Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
następna :errrr::
a weźcie Wy sie schowajcie z tymi skrótami:boom:

ale ja tylko jedną literkę wymieniłam :roll: a Ty mnie tu tak: :boom:?

:lying: :nono::obrazic:

Posted

jambi napisał(a):
nie odgadłam jednego słówka, znaczy nie wygrałam :grins:

zresztą, na wypadek gdyby wysoka komisja uznała, zę jednak nagrode moge przyjąć, to ja jej nie moge odebrać... za dużo mam zwierzatek ostatnio.... tych dużych... i tych małych.... a i jeszcze obcy....

Ale to bedzie kociak ode mnie! Takiej okazji nie można przegapić :lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
ale ja tylko jedną literkę wymieniłam :roll: a Ty mnie tu tak: :boom:?

:lying: :nono::obrazic:

ale mi sie juz myśleć nie chce... :shake:

nie fochuj :cool3: :eviltong:

zerduszko napisał(a):
Ale to bedzie kociak ode mnie! Takiej okazji nie można przegapić :lol:

nie da rady, u mnie inwazja obcych, nawet mały kociak już sie nie wślizgnie

Posted

[quote name='Saththa']Ale ja go dopiero popełniam :lol: 2 tyg temu zaczełam prawie :lol:

No właśnie gdzieś go widziałam, ale zdawało mi się, że już miesiąc temu.Nawet zdążyłam o nim zapomnieć ;)

http://www.dogomania.pl/threads/212830-w-fazie-tworzenia-bedzie-na-sznupki-i-b%C4%99dzie-SREBRO-%29

To dla mnie wyzwanie w cholerę heh nie moge znaleźć jakiejś miarki :lol:

[quote name='malawaszka']czyly co? bo nie chce mi się myśleć :D

Już nie udawaj, że Ci się nie chce myśleć i tak byś nie wpadła.Zresztą ja też ha,ha,ha:diabloti:

[quote name='jambi']ale mi sie juz myśleć nie chce... :shake:

Ooooo następnej się nie chce myśleć.Zaraza jakaś czy cuś?

nie fochuj :cool3: :eviltong:

Ta co nie fochuje :evil_lol:

nie da rady, u mnie inwazja obcych, nawet mały kociak już sie nie wślizgnie

A co obcy sprowadzili rodzinę?

Posted

[quote name='malawaszka']a skąd pomysł, że był uczony wychodzenia na smyczy z dziećmi??? piszesz o tym psie co teraz go ma Twoja Mama?

tak ten obecny pootfooor co czasami chce mnie zjeść;
niczego nie znał ani nic nie umiał a na widok dzieci w wieku 10-12(ocena mojej mamy,która się na tym zna)był zachwycony,pozwalał łapać się za ogon i chciał je adoptować,myślę,że dzieci mieszkające z nim lub po sąsiedzku-raczej stawiam na to drugie bo nie reaguje na kobiety jako te lepsze,mogła być zła-brały go z łańcucha na spacery a to była jedyna radość więc ładnie chodził na długiej smyczy;

to jest wspaniałe dzieciństwo: przyroda i pies

http://img228.imageshack.us/img228/1504/dsc0097ek.jpg

Jambi no dobrze,Twoje argumenty do mnie dotarły-założę galerię ale nie wiem jak :shake: może jakieś zdjęcia poskanuję gdzieś,tylko spokojnie bo jest ileś zylionów stopni i ja nie żyję :placz: :placz: miałam mixa karelskiego ;)

Zerduszko avatarek :happy1:

Posted

wilczy zew napisał(a):
tak ten obecny pootfooor co czasami chce mnie zjeść;
niczego nie znał ani nic nie umiał a na widok dzieci w wieku 10-12(ocena mojej mamy,która się na tym zna)był zachwycony,pozwalał łapać się za ogon i chciał je adoptować,myślę,że dzieci mieszkające z nim lub po sąsiedzku-raczej stawiam na to drugie bo nie reaguje na kobiety jako te lepsze,mogła być zła-brały go z łańcucha na spacery a to była jedyna radość więc ładnie chodził na długiej smyczy;

hahaha, fajna historyjka :lol:

Posted

ariss napisał(a):
o ja ale dzieciaki urosły:crazyeye: a psy to już przestałam ogarniać:mdleje:

ufff bałam się,że jestem jedyna co nie ogarnia!

Posted

o Zbyniu to czytałam rano na sznaucerach i nawet Jambi pytałam czy będziesz rozpaczać ;)

a to maleństwo z kącika widzialam jakos wczoraj, ale tych zdjec w klatce i w kącie jeszcze na jej wątku nie bylo :shake:

Posted

Fides79 napisał(a):
o Zbyniu to czytałam rano na sznaucerach i nawet Jambi pytałam czy będziesz rozpaczać ;)

no łatwiej byłoby zapytać mnie czy będę rozpaczać hę? tzn może nie łatwiej, ale na pewno odpowiedź bliższa rzeczywistości :evil_lol:

Posted

no łatwiej byłoby zapytać mnie czy będę rozpaczać hę? tzn może nie łatwiej, ale na pewno odpowiedź bliższa rzeczywistości :evil_lol:

no i tu masz racje, przyznaję to bez bicia ;)

a Jambi rozmawiała w tym samym czasie ze mną i z Tobą i tak jakoś wspomniała że klikasz do Niej, to się spytałam czy nie wie czy rozpaczasz :roll:

ale tak sobie myślę, że serducho będzie bolało deczko i tęskniło za Zbyniem, lecz z drugiej strony będziesz się cieszyć, że ma chłopak w końcu swój domek :p
a tu zaraz nowa lokatorka, wiec wielkiej rozpaczy pewnie nie będzie :)

Posted

wypieram z umysłu rozpaczanie, duszę w zarodku, nie pozwalam mu się rozwinąć i takie tam... nie mogę o tym rozmyślać bo bym zwariowała... a jak będzie coś nei tak to Zbynio wróci do nas i tyle

Posted

sybisia napisał(a):
Oj, dobrze, że ta mała bieda trafi do Ciebie. Serce się kroi... a siedzi na pośladku zupełnie tak samo jak Maja, kiedy ją zabrałam z hoteliku .

noo na półdupki to moje też siedzą - Drops i Luna zwłaszcza, Zbynio jakoś nie - on jak żołnierz prosto :)