Fides79 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 jambi napisał(a):następna :errrr:: a weźcie Wy sie schowajcie z tymi skrótami:boom: ale ja tylko jedną literkę wymieniłam :roll: a Ty mnie tu tak: :boom:? :lying: :nono::obrazic: Quote
zerduszko Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 jambi napisał(a):nie odgadłam jednego słówka, znaczy nie wygrałam :grins: zresztą, na wypadek gdyby wysoka komisja uznała, zę jednak nagrode moge przyjąć, to ja jej nie moge odebrać... za dużo mam zwierzatek ostatnio.... tych dużych... i tych małych.... a i jeszcze obcy.... Ale to bedzie kociak ode mnie! Takiej okazji nie można przegapić :lol: Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Fides79 napisał(a):ale ja tylko jedną literkę wymieniłam :roll: a Ty mnie tu tak: :boom:? :lying: :nono::obrazic: ale mi sie juz myśleć nie chce... :shake: nie fochuj :cool3: :eviltong: zerduszko napisał(a):Ale to bedzie kociak ode mnie! Takiej okazji nie można przegapić :lol: nie da rady, u mnie inwazja obcych, nawet mały kociak już sie nie wślizgnie Quote
WATACHA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Saththa']Ale ja go dopiero popełniam :lol: 2 tyg temu zaczełam prawie :lol: No właśnie gdzieś go widziałam, ale zdawało mi się, że już miesiąc temu.Nawet zdążyłam o nim zapomnieć ;) http://www.dogomania.pl/threads/212830-w-fazie-tworzenia-bedzie-na-sznupki-i-b%C4%99dzie-SREBRO-%29 To dla mnie wyzwanie w cholerę heh nie moge znaleźć jakiejś miarki :lol: [quote name='malawaszka']czyly co? bo nie chce mi się myśleć :D Już nie udawaj, że Ci się nie chce myśleć i tak byś nie wpadła.Zresztą ja też ha,ha,ha:diabloti: [quote name='jambi']ale mi sie juz myśleć nie chce... :shake: Ooooo następnej się nie chce myśleć.Zaraza jakaś czy cuś? nie fochuj :cool3: :eviltong: Ta co nie fochuje :evil_lol: nie da rady, u mnie inwazja obcych, nawet mały kociak już sie nie wślizgnie A co obcy sprowadzili rodzinę? Quote
wilczy zew Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='malawaszka']a skąd pomysł, że był uczony wychodzenia na smyczy z dziećmi??? piszesz o tym psie co teraz go ma Twoja Mama? tak ten obecny pootfooor co czasami chce mnie zjeść; niczego nie znał ani nic nie umiał a na widok dzieci w wieku 10-12(ocena mojej mamy,która się na tym zna)był zachwycony,pozwalał łapać się za ogon i chciał je adoptować,myślę,że dzieci mieszkające z nim lub po sąsiedzku-raczej stawiam na to drugie bo nie reaguje na kobiety jako te lepsze,mogła być zła-brały go z łańcucha na spacery a to była jedyna radość więc ładnie chodził na długiej smyczy; to jest wspaniałe dzieciństwo: przyroda i pies http://img228.imageshack.us/img228/1504/dsc0097ek.jpg Jambi no dobrze,Twoje argumenty do mnie dotarły-założę galerię ale nie wiem jak :shake: może jakieś zdjęcia poskanuję gdzieś,tylko spokojnie bo jest ileś zylionów stopni i ja nie żyję :placz: :placz: miałam mixa karelskiego ;) Zerduszko avatarek :happy1: Quote
zerduszko Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 wilczy zew napisał(a):tak ten obecny pootfooor co czasami chce mnie zjeść; niczego nie znał ani nic nie umiał a na widok dzieci w wieku 10-12(ocena mojej mamy,która się na tym zna)był zachwycony,pozwalał łapać się za ogon i chciał je adoptować,myślę,że dzieci mieszkające z nim lub po sąsiedzku-raczej stawiam na to drugie bo nie reaguje na kobiety jako te lepsze,mogła być zła-brały go z łańcucha na spacery a to była jedyna radość więc ładnie chodził na długiej smyczy; hahaha, fajna historyjka :lol: Quote
WATACHA Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Aaaaaaaaaaaa zapomniałam Z każdym zdjęciem zakochuje się coraz bardziej, a takich mi nie wstawiaj bo Ci go ukradnę. http://img220.imageshack.us/img220/4001/dsc0002fs.jpg Quote
ariss Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 o ja ale dzieciaki urosły:crazyeye: a psy to już przestałam ogarniać:mdleje: Quote
eria Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ariss napisał(a):o ja ale dzieciaki urosły:crazyeye: a psy to już przestałam ogarniać:mdleje: ufff bałam się,że jestem jedyna co nie ogarnia! Quote
