stadzie. http://img213.imageshack.us/img213/8656/dsc0040bx.jpg świetne zdjęcie. Quote
zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Śliiiczna :D Nie widzę kotów widzę wielkie kocice :lol: Quote
Katerinas Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Dziś jakiś przełom nastąpił - Figa biega po domu, emocje przeżywa ogromne bo dyszy momentami, ale widać, że sznupia wścibskość zwycięża nad strachem Super :multi: http://img834.imageshack.us/img834/6427/dsc0008zp.jpg ewakuacja kota? :lol: a ja mogę na kanapę a Wy nieee http://img213.imageshack.us/img213/8656/dsc0040bx.jpg buahahaha :lol: Rewelacja! http://img248.imageshack.us/img248/6295/dsc0026bnc.jpg Ona jest przeurocza :loveu: Quote
ania0112 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Super, że Figunia się przełamuje, no jak nie boi się podgryzać Furiatki to faktycznie będzie się działo ;) Furiat z językiem boska:loveu: i znowu maślane oczyska:eviltong: Zgredek i tak robi delikatniejsze podchody od Brokacia:mad: Quote
Fides79 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ha ha ha ale się uśmiałam z Twoich opisów do zdjęć :lol::lol::lol: Dropsik to pewnie opowiada Fidze, że też było z nim kiepsko i mówi jej żeby się nie martwiła bo mama jej pomoże :p Dżordżyk jest przekomiczny z tymi zalotami, minkami i pozami ;) a Furiatka z jęzorkiem rozczulająca :loveu: Quote
WATACHA Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Figa od chłopaków odpędzić się nie może :) Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 http://img834.imageshack.us/img834/6427/dsc0008zp.jpg gdzie ten Kot sie wybiera? za szafke ?:) sie dzieje sie u Ciebie;) Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 za szafką jest tajne przejście do drzwi na taras :D a dzieje się dzieje cały czas - właśnie Drops z Figą na zmianę to sie bawią to warczą i podkradają sobie gnaty, Furiatka tak się bawiła z Jarkiem, że aż się zrzygała... mam nadzieję, że to tylko dlatego, Luna nie zniosła tego zamieszania i wyniosła się do Mamy :shake: a Zgredek na zmianę to śpi to zaleca się do Figi... a pod domem coraz częsciej przebiega stado burków :shock: Quote
wilczy zew Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 to Figa już całkiem nieźle Furiat nie choruj!! Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 tak - przełom wczorajszy dużo zmienił :) po domu biega już praaawie swobodnie, co bardzo denerwuje Lunę - nakrzyczała przed chwilą na Figę za próbę kradzieży Lunkowego Kubusia Puchatka - ta zabawka jest nietykalna dla reszty i ja też tego pilnuję - resztę mogą sobie podkradać ile chcą, ale to co należy do Luny jest nie do ruszenia :lol: ale na dworze jest kiepsko, tym bardziej ze te cholerne wiejskie burki się pałętają coraz nachalniej - to nam nie ułatwia :( bo jest nerwowo... jakoś przetrwamy, a potem pójdzie z górki Quote
wilczy zew Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 popieram: Kubusia nie wolno ruszać :mad: Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 no to 3mamy aby burki sie rozbiegły, Furiatka się zzygala zabawowo, a Figa zostawiła Kubusia;) Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 ale Figa jest świnka... nie wiem ona chyba nigdy nie mieszkała w domu, a pewnie też cieczka jej w głowie miesza bo podsikuje mi co rusz jakieś kąty i meble... ale to jestem w stanie zrozumieć - cieczka, inne psy, emocje - ok, ale teraz leży na drybedzie w pokoju z nami, pozbierała sobie na niego gnaty i pilnuje, nie warczy na psy jak się zbliżają tylko sobie ma te gnaty i się cieszy; Furiatka się tam pokręciła, poniuchała i odeszła (boi się Figi) - a Figa wstała i wysikała się na tego drybeda na którym leży :mdleje: Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 moze z radosci ze moze na nim lezec :lol: Quote
Recommended Posts