wilczy zew Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 jakie fajne http://img841.imageshack.us/img841/9471/dsc0062lb.jpg po co te majtki jej założyłaś? Quote
AnkaG Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Jakie grzeczne pieski :) Nie to co moje łajzy ... Quote
malawaszka Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 cholerka zapomnieliśmy, że żyjemy w państwie kościelnym :mdleje: jakież było nasze zaskoczenie jak naszym oczom ukazał się pusty parking pod marketem :placz: chyba miesiąc się wybieraliśmy żeby sobie soć na wyprzedażach kupić i musieliśmy trafić akurat na to... :evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 malawaszka napisał(a):cholerka zapomnieliśmy, że żyjemy w państwie kościelnym :mdleje: jakież było nasze zaskoczenie jak naszym oczom ukazał się pusty parking pod marketem :placz: chyba miesiąc się wybieraliśmy żeby sobie soć na wyprzedażach kupić i musieliśmy trafić akurat na to... :evil_lol: Witaj w klubie :multi: Damian właśnie wrócił z oblatywania sklepów, bo mieliśmy tylko 1 kromkę chleba :shake: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja się dziś łapałam ze 3 razy na tym , że chciałam iść do sklepu. Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 zerduszko napisał(a):Witaj w klubie :multi: Damian właśnie wrócił z oblatywania sklepów, bo mieliśmy tylko 1 kromkę chleba :shake: I jak zdobył coś, czy będziesz piekła :)? Quote
Saththa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 U mnie żabki otwarte;) byłam po maślanke wróciłam z jogurtem bo nic nie ma:lol: Quote
Katerinas Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 malawaszka napisał(a):cholerka zapomnieliśmy, że żyjemy w państwie kościelnym :mdleje: jakież było nasze zaskoczenie jak naszym oczom ukazał się pusty parking pod marketem :placz: chyba miesiąc się wybieraliśmy żeby sobie soć na wyprzedażach kupić i musieliśmy trafić akurat na to... :evil_lol: hehe :lol: mówisz zapomniałaś, że żyjesz w kościelnym państwie ;) noo... kochana... a nie wiesz, że w niedzielę nie chodzi się po supermarketach ;) :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 malawaszka napisał(a):cholerka zapomnieliśmy, że żyjemy w państwie kościelnym :mdleje: jakież było nasze zaskoczenie jak naszym oczom ukazał się pusty parking pod marketem :placz: chyba miesiąc się wybieraliśmy żeby sobie soć na wyprzedażach kupić i musieliśmy trafić akurat na to... :evil_lol: Hahahahahahaha :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
malawaszka Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 bardzo śmieszne bardzo :eviltong: taką mamy zimę :shake: doprawdy nie mamy pojęcia kto wysypał tą ziemię z donicy :niewiem: zgadnijcie kto jutro jedzie do domu :placz: troszkę odgruzowałam ten słodki pyszczek, frędzle zostały :evil_lol: niestety tylko nożyczkami się udało bo maszynki się bała i nie chciałam jej stresować już Margi nowe psiaki w porządku - we wtorek pojadę do missieek to będą i zdjęcia i więcej info Quote
Saththa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 O ja cie o ja cie, ale wieści w ten okropny poniedziałek :multi::multi::multi: http://img24.imageshack.us/img24/9141/dsc0010ttn.jpg Całkiem ładnie to wygląda;) Quote
WATACHA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ooooooooo a kto jest tym szczęśliwcem, gdzie Pusia jedzie? Quote
malawaszka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 PuNia :eviltong: jedzie tam gdzie miała jechać - do Grażynki, która nas odwiedzała kilkakrotnie, dziewczyny się kochają i są sobie przeznaczone Quote
WATACHA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Oj tam Pusia , Punia , jedna literka i aferka gotowa ;) No to super, że w końcu im się udało :) Quote
sybil Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 O matko, pobeczałam się :placz:, ale chyba ze szczęścia, że Punia będzie miała własny, dobry dom! Jak długą drogę przebyła ta sunieczka od biednego, chorego łysolca do do radosnej, puchatej łobuzicy:lol:. Dużo szczęścia, Maleńka :loveu: Quote
Katerinas Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 http://img547.imageshack.us/img547/8479/dsc0002yn.jpg Jak małe posążki :) Quote
malawaszka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 ja się jeszcze nie pobeczałam ale... jeszcze... Jarek proponował, żebyśmy obsypali siwizną Furiata i podmiankę zrobili :D Quote
sybil Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 malawaszka napisał(a):ja się jeszcze nie pobeczałam ale... jeszcze... Jarek proponował, żebyśmy obsypali siwizną Furiata i podmiankę zrobili :D Ha, ha, ha, super pomysł! Quote
Fides79 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 super wieści:multi:, ale chyba jutro będzie ktoś płakał, lamentował i tęsknił;) Quote
Margi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Fajnie,że urokliwa kluseczka jedzie do swojego domku.:multi: Quote
Tekla64 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ino nie rycz , mala nie rycz.... bedzie dobrze im Quote
Recommended Posts