Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']To je ona :p[/QUOTE]

to było kocham go czyli kota w sensie gatunku, nie kota samca, bo w sumie nie pamiętałam czy to łon , czy łona

Posted

no niefajnie, taka nerwica

czy u Was też takie dziwne coś sypie? na dworze słychać jakby na szkło ktoś sypał kaszę dosłownie - okropność, samochody pokryte warstwą lodu - odpadnie mi to razem z lakierem pewnie...

Posted

hahahaha:B-fly:

No cóż ja po prostu miałam łatwiej :eviltong: Tylko kilka psów oglądałam u Ciebie na dt - teraz od czasu Silvera i wcześniej jak był Brokat, a Mrówca była tuż po Brokusiu.. i tak sobie myślę pyszczek znajomy, sznaucerek mały... szybko weszłam na sznaucery.eadopcje.org :evil_lol: gdzie ma zdjęcie ze Zgredkiem ... widze tu uszy sterczące i tu uszy sterczące no to strzelam ze Mrówcia :razz:

Posted

[quote name='Saththa']kurde ja kojarze mrówke jako czarną... dwie były? myli mi sie;)[/QUOTE]

Mrówka była tylko jedna :) mała czarna to Furiatka, więcej takich mikrusów nie pamiętam :D

Posted

[quote name='malawaszka']Mrówka była tylko jedna :) mała czarna to Furiatka, więcej takich mikrusów nie pamiętam :D[/QUOTE]

no to czemu mrówka była Nano? bo mała była noooo;)