Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']jesteś genialna!:loveu:
to, że nie jest clematisem to wiem! tylko chyba sprzedawca o tym nie wiedział, jak mi sadzonkę sprzedawał:mad:
dzięki :)

Się czepiasz, ja nie wiem... zamiast wdzięczną byc, ze sprzedał :lol:

Posted

jak zobaczylam zdjecie Morgana to mnie az zatkalo no kurcze molek Hektor!!!! ino w duzo lepszej formie i mlodszy

zdjecia cudne dziewczynki .... coz mam powiedziec , chyba maja fach w reku o przyszlosc nie musza sie martwic

superanckie masz to towarzycho
a jak Morgan do innych zwierzakow?

Posted

Dziewczyny wspaniale się zajmują dużym kolegą. Uwielbiam patrzeć na ich kontakt z psami. Morgan wpatrzony w człowieka, aż miło.
Ten co miał być clematisem to sobie chyba kupię, bo jego tempo wzrostu mi się podoba, nie jest brzydki, długo kwitnie, niewymagający, więc ma same zalety.

Zapytam tu: czy dane Twojego konta (adres itp.) nie zmieniły się od 3 miesięcy? (dalej Piłsudskiego, DG?)

Posted

Żeby wszystkie dzieci miały takie mądre przeszkolenie psie to może nasz świat byłby lepszy. Cudne są z Morganem :loveu:
No i znów kolejna bida połamana i spierdzielona :shake:

Posted

[quote name='Tekla64']jak zobaczylam zdjecie Morgana to mnie az zatkalo no kurcze molek Hektor!!!! ino w duzo lepszej formie i mlodszy

zdjecia cudne dziewczynki .... coz mam powiedziec , chyba maja fach w reku o przyszlosc nie musza sie martwic

superanckie masz to towarzycho
a jak Morgan do innych zwierzakow?[/QUOTE]

co do fachu w ręku to na spacerze mi powiedziały, ze Oliwia będzie szkolić psy, a Iga będzie fotografem :evil_lol:
Morgan i zwierzaki - różnie, na koty nie wiem - nie sprawdzałam jeszcze i nie będę sprawdzała póki co bo nad niem jeszcze w pełnie nie panuję i jak będzie chciał to zrobię fruuuuu :lol: na suki zapewne ok, ale na psy jak mu który podskoczy to odpowiada ogniem :D

dziś miałam ciekawy telefon w sprawie jego adopcji, ale nic z tego nie będzie - dzwoniła Pani, ktora widziała kiedyś Morgana na spacerze z "włascicielami" którzy teraz mają go w d-e - twierdziła, że ich zaczepiła bo Morgan taki piękny i że mówili, że jest bardzo fajny tylko problem jeden mają - nie wpuszcza gości do mieszkania :roll: on był wcześniej w innym schronisku - stamtąd adoptowany i znowu porzucony... nie rozumiem czemu, chyba, że jeszcze mi nie pokazał co potrafi - w końcu ma jeszcze czas na to... na pewno to pies domowy, nie chce wchodzić do budy.

[quote name='marako']Dziewczyny wspaniale się zajmują dużym kolegą. Uwielbiam patrzeć na ich kontakt z psami. Morgan wpatrzony w człowieka, aż miło.
Ten co miał być clematisem to sobie chyba kupię, bo jego tempo wzrostu mi się podoba, nie jest brzydki, długo kwitnie, niewymagający, więc ma same zalety.

Zapytam tu: czy dane Twojego konta (adres itp.) nie zmieniły się od 3 miesięcy? (dalej Piłsudskiego, DG?)[/QUOTE]

nic się nie zmieniło

[quote name='weszka']Żeby wszystkie dzieci miały takie mądre przeszkolenie psie to może nasz świat byłby lepszy. Cudne są z Morganem :loveu:
No i znów kolejna bida połamana i spierdzielona :shake:[/QUOTE]

no Toficzek vel Onyx jest biedny bo ta łapka mu bardzo dokucza

Na forum sznaucerów powstał pomysł, który zresztą mam nie od dzis, chociaż ja myślałam bardziej o fundacji, ale teraz zebrało się kilka osób i chcą zrobić stowarzyszenie pomocowe dla sznaucerów - zbieramy więc członków takiego stowarzyszenia - jeśli ktoś chętny to zapraszam :cool3:

Posted (edited)

Ekhem... Tazzman tez nie wpuszcza do domu... głownie mężczyzn... chyba, ze coś maja... np szyjkę indyczą....

