Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahaha z edita się uśmiałam :evil_lol:

kurde tak dużo fot ci się nie wyświetliło????? buuu czemu? a takie śliczne są :lol:
a szwy gładziutko wychodziły

No cio, nie ma emotek nie dobrze, a jak są to znowu jakieś śmichy hi,hi ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
Nieładnie się odzywasz do Malawaszki i to jeszcze w jej galerii :nono:

Tak, tak... tak to sobie tłumacz :p

Ten drugi domek to na sz?? Ja go pamiętam z czasów podglądactwa, znaczy jakieś 2 lata temu :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']a tu mi się wplotły moje nowe sliczne kinkieciki :loveu: :D

zupełnym przypadkiem Ci się zapewne wplotły :megagrin:

miałam własnie napisać - jaki uchchany Nazirek, piękne zdjęcia, ale długi jęzor i inne takie tam... ale zobaczyłam to zdjęcie:

[quote name='malawaszka']

Czy to jest kurde zapowiedź rodzącego się uczucia???

Posted

o kurde... ja dopiero doczytałam i dopiero zobaczyłam, ze to było do mnie :shock:

[quote name='WATACHA']Jak mi będziesz dokuczać to zamknę się w sobie.Wtedy zostanę takim typowym podglądaczem, będę wszystko czytać, a nic nie pisać.

Edit;
Zapomniałam dodać emotki , czy jak to to się tam nazywa, żeby nie było, że ja taka obrażalska znowu....ale co by tu wybrać hmmmmmmm....za dużo ich może, pare dam do wyboru :evil_lol::lol::cool3::eviltong::diabloti:;):haha::megagrin::grins::shiny::scream_3::mdrmed::grin:

a co ja poradzę ży Ty sie sama podkładasz? :niewiem:

to jesli ja mam wybierac to wybieram tą: :haha:
się mi najbardziej adekwatna wydaje :evil_lol:

Posted

Dr.Cadi napisał(a):
Śliczny piesio ; ) Zapraszam do mojej galerii <3

który? :diabloti:

lubię, jak ludzie zadają sobie trud przejrzenia choć jednej strony w galerii :loveu:

Posted

[quote name='zerduszko']
Ten drugi domek to na sz?? Ja go pamiętam z czasów podglądactwa, znaczy jakieś 2 lata temu :hmmmm:

jak zwał tak zwał - ja go na SZ nei nazywam ale zapewne o to samo chodzi :D

[quote name='jambi']zupełnym przypadkiem Ci się zapewne wplotły :megagrin:

wplotły mi się przypadkiem między sznupy bo jasną sprawą jest, że chciałam się pochwalić i je pokazać, tylko w innym miejscu :grins:

miałam własnie napisać - jaki uchchany Nazirek, piękne zdjęcia, ale długi jęzor i inne takie tam... ale zobaczyłam to zdjęcie:

Czy to jest kurde zapowiedź rodzącego się uczucia???

Jarek lubi wszystkie psy które na niego nie warczą więc zapewne jakieś uczucie w tym jest :D

[quote name='jambi']który? :diabloti:

lubię, jak ludzie zadają sobie trud przejrzenia choć jednej strony w galerii :loveu:

yhy :evil_lol:

Posted

jambi napisał(a):
który? :diabloti:

Iiiii u Malawaszki po pierwszej stronie nie dojdziesz :lol: nawet przez polowe galerii jak przemkniesz to i tak nie dojdziesz :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Iiiii u Malawaszki po pierwszej stronie nie dojdziesz :lol: nawet przez polowe galerii jak przemkniesz to i tak nie dojdziesz :lol:

o tak, z tym to się zgodzę :lol:

Posted

[quote name='jambi']o kurde... ja dopiero doczytałam i dopiero zobaczyłam, ze to było do mnie :shock:

a co ja poradzę ży Ty sie sama podkładasz? :niewiem:

to jesli ja mam wybierac to wybieram tą: :haha:
się mi najbardziej adekwatna wydaje :evil_lol:

:-? na pewno?...bo tak jak na nią spoglądam to ona taka jakby przy głupia się wydaje:evil_lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
nie,jak go zabolało to pisnął i polizał mnie po twarzy aby już dać spokój;największy problem jest z łapkami i ogólnym wierceniem się;będzie coraz lepiej

Ja bym Cię użarła na jego miejscu:evil_lol: