Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noo siejemy, siejemy :D

Furka już zwieśniaczała na całęgo, ale na szczęście cię nie tarza :loveu: jest damą :grins: w odróżnieniu od Puni... zgadnijcie dlaczego Punia nie ma już różowej obróżki... :motz:

Posted

zdecydowanie brakuje jakiegos duzego do tych maluchow!!!! rozbieganych i rozwianych hihihi ale jak szczesliwych

skoro mala Lucja walczy to dobrze wrozy , mocno trzymam nadal!!!!

ja ostanio widzialam na wlasne oczy zgraje ala jamnikow w liczbie 6 szalonych i totalnie niewychowanych plus bardzo gruby jamnik i teriereowaty jakis , smiech i przerazenie mnie barlo jak widzialam jak gania chlopina za kazdym coby go zlapac, masakra!!!!!
nie wyobrazam sobie by jakies moje byly tak niepoukladane ze do domu nie chca przyjsc!!!!

Posted

[quote name='wilczy zew']wytarzała się :lol:[/QUOTE]

bingo! wygrała Pani.... pieska - można sobie wybrać :grins:

[quote name='Tekla64']zdecydowanie brakuje jakiegos duzego do tych maluchow!!!! rozbieganych i rozwianych hihihi ale jak szczesliwych

skoro mala Lucja walczy to dobrze wrozy , mocno trzymam nadal!!!!

ja ostanio widzialam na wlasne oczy zgraje ala jamnikow w liczbie 6 szalonych i totalnie niewychowanych plus bardzo gruby jamnik i teriereowaty jakis , smiech i przerazenie mnie barlo jak widzialam jak gania chlopina za kazdym coby go zlapac, masakra!!!!!
nie wyobrazam sobie by jakies moje byly tak niepoukladane ze do domu nie chca przyjsc!!!![/QUOTE]

no ja jak z nimi idę bezsmyczowo to mam oczy dookoła głowy bo jakby dojrzeli obcego to... nie byłoby mi do śmiechu... ale tu na szczęscie spotkać kogoś to rzadkość a jak jużjest to widać z daleka i zdążam odplątać się z fefnastu smyczy, połapać tałatajstwo i pozapinać...

Posted

[quote name='wilczy zew']ale się wpakowałam :splat:[/QUOTE]

no to ktorego pakować? :loveu:

[quote name='zerduszko']Puniak ma bowskie uchi :* Ale te cycole :( bo szczeniaczki są takie fajne :O[/QUOTE]

no i cycole niestety się nie wchłoną już :( zwłaszcza przy niedoczynności tarczycy :placz:

Posted

[quote name='zerduszko']Plastyka piersi :][/QUOTE]

no można by, ale raz, że koszta, a dwa... takie ogromne cięcia - nie nie - gra nie warta świeczki... a nie ma ich takich do ziemi żeby się kaleczyła czy coś, więc tylko dla poprawy wyglądu to ja się nie piszę na to