Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ogolnie rzecz biorac to dziwaczne komary tego roku sa , jakby falami i teraz wlasnie znowu nowa sie zaczela.
moze na razie odpusc ale sporbowac sprobuj za jakis czas bo moze za wiele jej zjadl na raz i zbyt nagle, ja bym tak od razu nie przekreslala

Posted

u nas komarów niet, tzn bywają ale tak w normie, bez większych chmar. za to wszędobylskim much cała stada:angryy: od wiosny do jesieni. masakra! strasznie się ich brzydzę.

czekam i czekam na to zdjęcie łosi :)
sprzątania sraczki współczuję....oj, współczuję

Posted

kurczaki na zdjęcie jeszcze trzeba poczekać bo używam teraz jakiegoś starego telefonu po Ojcu Dyrektorze (mój umarł był śmiercią nienaturalną :evil_lol: ) i nie umiem z niego zrzucić n kompa - podobno gdzieś jest kabel, ale gdzie.... oto jest pytanie

Posted

Mi się Tazzio pochorował po 4 (sł. czterech) saszetkach pedigree... i to jako dodatek do karmy normalnej... i z dupy i z mordki leciało ;/ a do tego skórne zmiany... :stupid: piesek francuski...

Ale Dzrdza wymiziaj!

Posted

byłam u fryzjera :D wiele z moich czterech włosów jak zwykle wyczarować się nie dało, ale i tak jest lepiej niż było bo jak była sesja z Morganem to nie wiem czy zauważyłyście, że na wszystkich jestem bez głowy - zdecydowanie lepiej tak wyglądałam :evil_lol:

a teraz jest znośnie :evil_lol: aa zrobiłam sobie sweet focię w lustrze łazienkowym :roflt:

no i paskudy na wypasie

Posted

"to ja złodziej" :diabloti:

sukinsyny kradną sąsiadowi piach! zapytałam grzecznie pana czy właściciel wie, że ładuje piach do bagaznika, zrobił minę zdziwionego debila i próbował ściemniać, że owszem, że własciciel się zgodził, po czym w pośpiechu nie dokończywszy ładować wsiał w samochód i uciekł :lol: