malawaszka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 u nas też... jak jechałam ze sznupką od missieek to szklanka straszna na drodze - normalnie warstwa lodu Quote
wilczy zew Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 zerduszko napisał(a):A u nas dopadało wczoraj i dziś dalej pada. Załamka :( wyślij do nas!!!! malawaszka napisał(a):u nas też... jak jechałam ze sznupką od missieek masz nową psinkę?? Quote
malawaszka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 niestety nie mogłam je do nas wziąć bo mi się chwilowo Jarek zbuntował :( on teraz choruje trochę i zmierzły.. a Furiat daje popalić... zawiozłam ją do DT u Brokatka :loveu: Quote
Tekla64 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 oj chlop jak chory to ...... masakra szybiej poprawy zdrowia i nastroju Quote
anetta Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ulala, źle jest jak facet choruje :evil_lol: Dużo zdrówka życzę! Quote
malawaszka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 no... dzięki... pewnie zanim wydobrzeje to potrwa i jakoś to musimy przetrwać :roll: a tymczasem zapraszam na wątek Emisi http://www.dogomania.pl/forum/threads/238330-EMI-maleńka-kruszynka-sznaucerka-z-olkuskiej-mordowni-w-DT-u-Brokatka-) Quote
wilczy zew Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='zerduszko']A u nas dopadało wczoraj i dziś dalej pada. Załamka :( [quote name='wilczy zew']wyślij do nas!!!! Zerduszko bardzo dziękuję dobra kobieto :Rose: Quote
malawaszka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 o masakra.. .znowu błoto będzie... nienawidzę tego - u nas sypie białe dziadostwo, pewnie jutro się stopi... fuj Quote
wilczy zew Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Mordziasta taka zachwycona była :Dog_run: Quote
zerduszko Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 malawaszka napisał(a):o masakra.. .znowu błoto będzie... nienawidzę tego - u nas sypie białe dziadostwo, pewnie jutro się stopi... fuj Mam nadzieję, ze do 7 stopnieje i nie będę musiała drapać :loveu: Quote
Fides79 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 no to się przyznam że oglądając zdjęcia na fb wziełam Oliwię za Ciebie :lol::roll::oops: Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Fides79 napisał(a):no to się przyznam że oglądając zdjęcia na fb wziełam Oliwię za Ciebie :lol::roll::oops: aaahhahaha no pięknie :roflt: sama nie wiem czy brać to jako komplement czy... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 a w ogóle to dziś wyglądam jak zombie... Furiat miał sra*kę w nocy - czemu zawsze muszą mieć w nocy???? Jak zrobiła raban za pierwszym razem, że musi wyjść już teraz natychmiast to mało się nie zabiłam o ścianę jak się zerwałam i leciałam zaspana nie wiedząc co to za hałas a to łobuz próbował się przez drzwi przedrzeć :eek2: Quote
AniaGucio Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 malawaszka napisał(a):a w ogóle to dziś wyglądam jak zombie... Furiat miał sra*kę w nocy - czemu zawsze muszą mieć w nocy???? Jak zrobiła raban za pierwszym razem, że musi wyjść już teraz natychmiast to mało się nie zabiłam o ścianę jak się zerwałam i leciałam zaspana nie wiedząc co to za hałas a to łobuz próbował się przez drzwi przedrzeć :eek2: No widzisz jaki porządny pies!! Mogła przecież nasr.. w domu, ale tego nie zrobiła ;). Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 AniaGucio napisał(a):No widzisz jaki porządny pies!! Mogła przecież nasr.. w domu, ale tego nie zrobiła ;). ekhem... zrobiła... jak za którymś razem nie zdąąyłam wstać Quote
AniaGucio Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 malawaszka napisał(a):ekhem... zrobiła... jak za którymś razem nie zdąąyłam wstać To już nie jej wina ;). Dobra, dobra, już nic więcej nie piszę, bo w łeb dostanę. Quote
zerduszko Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 malawaszka napisał(a):ekhem... zrobiła... jak za którymś razem nie zdąąyłam wstać Cza była spać przy drzwiach :lol: Quote
AnkaG Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Albo nie spać :P A tak w ogóle Wasiu to od 1 grudnia mam nową pracę. W tamtej to już świra dostawałam. Teraz okres próbny 3 miechy. Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Ania to gratki i trzymam kciuki, żeby było dobrze wszystko w nowej pracy!!!! Quote
Saththa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ojojoj coś sie wzieło bylo i przypałetało :shake: Quote
malawaszka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 no własnie... najpierw Luna, teraz Furiat, zgredek dziś też gorzej w tym temacie, ale bez bieganka... nie wiem o co chodzi :shake: może jakieś wirusowe, moja mam chora na anginę, dopiero miała siostra i Oliwia, Iga też dziś już z gorączką... ja czekam bo ani chybi mnie nie minie... Quote
AniaGucio Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 malawaszka napisał(a):no własnie... najpierw Luna, teraz Furiat, zgredek dziś też gorzej w tym temacie, ale bez bieganka... nie wiem o co chodzi :shake: może jakieś wirusowe, moja mam chora na anginę, dopiero miała siostra i Oliwia, Iga też dziś już z gorączką... ja czekam bo ani chybi mnie nie minie... Tylko uważaj na siebie - grypsko 'szaleje'! Ja akurat w święta leżałam, 4 dni miałam wysoką temperaturę tak jak i moja mama, młodszy brat, jego dziewczyna i dwóch bratanków. Quote
Saththa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 pomijając fakt ze juz B grypa szaleje pomijam te chrumkającą.... wez jakas wit C duuuuuuuuuuuuuuuzo :) Quote
Recommended Posts