Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eeee to mnie sie zdaje ze moglabys sie pokusic o polepszenie ustosunkowania Nazira do kotow ale to oczywiscie ino twoja decyzja

ale chcialam sie zapytac jak tam operacja szwy juz calkowicie zakonczona i czy z calkowitym powodzeniem?

a swiatlo z kinkiecikow mialam na mysli ze takie wlasnie nastrojowe a nie do pracy takie coby milo posiedziec pogadac poogladac siebie lub tv

Posted

Tekla64 napisał(a):
eeee to mnie sie zdaje ze moglabys sie pokusic o polepszenie ustosunkowania Nazira do kotow ale to oczywiscie ino twoja decyzja

ale chcialam sie zapytac jak tam operacja szwy juz calkowicie zakonczona i czy z calkowitym powodzeniem?

no pracujemy nad kotami - jakby nie uciekały to byłoby lepiej, ale tak jak psią naturą jest je gonić, tak naturą kocią jest uciekać :shock: mój dzikus ma taką zabawę co jakiś czas - rozpędza się i dziko pędzi między psami wkurzając je specjalnie i hyc na drzewo :lol: a te oczywiście za nim...

szwy zdjęte wszystkie oprócz jednego metalowego, którego nie mogę rozgiąć bo jakiś jest chyba źle założony i wygięty, ale pracuję nad tym też

Posted

czasem mam wrazenie ze oba te gatunki maja jakos obopolna radoche z tego ganiania i uciekania i jakos tak se z tym [ przynajmniej moje wszytskie czterolape] swietnie daja rade, wiec moze i u ciebie to sie przerodzi w codzienne zajecia gimnastyczne a zostanie zachowana rownowaga , czego zycze choc czasem mnie to mocno wkurza zwlaszcza jak tratuja kwiaty czy krzewy, ale coz zrobic wszytskiego nie mozna miec!!!!

ciesze sie ze Nazir juz po wyciagniu a z tym jednym tyz dasz se rade
a zdaje sie tyz ze Tz tyz go darzy uczuciem?

Posted

[quote name='jambi']joj jak ja lubie jak ona coś napisze :evil_lol: "jak bylismy z mężem na spacerze to mnie dziabnął" hihihi...

ale nie wszyscy ją gryzą ;)

hehe ja nawet mmsa dostałam i własnie ten tekst "Sam do mnie przyszedł w krawacie" ... myślałam, że waszka z alkoholem zaszalała...

Jak mi będziesz dokuczać to zamknę się w sobie.Wtedy zostanę takim typowym podglądaczem, będę wszystko czytać, a nic nie pisać.

Edit;
Zapomniałam dodać emotki , czy jak to to się tam nazywa, żeby nie było, że ja taka obrażalska znowu....ale co by tu wybrać hmmmmmmm....za dużo ich może, pare dam do wyboru :evil_lol::lol::cool3::eviltong::diabloti:;):haha::megagrin::grins::shiny::scream_3::mdrmed::grin:

Posted

[quote name='Tekla64']czasem mam wrazenie ze oba te gatunki maja jakos obopolna radoche z tego ganiania i uciekania i jakos tak se z tym [ przynajmniej moje wszytskie czterolape] swietnie daja rade, wiec moze i u ciebie to sie przerodzi w codzienne zajecia gimnastyczne a zostanie zachowana rownowaga , czego zycze choc czasem mnie to mocno wkurza zwlaszcza jak tratuja kwiaty czy krzewy, ale coz zrobic wszytskiego nie mozna miec!!!!

ciesze sie ze Nazir juz po wyciagniu a z tym jednym tyz dasz se rade
a zdaje sie tyz ze Tz tyz go darzy uczuciem?

no - po dzisiejszych podchodach do kotów myślę, że to jest u Nazira do wypracowania, ale i tak raczej z nami nie zostanie chociaż serce mi się rwie do tego bardzo, nie wiem może to ja jestem taka niezdecydowana, za dużo przeszkód widzę, ale nie będę pisać o tym - co ma być to będzie, pożyjemy zobaczymy i takie tam... gdyby nie to, że sypie nam się złomek i musimy kupić teraz coś zanim się rozsypie to wolałabym tą kasę przeznaczyć na ogrodzenie, ale nie mogę :( do bani to jest no...
Jarek dziś mnie zaskoczył totalnie :lol: on się trochę obawia dużych psów, ale Nazirka, Sagę bardzo lubił, Puszczyka się bał bo Puszczyk mimo, że nieduży to naszczekał na niego :lol: no ale czym mnie zaskoczył - dziś sobie zażartowałam, ze jadę z mamą na weekend -3 dni do rodziny i On musi zostać z wszystkimi psami w domu - zrobił wielkie oczy i pyta czy Nazir też, no też bo przecież w gości z nim nie pojadę :D no i szok bo nie było wielkiego oporu tylko pogodzenie się z losem hahahaha, z błędu wyprowadziłam go dopiero po kilku godzinach :diabloti:

