Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sweetfocia nie wygląda na sweetfocię, fryzurka super :p

http://img411.imageshack.us/img411/1902/dsc0320ml.jpg Mała jest super, rozbraja mnie tymi ucholami wywiniętymi :loveu:

a Zgredzik, wcale jak Zgredzik nie wygląda, sierść odrosła, nabrał też chyba ciut ciałka i fajny piesio się z niego zrobił pod Waszym czujnym oczkiem :p

http://img201.imageshack.us/img201/553/dsc0508x.jpg tak ich cyknęłaś że tablice powinno się dać oczytać :cool3:

Posted

[quote name='Fides79']to dla porównania zerknij sobie na zdjęcia z samych początków jego pobytu u Was ;)

nno to wiem wiem,, ale że schudł teraz - że był już "pełniejszy" ale mam nadzieję, że to moje schizy...

a tymczasem REKLAMA :diabloti:

wieczorem reszta bosskich fot giganta :lol:

Posted

Ja rozumiem,że p.Prezes zrobiła takie fajne zdjęcie żeby do legitymacji prezesowskiej nowego Stowarzyszenia wkleić :lol:

Piesy jak zwykle fajne i szczęśliwe.

Posted

[quote name='Fides79']no i cycków nie widać :evil_lol:[/QUOTE]

Właśnie :lol: jak mogłam o cyckach zapomniec??

[quote name='malawaszka']hahaha nowy fryz z okazji takiej, że już nie mogłam na siebie patrzeć :D[/QUOTE]

Jasne :lol:

Posted

byłam ja, były maluchy to teraz czas na boroczka... niech szybko znajdzie dom, bo nawymyślam mu chorób :splat: wydaje mi się, że słabo widzi na prawe oko - wygląda ono inaczej niż lewe... skóra wymagałaby kąpieli, ale nie wiem jak to zrobić bo jest tak cholernie zimno :placz: mam nadzieję, ze to jedynie jakiś problem od pcheł, dałam mu fiprexa bo sobie gryzł sierść przy zadzie i ma tam zaczerwienione

ooo jeszcze jeden mały słodziak mi się zaplątał

no i duży słodziak

\\

Posted

[quote name='malawaszka']Klementynka mogłaby zjeść bo ona ma te wyniki wątrobowe kiepskawe[/QUOTE]

Będzie ktoś jechał z Wwy w Twoje strony? Jest tego prawie 4kg. Równie dobrze mogę wsadzić w paczkę i przesłać - wyjdzie jakieś 17zł.

Posted

[quote name='AniaGucio']Będzie ktoś jechał z Wwy w Twoje strony? Jest tego prawie 4kg. Równie dobrze mogę wsadzić w paczkę i przesłać - wyjdzie jakieś 17zł.

na pewno będzie jechała Figu wcześniej czy później - zdaje się, że pod koniec miesiąca miała jechać, szkoda kasy na wysyłkę