ahedok Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 eria napisał(a):ufff bałam się,że jestem jedyna co nie ogarnia! hmmmm :lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 nooo pięknie załóżcie sobie grupę wsparcia pokrzywdzonych przez psią rotację u waszki :evil_lol: zaraz się okaże że nikt nie wie kto tu jest kto i jak długo i po co i na ile i w ogóle :lol: a przy okazji to do nowego domu pakuje walizki Zbynio, a przyjedzie do nas ta kruszynka: http://www.dogomania.pl/threads/213493-Pogryziona-sznaucerka-mini... rozwaliły mnie te zdjęcia w kąciku :( Quote
Margi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Biedna przerażona kruszynka . :-( Tak myślałam,że ona przyjedzie jak Zbynio zmieni adres. Quote
Saththa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='WATACHA']Już nie udawaj, że Ci się nie chce myśleć i tak byś nie wpadła.Zresztą ja też ha,ha,ha:diabloti: Ja uważam, ze nie wpadanie na dłuższą metę jest dobre :lol: http://img221.imageshack.us/img221/2864/dsc0110922x614x.jpg O zesz ****.... idę Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Saththa napisał(a):Ja uważam, ze nie wpadanie na dłuższą metę jest dobre :lol: do czasu moja droga, do czasu.... :lol: Quote
Fides79 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 o Zbyniu to czytałam rano na sznaucerach i nawet Jambi pytałam czy będziesz rozpaczać ;) a to maleństwo z kącika widzialam jakos wczoraj, ale tych zdjec w klatce i w kącie jeszcze na jej wątku nie bylo :shake: Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Fides79 napisał(a):o Zbyniu to czytałam rano na sznaucerach i nawet Jambi pytałam czy będziesz rozpaczać ;) no łatwiej byłoby zapytać mnie czy będę rozpaczać hę? tzn może nie łatwiej, ale na pewno odpowiedź bliższa rzeczywistości :evil_lol: Quote
sybil Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='malawaszka'] a przy okazji to do nowego domu pakuje walizki Zbynio, a przyjedzie do nas ta kruszynka: http://www.dogomania.pl/threads/213493-Pogryziona-sznaucerka-mini... rozwaliły mnie te zdjęcia w kąciku :( a ja myślałam, że to jest ta bida, która wróciła z adopcji :-( Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='sybisia']a ja myślałam, że to jest ta bida, która wróciła z adopcji :-( nie - ta co wróciła to średniaczkowata sunia - tu wstawiłam jej zdjęcia, trzeba jej poszukać domu "z ikrą" http://www.dogomania.pl/threads/173025-Tomasz%C3%B3w-Mazowiecki-b%C5%82aga-o-wsparcie-w-kilka-os%C3%B3b-nie-daj%C4%85-rady!!!HELP-HELP!!?p=17518114&viewfull=1#post17518114 Quote
Fides79 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 no łatwiej byłoby zapytać mnie czy będę rozpaczać hę? tzn może nie łatwiej, ale na pewno odpowiedź bliższa rzeczywistości :evil_lol: no i tu masz racje, przyznaję to bez bicia ;) a Jambi rozmawiała w tym samym czasie ze mną i z Tobą i tak jakoś wspomniała że klikasz do Niej, to się spytałam czy nie wie czy rozpaczasz :roll: ale tak sobie myślę, że serducho będzie bolało deczko i tęskniło za Zbyniem, lecz z drugiej strony będziesz się cieszyć, że ma chłopak w końcu swój domek :p a tu zaraz nowa lokatorka, wiec wielkiej rozpaczy pewnie nie będzie :) Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 wypieram z umysłu rozpaczanie, duszę w zarodku, nie pozwalam mu się rozwinąć i takie tam... nie mogę o tym rozmyślać bo bym zwariowała... a jak będzie coś nei tak to Zbynio wróci do nas i tyle Quote
sybil Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Oj, dobrze, że ta mała bieda trafi do Ciebie. Serce się kroi... a siedzi na pośladku zupełnie tak samo jak Maja, kiedy ją zabrałam z hoteliku . Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 sybisia napisał(a):Oj, dobrze, że ta mała bieda trafi do Ciebie. Serce się kroi... a siedzi na pośladku zupełnie tak samo jak Maja, kiedy ją zabrałam z hoteliku . noo na półdupki to moje też siedzą - Drops i Luna zwłaszcza, Zbynio jakoś nie - on jak żołnierz prosto :) Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 sybisia napisał(a):Może tak jest wygodniej? ;) może, mnie tam wygodniej na całej doopie :D Quote
wilczy zew Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='jambi']a tak na marginesie - wiem, że zawsze olbrzymki bo to pisałaś, ale właściwie - ile ich było? nigdy tak nie pisałam Quote
Recommended Posts