agaga21 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='malawaszka'] Proszę Was o chwilkę i ciepłe myśli o malutkiej Łucji, córeczce moich Przyjaciół, która urodziła się tydzień temu, wczoraj się dowiedziałam, że trafiła na intensywną terapię, maleństwo walczy o życie, ja odchodzę od zmysłów, a nie wyobrażam sobie nawet jak sobie z tym radzą Rodzice maleństwa... nic nie mogę dla nich zrobić, więc jedynie proszę Was poślijcie ciepłą myśl do okruszka - niech walczy bo walczy dzielnie![/QUOTE] bardzo mocno trzymam kciuki za dziecinkę....... Quote
Tekla64 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 walcz mala, walcz !!!! myslami przy takim malenstwie w tak waznej sprawie Quote
wilczy zew Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Malawaszka,mam fajny programik do znaków wodnych i przycinania fot: image signature Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Maleńka Łucja walczy - walcz kruszynko! Musi być dobrze!!!! :iloveyou: Zdrowiej i czas do domku bo prezenty popakowane czekają!!!! wz może kiedyś wypróbuję, ale ja jakoś nie lubię nowych programów jak te co mam są ok wczoraj była u nas kosmiczna burza - krótka, gwałtowna, zakończyła się takim grzmotem, że ściany się zatrzęsły i korki wywaliło :mdleje: straciłam część pracy bo nie zapisałam... Quote
wilczy zew Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 szkoda tej pracy :shake: u nas lało i parę razy zagrzmiało Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Puniaczek odpoczywa, wreszcie nie w śmietniku a ci się gnieżdżą bo przecież nie ma innych legowisk :lol: maciorka :shake: Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 urocze frędzelki z uszu obetnę dopiero jak urośnie jej broda :lol: Quote
wilczy zew Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 szaleństwo :lol: http://img266.imageshack.us/img266/5669/dsc0077xn.jpg Quote
wilczy zew Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Mordziasta rośnie wooolno,jeszcze nie ma normalnej długości włosa a cięłam w sierpniu Quote
malawaszka Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 ekypa :D normalnie Dream Team :d \\ Quote
Recommended Posts