Culineo Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Saththa']Eeeeee ja jak rano nie myslę, to drzwi nie otwieram :lol: Na noc tez zamykaj... bo gorzej jak przyjdzie dwóch... albo trzech :stupid: :lol:[/QUOTE] eee one na noc były zamknięte tylko rano jak tata do pracy szedł to nie zamknęłam :D no.. wtedy to ja musiałbym się do walki włączyć :D Quote
WATACHA Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='malawaszka'] Na forum sznaucerów powstał pomysł, który zresztą mam nie od dzis, chociaż ja myślałam bardziej o fundacji, ale teraz zebrało się kilka osób i chcą zrobić stowarzyszenie pomocowe dla sznaucerów - zbieramy więc członków takiego stowarzyszenia - jeśli ktoś chętny to zapraszam :cool3:[/QUOTE] I na czym ma polegać członkostwo, tak dokładnie ;)? Quote
Saththa Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='WATACHA']I na czym ma polegać członkostwo, tak dokładnie ;)?[/QUOTE] tez sie podłaczę;) Quote
Margi Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='WATACHA']I na czym ma polegać członkostwo, tak dokładnie ;)?[/QUOTE] Tez mnie to interesuje.;) Quote
Saththa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 widziałam na tym drugi forum... oby sie uzbierało na miejscu tyle tych osób;) Quote
malawaszka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='zerduszko']A dlaczemu stowarzyszenie?[/QUOTE] nie pytaj mnie - to się dzieje niejako poza mną, ja tu tylko sprzątam [quote name='WATACHA']I na czym ma polegać członkostwo, tak dokładnie ;)?[/QUOTE] też jestem ciekawa czy to będzie działanie czy tylko bycie :) [quote name='Saththa']tez sie podłaczę;)[/QUOTE] [quote name='Margi']Tez mnie to interesuje.;)[/QUOTE] j.w. jedyne co wiem to członkostwo w Stowarzyszeniach wiąże się z wpłacaniem składek członkowskich, ale to pewnie będzie jakaś niska kwota, nie wiem bo... j.w. [quote name='Saththa']widziałam na tym drugi forum... oby sie uzbierało na miejscu tyle tych osób;)[/QUOTE] gdzie na miejscu? szczerze to ja tego bez Was nie widzę :shake: Quote
wilczy zew Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 łosia nigdy nie widziałam,zazdraszczam, z mamusią nie ma żartów przecież sznauc to pies stróżujący to czego ci ludzie chcą :angryy: bidek ze schronu do schronu :-( też mnie ciekawi to czlonkostwo Quote
Saththa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 No tam coś czytałam, ze na miejscu na wystawie te 15 osób/podpisów Quote
malawaszka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 to tylko, żeby mogło powstać, a potem osoby, które nie mogą być na wystawie, się dołączą Quote
wilczy zew Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 na czym ma polegać członkostwo? Monika,czy znak wodny na fotce mogę ustawić większy??? Quote
malawaszka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='wilczy zew']na czym ma polegać członkostwo? Monika,czy znak wodny na fotce mogę ustawić większy???[/QUOTE] nie umiem zrobić w picasie żeby był większy, anie żeby była inna czcionka :niewiem: no członkostwo jak pisałam - podejrzewam, ze wszystko zostanie tak jak do tej pory czyli kazdy kto będzie mógł cos zrobić to zrobi, czy bazarki czy ogłoszenia, zgłaszają się ludzie, którzy jeżdżą na wystawy więc oni będą mogli pomagać np robiac zbiórki na wystawach - taką mam nadzieję, że to będzie jakoś działało, a nie tylko było dla samego bycia - będzie łatwiej - mam nadzieję Quote
wilczy zew Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='malawaszka']nie umiem zrobić w picasie żeby był większy, anie żeby była inna czcionka :niewiem: no członkostwo jak pisałam - podejrzewam, ze wszystko zostanie tak jak do tej pory czyli kazdy kto będzie mógł cos zrobić to zrobi, czy bazarki czy ogłoszenia, zgłaszają się ludzie, którzy jeżdżą na wystawy więc oni będą mogli pomagać np robiac zbiórki na wystawach - taką mam nadzieję, że to będzie jakoś działało, a nie tylko było dla samego bycia - będzie łatwiej - mam nadzieję tej wersji się trzymamy Quote
Saththa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='malawaszka']to tylko, żeby mogło powstać, a potem osoby, które nie mogą być na wystawie, się dołączą[/QUOTE] wiem wiem :) Quote
malawaszka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 klubowej sznaucera a potem drugi "rzut" podpisów ma być zdaje się we Wrocławiu - marako mam nadzieję, że dołączysz też :) Quote
marako Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jasne, że dołączę, ale ani na klubowej, ani we Wrocławiu na sznaucerach nie będę. Pracuję w sobotę we Wrocławiu na wystawie, ale w niedzielę jedziemy do Tulln, więc nie wiem, jak dołączyć. Quote
malawaszka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='marako']Jasne, że dołączę, ale ani na klubowej, ani we Wrocławiu na sznaucerach nie będę. Pracuję w sobotę we Wrocławiu na wystawie, ale w niedzielę jedziemy do Tulln, więc nie wiem, jak dołączyć.[/QUOTE] zobaczymy czy się teraz zbierze te 15 osób, jeśli tak to po prostu potem będzie można dołączyć chyba wysyłając deklarację pocztą Quote
malawaszka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 i co myślisz?? :lol: Zgredek ma biegunkę jak stąd do.... księzyca :mdleje: właśnie wysprzątałam kuchnię... ja piernicze... Quote
malawaszka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Prawdopodobnie wczoraj jak byłam z Morganem na spacerze to dobrali się do pojemnika z karmą normalna, w sensie nie Zgredkowym Intestinalem... a niedawno się zastanawiałam czy by nie spróbować go przestawić... to już mi przeszła chęć na próbowanie... kuźwa... Quote
Saththa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Współczuję bardzo.... a swego czasu schody i sciany sprzątałam... Quote
malawaszka Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 no ja meble, ściany, podłogę... pod meblami też, biedny Zgredek bo się męczy z tym a czy u Was też komary teraz żrą jak wściekłe? całe lato miałam spokój a od kilku dni normalnie jakieś komarze pospolite ruszenie i spać w nocy nie mogę bo ciągle tylko bzzzzzzzzzzzzzz :angryy: dziś już było przegięcie i włączyłam truciciela kontaktowego :diabloti: Quote
Saththa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 ja mam truciciela jakos od lipca. ale komarów u mnie mało;) U tekli była za to maskara :shake: do dzis mam ślady... Quote
Recommended Posts