Fides79 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Margi napisał(a):Ja też tak przeczytałam i zaczęłam szukać tego bazarku.:crazyeye: :evil_lol: to tak jak ja, i już miałam pisać z pretensjami, że go nie ma :razz: Quote
Saththa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Margi napisał(a):Ja też tak przeczytałam i zaczęłam szukać tego bazarku.:crazyeye: :evil_lol: Fides79 napisał(a):to tak jak ja, i już miałam pisać z pretensjami, że go nie ma :razz: Heheh przeciez rzuciłam linkiem już;) wilczy zew napisał(a):pracujesz nad nim yhym chwilowo pracuję nad znalezieniem jakies linijki czy czegoś :lol: Quote
zerduszko Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 wilczy zew napisał(a):Mój piesio to na hasło sam wskakiwał do wanny chociaż był nieszczęśliwy bo woda to w jeziorze a nie wannie. Dobrze, że na hasło. Mi taki facet na spacerze mówił, ze jak sobie napuszcza wody do wanny, to musi psa pilnować, bo zaraz sam tam wskakuje :lol: Quote
Saththa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 malawaszka napisał(a):zapowiada się fajoski :lol: Smiejesz się czy usmiechasz?:) Quote
malawaszka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Saththa napisał(a):Smiejesz się czy usmiechasz?:) śmieję się ze słowa fajoski :lol: to ten upał, a do tego, że tworzysz super bazar uśmiecham się pełną gębą :] Quote
Saththa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 malawaszka napisał(a):śmieję się ze słowa fajoski :lol: to ten upał, a do tego, że tworzysz super bazar uśmiecham się pełną gębą :] Aaaa to się cieszę :) Quote
Fides79 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Saththa napisał(a):Heheh przeciez rzuciłam linkiem już;) yhym chwilowo pracuję nad znalezieniem jakies linijki czy czegoś :lol: no ale za nim rzucilas linkiem, to ja gooopia poleciałam szukać hihi yyy a może jakaś moneta by Ci wystarczyła? i rzeczywiście zapowiada sie fajowsko :p Quote
Saththa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Fides79 napisał(a):no ale za nim rzucilas linkiem, to ja gooopia poleciałam szukać hihi yyy a może jakaś moneta by Ci wystarczyła? i rzeczywiście zapowiada sie fajowsko :p potrzebuję czegoś z miarką. Do zmierzenia łańcuszków długości i piersionków heh a nie moge znależć heh chyba z pracy linijke pozyczę;) Quote
Fides79 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 aha a takiego czegoś czasem nie masz w domu?: Quote
Saththa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Fides79']aha a takiego czegoś czasem nie masz w domu?: nie mam... Quote
wilczy zew Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='zerduszko']Dobrze, że na hasło. Mi taki facet na spacerze mówił, ze jak sobie napuszcza wody do wanny, to musi psa pilnować, bo zaraz sam tam wskakuje :lol: :roflt: :roflt: Malawaszka ucywilizuj trochę Nazirka,bo trochę dzikusowaty ;) Quote
Tekla64 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 przeciez ona ledwo go wziela a ty masz swego dzikusa juz zaraz 8 mies?! Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='wilczy zew'] Malawaszka ucywilizuj trochę Nazirka,bo trochę dzikusowaty ;) [quote name='Tekla64']przeciez ona ledwo go wziela a ty masz swego dzikusa juz zaraz 8 mies?! o to to :lol: Nazir jest kochany, ale nikt go nigdy nie wychowywał - to "materiał" na naprawdę super fajnego psa, wymaga oszlifowania, musi nabrać ogłady - pracujemy nad tym, a resztę zrobią w nowym domu jak się znajdzie bo raczej nie uda się żeby był z nami Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='wilczy zew']Myślałam aby po kawałku,tylko ona dość głęboka. Nie podniosę go bo dość ciężki a poza tym może się wystraszyć-nie ufa jeszcze w 100%. Mój piesio to na hasło sam wskakiwał do wanny chociaż był nieszczęśliwy bo woda to w jeziorze a nie wannie. wilczy zew, a czy Ty nie przesadzas troszeczke? ;) pozwolę sobie przypomnieć niedawną rozmowę: [quote name='wilczy zew']wczoraj naszemu psiakowi wycisnęłam kaszaka,nie wszystko bo już miał dość a dziurę ma,że dziwię się iż płuc nie widać [quote name='malawaszka']i nie zeżarł Cię? [quote name='wilczy zew']nie,jak go zabolało to pisnął i polizał mnie po twarzy aby już dać spokój; ja wiem, że się powtarzam, ale czy ty naprawde myślisz, że pies, który pozwolił Ci na ten zabieg nie pozwoli Ci na "wstawienie" go do wanny?! "dość cięzki" to tez nie jest wymówka ;) wstawiając psa "po kawałku" rozkładasz jego ciężar ;) Aron, gdy już nie mógł sam wskakiwać do wanny był przeze mnie do tej wanny wstawiany, ważył wtedy 46 kilo - dałam rade ;) przeciez nikt Ci nie każe tego psa podnosić! :lol: piszesz "mój piesio sam wskakiwał" - znaczy, że wiesz że można! nie dasz rady nauczyć tego swojego nowego psa? malawaszko, przepraszam, że tak sie tu panoszymy po Twoim wątku, wilczy zew - mogłabys w końcu założyć własną galerie! jeśli nawet masz niewiele zdjęć obecnego psa, to napewno masz zdjęcia wczesniejszych psów, poza tym zdjęcia to nie wszystko, mogłabyś opowiedzieć o nich wszystkich :) a tak na marginesie - wiem, że zawsze olbrzymki bo to pisałaś, ale właściwie - ile ich było? Quote
Fides79 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Dżambulku dziś ja Ci wyznam swe uzucia: jestes wspaniała :loveu: wilczy zew - mogłabys w końcu założyć własną galerie! jeśli nawet masz niewiele zdjęć obecnego psa, to napewno masz zdjęcia wczesniejszych psów, poza tym zdjęcia to nie wszystko, mogłabyś opowiedzieć o nich wszystkich :smile: a tak na marginesie - wiem, że zawsze olbrzymki bo to pisałaś, ale właściwie - ile ich było? oooo własnie, to SUPER pomysł, i przynajmniej wszelkie Twoje sprawy załatwiałabyś u siebie nie "śmiecąc" u innych :) Quote
Saththa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 malawaszka napisał(a):nie przeszkadza mi to :lol: Nie Psuj :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 no to w ramach niepsucia pozwolę sobie... kilka fotek :D Quote
Recommended Posts