Fides79 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 to trzeba było tak w 'locie" sie zapowiedzieć, pewnie i tak się pchałaś przez centrum? Quote
Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='malawaszka']. ale przywiozłam dwa zarąbiste psiaki :loveu:[/QUOTE] Pokaż... ............................ Quote
Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='WATACHA']no pokaż...ile można czekać ;)[/QUOTE] właśnie..... Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Fides79']to trzeba było tak w 'locie" sie zapowiedzieć, pewnie i tak się pchałaś przez centrum?[/QUOTE] a żebym to ja wiedziała którędy się pchałam :lol: pchałam się wg tego co sobie napisałam na karteczce haha na szczęście niedziela to luz na drogach Quote
agaga21 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 ooo! nowe pieski! czekam na fotki :) Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Morgan - jest u mnie, cudo, tylko siersc beznadziejna - niby ostrzyżony, ale taki wypłowiały, załupiezony... pewnie jakims badziewiem zywiony helooo daleko jeszcze? no? daleko? poleże bo chyba daleko nuda Tofisiek, imię do zmiany bo jest u Ulki12 a tam już jest jeden Tofik, cudny, młody sredniaczek, po wypadku, zanim trafił do schroniska była w jakiejs lecznicy gdzie sp i e r d o l i l i mu łapkę :( nie wiem czy da się to jeszcze naprawić :( Quote
WATACHA Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Saththa']właśnie.....[/QUOTE] Udaje, że nas nie widzi :mad: Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 dla bezpieczeństwa podróżował w klatce bo Morgan to taki niby fajny, ale w kaszę sobie dmuchać nie da tak ta łapka cały czas wygląda - nie prostuje się - nie da się Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 pomożecie mi? no i spacer z potworem - jest boski - OGROMNY! Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 wypłowiałek chciał pływać w rzeczce :mdleje: Quote
Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Jestem zła. Ja nie wiem... co za debilizm. Malawaszko ja z bazarku jakies 120 zł bede miała... i sie zadeklaruje na Tofika 20 zł/mc. szlag mnie trafił. Nawet nie chce myslec co ty czujesz, jak na zywo widziałaś... Chociaz po Sznytku to juz nic mnie zdziwic nie powienno... Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 no i w ostatnich promieniach zachodzącego słońca Quote
Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 chciał pływać w rzeczce :mdleje: Nie mdlej :lol: http://img13.imageshack.us/img13/5181/dsc0123tv.jpg woooooooooooow alez ma dlugie łapy:lol: Quote
Margi Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Piękne oba psy. Tofik bidulek.Trzeba zrobić rtg tej łapki i będzie wiadomo jaką krzywdę mu zrobili :-( Morgan przystojniak, faktycznie jest szarobury i ma wyłysienia,ale dojdzie do siebie i będzie piękny i lśniący. Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Saththa']Jestem zła. Ja nie wiem... co za debilizm. Malawaszko ja z bazarku jakies 120 zł bede miała... i sie zadeklaruje na Tofika 20 zł/mc. szlag mnie trafił. Nawet nie chce myslec co ty czujesz, jak na zywo widziałaś... Chociaz po Sznytku to juz nic mnie zdziwic nie powienno... anie załamka bo spodziewałam się, że będzie z tą łapą niedobrze - jak zawsze, ale nie spodziewałam się, że aż tak... bardzo biedna ta łapka jest, a to nie było robione w schronisku - w dodatku tak miał gips założony - na łapie i wokół barków - strasznie mu poobcierało, wielka rana pod pachą - to jak zauważyli to obcięli i już jest podgojone, ale widać jak ogromnie musiał cierpieć bo cała paszka podcięta była... ja miałam zabrać tylko Tofika do mnie, ale kilka dni temu Sylwia mi napisała, że Morganem się interesowali jacyś prostacy, że na łańcuch... no to wzięłam obu :roll: tak daleko jechać po jednego to się nie opyla :D Quote
agaga21 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 pewnie niedługo oba chłopaki wypięknieją. mam nadzieję, że łapeczkę da się naprawić :( Quote
zerduszko Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 O masakra, ale cudne oba :cę http://img585.imageshack.us/img585/7995/dsc0143zn.jpg :lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Saththa']Nie mdlej :lol: http://img13.imageshack.us/img13/5181/dsc0123tv.jpg woooooooooooow alez ma dlugie łapy:lol: jest ogromny!!! tak mi się wydaje przynajmniej, bo jakoś knypki miałam ostatnio :D jutro zmierzę ile ma w kłębie Quote
Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 http://img827.imageshack.us/img827/4520/dsc0150zt.jpg :scared: http://img821.imageshack.us/img821/5079/dsc0152oxm.jpg No co ziewłęm sę... Quote
Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='malawaszka']trawę pałaszował :lol:[/QUOTE] Super... ja na meijscu tej trawy... bym się zerwała stamtąd :lol: Malawaszko... znasz jakiś preparat odstraszający koty od załatwiania swoich smierdzacych potrzeb w danym miejscu na zewnatrz?? Quote
malawaszka Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Saththa']Super... ja na meijscu tej trawy... bym się zerwała stamtąd :lol: Malawaszko... znasz jakiś preparat odstraszający koty od załatwiania swoich smierdzacych potrzeb w danym miejscu na zewnatrz??[/QUOTE] nie znam takich preparatów... w domu moja siostra miała problem taki - lały jej koty na półpiętrze - nie pomagały te różne cuda odstraszacze za grubą kasę - pomógł odświeżacz powietrza taki co psika jak wyczuwa ruch :lol: kilka razy im psikło w dupsko i przestały :D Quote
Saththa Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='malawaszka']nie znam takich preparatów... w domu moja siostra miała problem taki - lały jej koty na półpiętrze - nie pomagały te różne cuda odstraszacze za grubą kasę - pomógł odświeżacz powietrza taki co psika jak wyczuwa ruch :lol: kilka razy im psikło w dupsko i przestały :D[/QUOTE] nie dobrze ehhhhhhhhhhhhhh Quote
Recommended Posts