[quote name='WATACHA']To chyba jakieś wariacje poalkoholowe ;)
http://img84.imageshack.us/img84/74/dsc0171g.jpg

poupałowe :D

Posted

[quote name='Margi']http://imageshack.us/photo/my-images/35/dsc0126l.jpg/

To chyba tawuła wierzbolistna ale nie jestem pewna.

ooo pasowałoby tylko w atlasie roślin pisza, że to nie jest powszechna roślina a tutaj rośnie na takim ugorze :niewiem: i krzewi się mocno

[quote name='Fides79']

małe kanapowce sloneczne też urocze, a najbardziej Dropsik, uwielbiam tego psiaka :loveu:

ja też go uwielbiam :loveu:

Posted

Jarek dziś mnie zaskoczył totalnie :lol: on się trochę obawia dużych psów, ale Nazirka, Sagę bardzo lubił, Puszczyka się bał bo Puszczyk mimo, że nieduży to naszczekał na niego :lol: no ale czym mnie zaskoczył - dziś sobie zażartowałam, ze jadę z mamą na weekend -3 dni do rodziny i On musi zostać z wszystkimi psami w domu - zrobił wielkie oczy i pyta czy Nazir też, no też bo przecież w gości z nim nie pojadę :-D no i szok bo nie było wielkiego oporu tylko pogodzenie się z losem hahahaha, z błędu wyprowadziłam go dopiero po kilku godzinach :diabloti:

ech Ty okrutna, nie ładnie tak oszukiwać :nono:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale świetne kinkieciki. Gdzie kupiłaś?

Coś się chyba pogubiłam, chcesz mieć olbrzyma, w kojcu? ;)

kupiłam na allegro :D

a olbrzyma chcę mieć, ale własnie... nie w kojcu nie nie nie :( poza tym kojec jest psów bezdomnych

Posted

Zdjęcia kanapowe fajne a zwłaszcza Dropsik pokazujący język :-)

Nie wyświetliły mi się zdjęcia Nazirka :placz:

Mnie też sie kinkiety podobają.

To fajnie że Jarek tak się kynologicznie wyrabia :cool2:

Ciężko było ze szwami?

Watacha Ty się lepiej nie zamykaj bo możesz się zatrzasnąć i już się nie otworzysz :lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Jak mi będziesz dokuczać to zamknę się w sobie.Wtedy zostanę takim typowym podglądaczem, będę wszystko czytać, a nic nie pisać.

Edit;
Zapomniałam dodać emotki , czy jak to to się tam nazywa, żeby nie było, że ja taka obrażalska znowu....ale co by tu wybrać hmmmmmmm....za dużo ich może, pare dam do wyboru :evil_lol::lol::cool3::eviltong::diabloti:;):haha::megagrin::grins::shiny::scream_3::mdrmed::grin:

buuahahaha z edita się uśmiałam :evil_lol:

[quote name='wilczy zew']Zdjęcia kanapowe fajne a zwłaszcza Dropsik pokazujący język :-)

Ciężko było ze szwami?

Watacha Ty się lepiej nie zamykaj bo możesz się zatrzasnąć i już się nie otworzysz :lol:

kurde tak dużo fot ci się nie wyświetliło????? buuu czemu? a takie śliczne są :lol:
a szwy gładziutko wychodziły

Posted

[quote name='wilczy zew']Zdjęcia kanapowe fajne a zwłaszcza Dropsik pokazujący język :-)

Bo byłaś niegrzeczna i nie zasłużyłaś :eviltong:

Mnie też sie kinkiety podobają.

Ciężko było ze szwami?

Nie,nie ja tak właściwie bardziej przymknę niż zamknę i dla pewności postawię kołeczek co by wiatr nie przytrzasnął.