wilczy zew Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 te uuuszy są przeciwwagą dla braku brody :lol: http://img703.imageshack.us/img703/3953/dsc0146kb.jpg siejecie postrach na wsi? :evil_lol: http://img209.imageshack.us/img209/874/dsc0140go.jpg Furia wieśniaczeje :lol: Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 noo siejemy, siejemy :D Furka już zwieśniaczała na całęgo, ale na szczęście cię nie tarza :loveu: jest damą :grins: w odróżnieniu od Puni... zgadnijcie dlaczego Punia nie ma już różowej obróżki... :motz: Quote
wilczy zew Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='malawaszka']w odróżnieniu od Puni... zgadnijcie dlaczego Punia nie ma już różowej obróżki... :motz:[/QUOTE] wytarzała się :lol: Quote
Tekla64 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 zdecydowanie brakuje jakiegos duzego do tych maluchow!!!! rozbieganych i rozwianych hihihi ale jak szczesliwych skoro mala Lucja walczy to dobrze wrozy , mocno trzymam nadal!!!! ja ostanio widzialam na wlasne oczy zgraje ala jamnikow w liczbie 6 szalonych i totalnie niewychowanych plus bardzo gruby jamnik i teriereowaty jakis , smiech i przerazenie mnie barlo jak widzialam jak gania chlopina za kazdym coby go zlapac, masakra!!!!! nie wyobrazam sobie by jakies moje byly tak niepoukladane ze do domu nie chca przyjsc!!!! Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='wilczy zew']wytarzała się :lol:[/QUOTE] bingo! wygrała Pani.... pieska - można sobie wybrać :grins: [quote name='Tekla64']zdecydowanie brakuje jakiegos duzego do tych maluchow!!!! rozbieganych i rozwianych hihihi ale jak szczesliwych skoro mala Lucja walczy to dobrze wrozy , mocno trzymam nadal!!!! ja ostanio widzialam na wlasne oczy zgraje ala jamnikow w liczbie 6 szalonych i totalnie niewychowanych plus bardzo gruby jamnik i teriereowaty jakis , smiech i przerazenie mnie barlo jak widzialam jak gania chlopina za kazdym coby go zlapac, masakra!!!!! nie wyobrazam sobie by jakies moje byly tak niepoukladane ze do domu nie chca przyjsc!!!![/QUOTE] no ja jak z nimi idę bezsmyczowo to mam oczy dookoła głowy bo jakby dojrzeli obcego to... nie byłoby mi do śmiechu... ale tu na szczęscie spotkać kogoś to rzadkość a jak jużjest to widać z daleka i zdążam odplątać się z fefnastu smyczy, połapać tałatajstwo i pozapinać... Quote
wilczy zew Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='malawaszka']bingo! wygrała Pani.... pieska - można sobie wybrać :grins: [/QUOTE] ale się wpakowałam :splat: Quote
zerduszko Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Puniak ma bowskie uchi :* Ale te cycole :( bo szczeniaczki są takie fajne :O Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='wilczy zew']ale się wpakowałam :splat:[/QUOTE] no to ktorego pakować? :loveu: [quote name='zerduszko']Puniak ma bowskie uchi :* Ale te cycole :( bo szczeniaczki są takie fajne :O[/QUOTE] no i cycole niestety się nie wchłoną już :( zwłaszcza przy niedoczynności tarczycy :placz: Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='zerduszko']Plastyka piersi :][/QUOTE] no można by, ale raz, że koszta, a dwa... takie ogromne cięcia - nie nie - gra nie warta świeczki... a nie ma ich takich do ziemi żeby się kaleczyła czy coś, więc tylko dla poprawy wyglądu to ja się nie piszę na to Quote
zerduszko Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ale to nie Tobie ta plastyka ma być robiona :lol: Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='zerduszko']Ale to nie Tobie ta plastyka ma być robiona :lol:[/QUOTE] :lol: no mnie też się jeszcze nie majtają i nie ciągnę po ziemi więc luz :D Quote
Saththa Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 http://img708.imageshack.us/img708/3383/dsc0147fkt.jpg wygląda na smutna ze się w kadr wpychaja;) Ona ma takiegopychola ze jakby złapała to bym nie puściła. Quote
wilczy zew Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Saththa']Ona ma takiegopychola ze jakby złapała to bym nie puściła.[/QUOTE] Malawaszka już ją pakuje dla Ciebie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 wz dla Ciebie też, tylko nie wskazałaś którego :D Quote
malawaszka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 masakra :lol: 5 sztuk na spacerze bezsmyczowym mnie przerasta :D ciągle ich liczę hahaha Quote
malawaszka Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Punia jest taka malutka :loveu: jak schudnie to będzie taka cudna filigranowa panienka :loveu: Quote
Aleks89 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 http://img145.imageshack.us/img145/207/dsc0107zq.jpg Zostaw frendzelki na uszach!!!!Nie tykaj. Ona w tych tak uroczo wygląda ,że w połączeniu z bródką ,lepszą sylwetką szybko przykuje czyjąś uwage tym oryginalnym wyglądam.Powiedziałem to ja ,co nie przepada na sznupami.A ta mi sie podoba bardzo taka brzydka ,że aż śliczna. Quote
Recommended Posts