Edit tj nie chce wpuszczac :lol:

Edited by Saththa
Posted

to ja się ostatnio zdziwiłam masakrycznie, bo myślałam, że Shark tylk szczeka jak ktoś wejdzie do domu...
a tu sobie siedze w pokoju i słysze jak się drzwi otwierają, myślałam, że to tata przyszedł, ale słysze, ze pies sie nie ucisza to ide do przedpokoju a tu jakiś gościu :o Shark szczekał, ale jak tylko podeszłam to złapał gościa za nadgarstek i 'kazał' mu wyjść, a gościu 'ooo piesku spokojnie au! ja tylko mieszkania pomyliłem' na drugi raz nie pomyli.. :D byłam dumna z mojego psa tak, że ja nie mogę :D

Posted

[quote name='malawaszka']łomatko jak to "pomylił mieszkania" nieźle...[/QUOTE]

nademną i obok mnie mieszka gosciu alkoholik, więc to może ich znajomy.. :lol:

a Morgan mi sie strasznie podoba ... :D tak patrze na tą twoją ekipę i może znajde coś odpowiedniego i przekonam wujstwo do jakieś bidy.. bo im niedawno miniaturka zdechła..

Posted

ha! 1:0 dla mnie - wyczesałam/wyrwałam mu z brody prawie wszystkie syfy co miał, a miał tam skarbów, że niewiele brody zostało... pełno rzepów, no i filce straszne - chyba mu nie czesali brody nigdy :shake: kłapał zębami jakby koło niego latała upierdliwa waszka :evil_lol: ale jest boski bo nie próbował nawet gryźć mnie, a momentami nie dało się delikatnie tego zrobić, próbował kombinować, uciekać głową, wywalał się na plery, ale mnie nie łapał za ręce, a przecież jakby chciał to by mnie mógł skrócić o głowę :lol: troszkę mu wyczesałam tego jasnego podszerstka, ale nie całkiem bo byłoby mu zimno, sierść też nie wszędzie ma ładną - musiał być żywiony jakimś badziewiem, teraz dostaje bozitę, jak się skończy to będzie brit premium plus daję mu witaminy na sierść to mam nadzieję, że będzie ok, a w ogóle to jutro mu porobię zdjęcia do ogłoszeń i mam nadzieję, że szybko znajdzie fajny dom - on musi być w domu, z ludźmi, nie jest psem kojcowym zdecydowanie

a w ogóle to po raz kolejny stwierdzam, że kocham tą naszą wiochę! dziś z Morganem widzieliśmy klempę z małym! widok nieziemski! wyszły sobie dostojnie, pomału z lasu, ja się zatrzymałam bo nie chciałam ich płoszyć, ale ten wielki osioł dał ryjem upust emocjom i nas zauważyły - mama łoś stanęła, patrzyła, patrzyła - opieprzyła nas i po chwili odeszły z godnością - coś pięknego!!! :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']
a w ogóle to po raz kolejny stwierdzam, że kocham tą naszą wiochę! dziś z Morganem widzieliśmy klempę z małym! widok nieziemski! wyszły sobie dostojnie, pomału z lasu, ja się zatrzymałam bo nie chciałam ich płoszyć, ale ten wielki osioł dał ryjem upust emocjom i nas zauważyły - mama łoś stanęła, patrzyła, patrzyła - opieprzyła nas i po chwili odeszły z godnością - coś pięknego!!! :mdleje:[/QUOTE]
ŁĄŁ, ŁAŁ, ŁAŁ!!!!!!!!!!niesamowite!
zazdroszczę! uwielbiam łosie!!!

Posted

no niesamowite są! ogromne! jak ona zaczęła ryczeć na nas to spękałam deczko czy nie woła taty łosia na pomoc :evil_lol: i szybciutko obadałam okolicę gdzie uciekać w razie czego... hahaa tylko nie miałam pomyslu co zrobię z Morganem bo jakoś nie sądzę, że on chciałby ze mną uciekać :lol: mam zdjęcie.. komórką :placz:

Posted

[quote name='Saththa']Culineo... może kurde zamykajcie drzwi na klucz, zamek czy coś :lol:[/QUOTE]

hahaha żartowniś z Ciebie :evil_lol: to było rano i to sobota... a wiadomo w sobote rano jest czasem ciężko mysleć :lol:

[quote name='malawaszka']a w ogóle to po raz kolejny stwierdzam, że kocham tą naszą wiochę! dziś z Morganem widzieliśmy klempę z małym! widok nieziemski! wyszły sobie dostojnie, pomału z lasu, ja się zatrzymałam bo nie chciałam ich płoszyć, ale ten wielki osioł dał ryjem upust emocjom i nas zauważyły - mama łoś stanęła, patrzyła, patrzyła - opieprzyła nas i po chwili odeszły z godnością - coś pięknego!!! :mdleje:[/QUOTE]

łoooo ! ja chyba nigdy nie widziałam łosia na żywo... no musi byc super przeżycie zobaczyć takie wielkie zwierze na wolności...:loveu:

Posted

[quote name='Culineo']hahaha żartowniś z Ciebie :evil_lol: to było rano i to sobota... a wiadomo w sobote rano jest czasem ciężko mysleć :lol:

[/QUOTE]

Eeeeee ja jak rano nie myslę, to drzwi nie otwieram :lol: Na noc tez zamykaj... bo gorzej jak przyjdzie dwóch... albo trzech :stupid:

:lol: