Katerinas Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='malawaszka']:x Zgredka bolą nóżki, nie jest fajna! Popieram... Dorkę też bolą. :( http://img856.imageshack.us/img856/7889/dsc0092cn.jpg buahaha :lol: Mina rewelka. Zupełnie jak ten emotikonek - :eviltong: http://img842.imageshack.us/img842/6762/dsc0077klw.jpg boskie ujęcie :) http://img443.imageshack.us/img443/2112/dsc0033em.jpg eeee.... mam skojarzenia... z http://2.bp.blogspot.com/-jhJHoNnzecc/UJVibB3elMI/AAAAAAAAg6Y/URA6vyEGCv0/s320/star+wars+yoda.jpg Wybacz ;) http://img198.imageshack.us/img198/9065/dsc0023kc.jpg Kombinezon jest czaderski. :) ... A nie wiesz czy ktoś robi skarpetki / getry dla psów na stawy? Bo moją Dorę bolą stawy nadgarstków :roll: Quote
malawaszka Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 No bo Zgredek wygląda jak Yoda albo jak .... Zgredek :D a niestety nie słyszałam nic o takich getrach psiejskich Quote
Katerinas Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 malawaszka napisał(a):No bo Zgredek wygląda jak Yoda albo jak .... Zgredek :D No dosłownie :lol: Quote
Fides79 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 widzę, że Furiatkę trzeba pakować w kombinezon sposobem ;) jak ona śmisznie jęzorek Ci pokazywała :eviltong: piękna macie zimę :p Quote
malawaszka Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 no niestety sposobem... dziś się nie udało... ona jest taka franca mądra, że szok... w małym ciele mega mózg... nie to co u mnie - w wielkim cielsku mini móżdżek :errrr: zima była piękna... dziś jest mgła i jakoś tak... nieprzyjemnie Quote
wilczy zew Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 u nas też mgła i 0* duża wilgotność :shake: Quote
Tekla64 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 u nas w koncu zimowato sie zrobilo i fajnie mimo ze brak sloneczka prosze prosze kto sie objawil co tam u was slychac Erhan? zima jak kazda pora roku sie skonczy i nadal bedziemy narzekac a to czegos za malo a to czegos za duzo a to mogloby .... Tekli sie poprawilo zima , najgorsza dla niej wilgoc nie wazne ktora pora roku Quote
AnkaG Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Wasiu no aleś się podsumowała ... Serce masz za to wieeelkie :) No i biust :) A ja znowu schudłam i wszyscy się mnie pytają jak ja to robię. Stara baba i 36 rozmiar nosi :P A ja nic nie robię. Ze sportów to najlepiej kanapa i książka. Quote
ULKA12 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 AnkaG napisał(a):Wasiu no aleś się podsumowała ... Serce masz za to wieeelkie :) No i biust :) A ja znowu schudłam i wszyscy się mnie pytają jak ja to robię. Stara baba i 36 rozmiar nosi :P A ja nic nie robię. Ze sportów to najlepiej kanapa i książka. Nie ma sprawiedliwości na świecie, wkurzyłam się:diabloti: Quote
AnkaG Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Geny :) Moja sister lat 57 (ja 45 skończone) nosi 38 rozmiar. A sprawiedliwości nie ma bo u mnie zero biustu za to :P Quote
Katerinas Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 malawaszka napisał(a):ona jest taka franca mądra, że szok... w małym ciele mega mózg... nie to co u mnie - w wielkim cielsku mini móżdżek :errrr: Ale serce wielkie. :) Co tam móżdżek ;) AnkaG napisał(a):Wasiu no aleś się podsumowała ... Serce masz za to wieeelkie :) No i biust :) A ja znowu schudłam i wszyscy się mnie pytają jak ja to robię. Stara baba i 36 rozmiar nosi :P A ja nic nie robię. Ze sportów to najlepiej kanapa i książka. wrrr.... nie ma sprawiedliwości na świecie... ;) Musiałabym nie jeść chyba ze 2 tygodnie, żeby zejść do 36. Choć też wątpie, czy to by było możliwe przy moich grubych kościach :roll: ;) Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='wilczy zew']Jak tam zdrowie p.Prezes?[/QUOTE] nadal walczę żeby się nie rozłożyć bo czasu szkoda :lol: [quote name='ania0112']i co z tą sunią z Krobi?[/QUOTE] właśnie wróciłam, dzięki Ulvhedinn musiałam wyjechać tylko do Częstochowy, mała jest bardzo wystraszona, musiała sporo złego przejść, ale za to fizycznie dobrze - w przytulisku są świetni wolontariusze i pieski głodne na pewno nie chodzą, teraz musimy ogarnąć psychikę Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 (edited) Figusia edit... zajebiście... Figa ma albo cieczkę albo chory pęcherz bo krwawi... :eek2: Edited January 19, 2013 by malawaszka Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 nie zależnie od obcji,to dobrze że jest u Ciebie Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 dostała antybiotyk, to chyba jednak pęcherz bo przy sikaniu się napinała i bardzo często kuca, chociaż przy cieczce też suczki często znaczą teren, ale na badanie moczu musielibyśmy czekać aż do poniedziałku/wtorku a jeśli to pęcherz to przecież boli... biedna na pewno rodziła nie raz Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 spora jest jak na mini i ciężka Quote
Saththa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Twoja nowa tymczaska? Jak pęcherz to urinal albo zurawinka;) Jakos sie zaczełam gubic juz;) Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 piękna będzie jak reaguje na psy? to może nie wyrośnięty średniak? Quote
wilczy zew Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Saththa']Twoja nowa tymczaska? Jak pęcherz to urinal albo zurawinka;) Jakos sie zaczełam gubic juz;)[/QUOTE] jak krew jest to już antybiotyk wątku sznaucerów się nie czyta Quote
Saththa Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='wilczy zew']jak krew jest to już antybiotyk wątku sznaucerów się nie czyta[/QUOTE] No ja w okolicach 10-25 miesiaca kazdego zazwyczaj ejstem wyjeta bardziej lub mniej :) i awet jak czytam to jednym okiem raczej mogłam nie zaczaic;) Quote
Recommended Posts