WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='malawaszka']buuahahaha z edita się uśmiałam :evil_lol: kurde tak dużo fot ci się nie wyświetliło????? buuu czemu? a takie śliczne są :lol: a szwy gładziutko wychodziły No cio, nie ma emotek nie dobrze, a jak są to znowu jakieś śmichy hi,hi ;) Quote
WATACHA Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 zerduszko napisał(a):Buahahaha, przymkniesz się :lol: Nieładnie się odzywasz do Malawaszki i to jeszcze w jej galerii :nono: Quote
agaga21 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 http://img217.imageshack.us/img217/1218/dsc0039zn.jpg rewelacyjne to zdjęcie! a nazir piękny z tym swoim uśmiechem od ucha do ucha http://img811.imageshack.us/img811/4590/dsc0085ku.jpg http://img193.imageshack.us/img193/9509/dsc0084aj.jpg :) :) Quote
wilczy zew Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Wyświetliły się,wyświetliły się :multi: To mi się najbardziej podoba http://img703.imageshack.us/img703/8929/dsc0194h.jpg Będziesz strzygła Nazirka? Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 będę strzygła tylko czekam aż mi zwrócą maszynkę bo pożyczyłam, dostałam od Elitesse taką ręczną - ale wielka jest i jeszcze nie umiem jej używać :lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 wilczy zew napisał(a):masz okazję poćwiczyć :lol: nooo troszkę poćwiczyłam, ale boję się ze zmaszczę jakoś straszliwie :lol: Quote
zerduszko Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 WATACHA napisał(a):Nieładnie się odzywasz do Malawaszki i to jeszcze w jej galerii :nono: Tak, tak... tak to sobie tłumacz :p Ten drugi domek to na sz?? Ja go pamiętam z czasów podglądactwa, znaczy jakieś 2 lata temu :hmmmm: Quote
jambi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='malawaszka']a tu mi się wplotły moje nowe sliczne kinkieciki :loveu: :D zupełnym przypadkiem Ci się zapewne wplotły :megagrin: miałam własnie napisać - jaki uchchany Nazirek, piękne zdjęcia, ale długi jęzor i inne takie tam... ale zobaczyłam to zdjęcie: [quote name='malawaszka'] Czy to jest kurde zapowiedź rodzącego się uczucia??? Quote
jambi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 o kurde... ja dopiero doczytałam i dopiero zobaczyłam, ze to było do mnie :shock: [quote name='WATACHA']Jak mi będziesz dokuczać to zamknę się w sobie.Wtedy zostanę takim typowym podglądaczem, będę wszystko czytać, a nic nie pisać. Edit; Zapomniałam dodać emotki , czy jak to to się tam nazywa, żeby nie było, że ja taka obrażalska znowu....ale co by tu wybrać hmmmmmmm....za dużo ich może, pare dam do wyboru :evil_lol::lol::cool3::eviltong::diabloti:;):haha::megagrin::grins::shiny::scream_3::mdrmed::grin: a co ja poradzę ży Ty sie sama podkładasz? :niewiem: to jesli ja mam wybierac to wybieram tą: :haha: się mi najbardziej adekwatna wydaje :evil_lol: Quote
jambi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dr.Cadi napisał(a):Śliczny piesio ; ) Zapraszam do mojej galerii <3 który? :diabloti: lubię, jak ludzie zadają sobie trud przejrzenia choć jednej strony w galerii :loveu: Quote
malawaszka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='zerduszko'] Ten drugi domek to na sz?? Ja go pamiętam z czasów podglądactwa, znaczy jakieś 2 lata temu :hmmmm: jak zwał tak zwał - ja go na SZ nei nazywam ale zapewne o to samo chodzi :D [quote name='jambi']zupełnym przypadkiem Ci się zapewne wplotły :megagrin: wplotły mi się przypadkiem między sznupy bo jasną sprawą jest, że chciałam się pochwalić i je pokazać, tylko w innym miejscu :grins: miałam własnie napisać - jaki uchchany Nazirek, piękne zdjęcia, ale długi jęzor i inne takie tam... ale zobaczyłam to zdjęcie: Czy to jest kurde zapowiedź rodzącego się uczucia??? Jarek lubi wszystkie psy które na niego nie warczą więc zapewne jakieś uczucie w tym jest :D [quote name='jambi']który? :diabloti: lubię, jak ludzie zadają sobie trud przejrzenia choć jednej strony w galerii :loveu: yhy :evil_lol: Quote
weszka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nazir jest fantastyczny! Świetny, radosny pies. A fotka z J mnie rozczuliła. Coś w niej jest. Quote
Saththa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jambi napisał(a):który? :diabloti: lubię, jak ludzie zadają sobie trud przejrzenia choć jednej strony w galerii :loveu: Iiiii u Malawaszki po pierwszej stronie nie dojdziesz :lol: nawet przez polowe galerii jak przemkniesz to i tak nie dojdziesz :lol: Quote
ahedok Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Saththa napisał(a):Iiiii u Malawaszki po pierwszej stronie nie dojdziesz :lol: nawet przez polowe galerii jak przemkniesz to i tak nie dojdziesz :lol: o tak, z tym to się zgodzę :lol: Quote
WATACHA Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='jambi']o kurde... ja dopiero doczytałam i dopiero zobaczyłam, ze to było do mnie :shock: a co ja poradzę ży Ty sie sama podkładasz? :niewiem: to jesli ja mam wybierac to wybieram tą: :haha: się mi najbardziej adekwatna wydaje :evil_lol: :-? na pewno?...bo tak jak na nią spoglądam to ona taka jakby przy głupia się wydaje:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 WATACHA napisał(a)::-? na pewno?...bo tak jak na nią spoglądam to ona taka jakby przy głupia się wydaje:evil_lol: eee no co Ty? to jest Prezes Loży Szyderców! Quote
WATACHA Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 malawaszka napisał(a):eee no co Ty? to jest Prezes Loży Szyderców! To dobrze, bo już myślałam, że czas spoważnieć:diabloti: Quote
wilczy zew Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 wczoraj naszemu psiakowi wycisnęłam kaszaka,nie wszystko bo już miał dość a dziurę ma,że dziwię się iż płuc nie widać Quote
malawaszka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 wilczy zew napisał(a):wczoraj naszemu psiakowi wycisnęłam kaszaka,nie wszystko bo już miał dość a dziurę ma,że dziwię się iż płuc nie widać i nie zeżarł Cię? Quote
wilczy zew Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 nie,jak go zabolało to pisnął i polizał mnie po twarzy aby już dać spokój;największy problem jest z łapkami i ogólnym wierceniem się;będzie coraz lepiej Quote
WATACHA Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 wilczy zew napisał(a):nie,jak go zabolało to pisnął i polizał mnie po twarzy aby już dać spokój;największy problem jest z łapkami i ogólnym wierceniem się;będzie coraz lepiej Ja bym Cię użarła na jego miejscu:evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 bez znieczulenia?? no to chyba mozesz sie pokusic o kapiel co? Quote
Recommended Posts