Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gromadka miała fajny spacerek.Widać,że Furii zima odpowiada i fajnie wygląda w tym kombinezonie.
Czemu Zgredek wygina się w łuk? Może to jest tylko takie wrażenie.

Posted

Twoje burki zawsze takie pocieszne i wyraziste.
No i uczesane porządnie - broda Luny szczególnie - każdy włosek równiutki, niesklejony z innym - majstersztyk groomingu... No, w zasadzie chyba tylko Luna tak perfekcyjnie nosi brodę, inne jakieś pozmierzwiane, szczególnie zgredzikowa, ale i tak widać, że też czesane niedawno.

Posted

Margi napisał(a):
Gromadka miała fajny spacerek.Widać,że Furii zima odpowiada i fajnie wygląda w tym kombinezonie.
Czemu Zgredek wygina się w łuk? Może to jest tylko takie wrażenie.

wygina się - częściowo myślę, że to od kombinezonu ale druga sprawa to coraz słabszy tył niestety, u niego też sa już jakieś neurologiczne zmiany, np jak mu zakładam kombinezon to tylne nóżki "wjeżdżają" do przodu, podobnie przy misce czasami mu się robi, no dziadziowaty jest bardzo a zimą zwłaszcza, a mnie serce boli jak patrzę jak się starzeje i chcę już wiosnę żeby mógł na słonku pobiegać

Posted

marako napisał(a):
Twoje burki zawsze takie pocieszne i wyraziste.
No i uczesane porządnie - broda Luny szczególnie - każdy włosek równiutki, niesklejony z innym - majstersztyk groomingu... No, w zasadzie chyba tylko Luna tak perfekcyjnie nosi brodę, inne jakieś pozmierzwiane, szczególnie zgredzikowa, ale i tak widać, że też czesane niedawno.

:lol: Zgredka fakt czesałam niedawno i walka była ostra bo Zgredek kocha swoje kołtuny i nie chce się nimi dzielić, ale Lunkowej brody prawie wcale nie czeszę - ona ma taką cudną sama z siebie, nie to co Drops... ten to ma watowate beznadziejne coś i w dodatku panikuje przy czesaniu...

Posted

ania0112 napisał(a):
Apropos Dropsa... co tak mało zdjęć chłopaka?

akurat mi się nie nawijał pod obiektyw :lol: we wsi psy szczekały więc on pilnował żeby nam nic nie zagrażało :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']dziś łobuzica wystąpiła w kombinezonie :D

Łobuzica cudna w tym kombinezonie, istny komandos :bigcool:. Może nadała by się do jakiegoś oddziału sił specjalnych :evil_lol:, potencjał to Ona ma!
One wszystkie są przecudne :loveu:

Posted

AnkaG napisał(a):
Wasiu a dostaje Zgredek coś na stawy? Miny robi boskie :)

dostaje flawitol arthro - już się kończy to muszę coś lepszego mu kupić bo nie ma żadnej poprawy po zjedzeniu prawie całego opakowania
a miny Zgredka są nieszczęśliwe bo zima jest GUPIA

Posted

Zgadzam się ze Zgredkiem - zima jest GUPIA ... Daj mu buzi ode mnie :)
Ja się pytam bo od półtora roku daję Kajci na stawy i w sumie reszcie po trochu już tez (różne preparaty, zmieniam). Moje stado stare - 9, 12 i 13 lat.