malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 siwy dym... och i jeszcze jeden brykający tygrys mi się zawieruszył Quote
eliza_sk Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ale zazdroszczę, u mnie hołota znowu strzela i Majut w bunkrze pod łóżkiem, rano wyszła na 2 min :( A wczoraj po kalm aidzie ciut spokojniejsza, ale ... sylwestra spędziła w pralce - szukała ratunku w łazience, więc mama otworzyła pralkę i tam wskoczyła, siedziała kilka h. Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 u nas spokój jest, co jakiś czas obudzi się jakaś pijaczyna i wystrzeli jakieś resztki, ale to gdzieś z daleka słychać Quote
Tekla64 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 ale sie nabiegaly , nasznupaly i jak daleko zescie ode wsi se poszli!!!! aaa cudne to zdjecie z dymami, to obrazuje jak to kiedys obliczali podatek -dymne hihihi cudny spacer fajne zdjecia Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 http://img32.imageshack.us/img32/3387/dsc0026cb.jpg Uuuuuua ale super:) Quote
marako Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Malownicza ta Wasza wieś, a i górka całkiem spora. Wcześniej myślałam, że na równinie mieszkacie. Piękne zdjęcia, zarówno burków, jak i wsi. Quote
agaga21 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 http://img89.imageshack.us/img89/3338/dsc0171mf.jpg hehe, kolejka prawie jak w prl-u ;) http://img4.imageshack.us/img4/2910/dsc0167hl.jpg gdzie jest piesek to nie wiem ale dlaczego jarek nosi psie łapy w kieszeni?:roll: Quote
Margi Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wiosenny spacer fajny,tylko gdzie wy tam macie tą górkę,bo jakoś mi się w oczy nie rzuciła. Luna bardzo elegancka w tych czerwonych majtkach.:eviltong: Quote
eria Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Widzę, że też zaliczyliście dziś fantastyczny noworoczny spacer :) fajna ekipa ! Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Serdecznie zapraszam Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami TUTAJ Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne O TUTAJ Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='marako']Malownicza ta Wasza wieś, a i górka całkiem spora. Wcześniej myślałam, że na równinie mieszkacie. Piękne zdjęcia, zarówno burków, jak i wsi. zasadniczo jesteśmy na Garbie Tarnogórskim, koło domu mamy płaską szeroką dolinę i to tam zwykle spacerujemy, na górkę musimy przejść kawałeczek wsią i przez ulicę, co przy 5 psach, które zapomniały jak się chodzi na smyczach, nie jest ciekawym przezyciem :lol: [quote name='agaga21']http://img89.imageshack.us/img89/3338/dsc0171mf.jpg hehe, kolejka prawie jak w prl-u ;) http://img4.imageshack.us/img4/2910/dsc0167hl.jpg gdzie jest piesek to nie wiem ale dlaczego jarek nosi psie łapy w kieszeni?:roll: bo temu piesku nie chciało się już iść, więc poszedł w kieszeń :D [quote name='Margi']Wiosenny spacer fajny,tylko gdzie wy tam macie tą górkę,bo jakoś mi się w oczy nie rzuciła. Luna bardzo elegancka w tych czerwonych majtkach.:eviltong: jak zjechałyście na światłach w drogę we wsi to górka jest po lewej stronie :lol: [quote name='eria']Widzę, że też zaliczyliście dziś fantastyczny noworoczny spacer :) fajna ekipa ! no było cudnie [quote name='Saththa']Serdecznie zapraszam Na Bazarek dla Shili z kosmetykami, Avonem, zegarkami, łańcuszkami i bransoletkami TUTAJ Oraz na Bazar dla Zefira i Shili - piórniki, skarpety, portfeliki, RYŚ i inne O TUTAJ dzięki wielki i już pędzę :multi: Quote
Fides79 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 pogoda iście wiosenna u Was i piesy chyba też wiosnę poczuły :evil_lol: jak ładnie maszerowały za J gęsiego:lol: aaa skąd masz takie superowe szele dla Lunety?? Quote
malawaszka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 takie szelki kiedyś robiła taks na którymś z bazarków - już chyba ze 2 lata temu ... nie jestem pewna Quote
zerduszko Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 No robiła i mi wykupiłaś! :mad: Piękne to zdjęcie gęsiego :p Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 zerduszko napisał(a):No robiła i mi wykupiłaś! :mad: Ale Pamiętliwa :lol: Quote
zerduszko Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Bo TAKA napalona byłam na te szelki, ale kupiłam też, tylko brzydsze :placz: Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 zerduszko napisał(a):Bo TAKA napalona byłam na te szelki, ale kupiłam też, tylko brzydsze :placz: Ale na pewno ,ładne są:) Quote
zerduszko Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Saththa']Ale na pewno ,ładne są:) Ładne, ale brzydsze od tych co kupiła waszka. Sadie ma paski czarne w czerwone paski paski, a Luna jednokolorowe :loveu: Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Hmmmm tez łądne;) Ale rozumiem chciałas czerwone;) A Taks nie doszywała wtedy? Quote
zerduszko Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Czarne lub czerwone, ale nie w paski :p Tych szelek nie doszywała, nie zawsze ma z czego i ja zawsze trafiam, że to co bym chciała nie ma :( Quote
Katerinas Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Super zdjęcia :) A szelki bombowe. W pierwszej chwili myślałam, że to chustka ;) Quote
malawaszka Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 te co Punia ma są zdecydowanie lepiej dopasowane, ten przód jest piankowy i przylega do klatki piersiowej, a w tym Lunkowym to takie luźne jest Quote
Saththa Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 malawaszka napisał(a):te co Punia ma są zdecydowanie lepiej dopasowane, ten przód jest piankowy i przylega do klatki piersiowej, a w tym Lunkowym to takie luźne jest to dopasuj lepiej;) Quote
Recommended Posts