malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 no widzicie problem w tym, że on nie chodzi tak dlatego, że mu zimno w łapki - chciałabym żeby tak było ale niestety tak samo chodzi jak śniegu nie ma Quote
wilczy zew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='malawaszka'] oni wszyscy nie chcą teraz być długo na dworze[/QUOTE] jak dobrze,że mam Mordziastą,tej mrozy i śnieg nie straszne :loveu: Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 dziś ich wytargałam do lasu :diabloti: masakra jakaś - nie chce mi się nosić aparatu więc ... telefon :evil_lol: Furiatka wariatka ubrana podstępem... no doprawdy nie wiem jak ja chcę żeby mi ten pies zaufał jak przy każdej nadarzającej się okazji ubieram jej ten znienawidzony kombinezon :splat: no... już wystarczy teraz będę siedziała i się bała... bo wyjęłaś z kieszeni ten STRASZNY telefon :shake: w końcu ruszyła dalej ale telefon musiałam mieć ukryty Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 do domuuu do domuuuu hen hen z przodu Luneta a Zgredkowi oszczędziłam drogi przez mękę :D Quote
sybil Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Moniko, z mojego zakupu ciasteczek WiosnaA chce wpłacic' na sznupka w potrzebie. Na którą biedę sobie życzysz? (Muszę podesłac' link) Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 dla Timonka poproszę :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238337-Sznupkowaty-kud%C5%82acz-z-olkuskiej-mordowni-w-hotelu-prosi-o-DOM Quote
Saththa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 a wez Furiata na spacer bez niczego;) najwyzej wrocicie pod kurtka a mzoe sie przekona Wariatka:) Quote
wilczy zew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 jak tam fajnie :loveu: http://img818.imageshack.us/img818/7307/dsc0009ftp.jpg http://img708.imageshack.us/img708/1632/dsc0013ukd.jpg Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Saththa']a wez Furiata na spacer bez niczego;) najwyzej wrocicie pod kurtka a mzoe sie przekona Wariatka:)[/QUOTE] bez ubrania to lata na krótkie psacerki, ona się od razu telepie, marznię bardzo bo te włoski są takie liche że coś okropnego... na długi idziemy tylko jak mi się uda ją ubrać, a w dodatku żre śnieg jak najęta i dziś już nawet Zgredek ją opieprzył, ze zjada za dużo i jeszcze mu zabraknie :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Zakrztusiłam się herbatą jak przeczytałam o tych lodach :). Pewnie jakies smakowe też znajdują ;)? Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 na mrożonkową ucztę to tylko Drops mi nawiewa do sąsiadki :angryy: bo dla biednych piesków... ech szkoda gadać, wczoraj mu wyjęłam niemal z gardła gnata z jakiegoś indora czy czegoś takiego... dla biednych piesków - chyba, żeby je wykończyć... ale to można babom tłumaczyć... :mad: Quote
jambi Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 człowiek sie wita grzecznie po latach nieobecności a tu ani be, ani me ani kukuryku :obrazic: a co do kombinezonka - a Ty byś jej nie mogła takiego cóś sprawić jak żeś sprawiła dziewczynkom moim i zerduszkowej? może by było Furiatce łatwiej przyswoić? Quote
malawaszka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='jambi']człowiek sie wita grzecznie po latach nieobecności a tu ani be, ani me ani kukuryku :obrazic: a co do kombinezonka - a Ty byś jej nie mogła takiego cóś sprawić jak żeś sprawiła dziewczynkom moim i zerduszkowej? może by było Furiatce łatwiej przyswoić? no napisałaś, że nic nie nadrobiłaś to co miałam pisać że FOCH??? :evil_lol: a Furiatka ma taki płaszczyk też - dostała od Pani Klementynkowej, ma też dresik po Mrówce - no i wcale nie jest łatwiej... Quote
agaga21 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 http://img204.imageshack.us/img204/3404/dsc0013ba.jpg świetne to ubranko! Quote
Saththa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='malawaszka']bez ubrania to lata na krótkie psacerki, ona się od razu telepie, marznię bardzo bo te włoski są takie liche że coś okropnego... na długi idziemy tylko jak mi się uda ją ubrać, a w dodatku żre śnieg jak najęta i dziś już nawet Zgredek ją opieprzył, ze zjada za dużo i jeszcze mu zabraknie :evil_lol:[/QUOTE] I ani ciut mądrzejsza ze jej w ubranku lepiej? Uparta baba no;) Quote
malawaszka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Saththa']I ani ciut mądrzejsza ze jej w ubranku lepiej? Uparta baba no;)[/QUOTE] no niestety.... zmyślna bestia jest ale te sprawy ma tak zakodowane, że walczy o swoją nietykalność jak o niepodległość... Quote
malawaszka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='wilczy zew']to może odpuść jej to ubieranie[/QUOTE] odpuszczam jak nie mam możliwości wziąć jej pod pachę podstępem tak jak np wczoraj jak rozmawiałyśmy przez tel - siedziałam na ziemi koło Figi i głaskałam ją, Furiatka zazdrosna przyszła zaczepiać mnie i tak w zabawie weszła mi na kolana no to głaskałam głaskałam i jak skończyłyśmy rozmawiać to podniosłam się z nią na rękach, ponosiłam po domu, głaskałam, szyneczkę dawałam, jeszcze zadzwoniła Pysia więc dalej z Furiatką pod pachą rozmawiałam, a potem kombinezonik rach ciach i już :lol: jak jej nie ubiorę to nie możemy iść na dłuższy spacer, a wtedy Furię w domu nosi i drze ryjca jak opętana... a my tu pracujemy :shock: Quote
wilczy zew Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 a jakiś luźniejsze ubranko aby stopniowo się przyzwyczajała Quote
Saththa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 skoro nawet derki nie chce to co? Namiot?:lol: N ormalnie niedotykalska no;) Quote
jambi Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='malawaszka']no napisałaś, że nic nie nadrobiłaś to co miałam pisać że FOCH??? :evil_lol: a Furiatka ma taki płaszczyk też - dostała od Pani Klementynkowej, ma też dresik po Mrówce - no i wcale nie jest łatwiej... [/QUOTE] no mogłaś się chociaż ucieszyć :grins: do twarzy jej w tym płaszczyczku :) Quote
malawaszka Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='wilczy zew']a jakiś luźniejsze ubranko aby stopniowo się przyzwyczajała[/QUOTE] nie może być luźniejsze bo zdejmie albo nie zrobi kroku tak jak było za pierwszym razem jak miała założony kombinezon - stała jak posąg i ani kroku - już i tak jest lepiej bo już jak jej założę to śmiga bez cudowania, cudowanie jest przy zakładaniu [quote name='Saththa']skoro nawet derki nie chce to co? Namiot?:lol: Normalnie niedotykalska no;)[/QUOTE] no taka dziwna jest... [quote name='jambi']no mogłaś się chociaż ucieszyć :grins: [/QUOTE] :multi: :eviltong: Quote
Recommended Posts