Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Margi napisał(a):
Ja też tak przeczytałam i zaczęłam szukać tego bazarku.:crazyeye: :evil_lol:

to tak jak ja, i już miałam pisać z pretensjami, że go nie ma :razz:

Posted

Margi napisał(a):
Ja też tak przeczytałam i zaczęłam szukać tego bazarku.:crazyeye: :evil_lol:

Fides79 napisał(a):
to tak jak ja, i już miałam pisać z pretensjami, że go nie ma :razz:

Heheh przeciez rzuciłam linkiem już;)
wilczy zew napisał(a):
pracujesz nad nim

yhym chwilowo pracuję nad znalezieniem jakies linijki czy czegoś :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Mój piesio to na hasło sam wskakiwał do wanny chociaż był nieszczęśliwy bo woda to w jeziorze a nie wannie.

Dobrze, że na hasło. Mi taki facet na spacerze mówił, ze jak sobie napuszcza wody do wanny, to musi psa pilnować, bo zaraz sam tam wskakuje :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Heheh przeciez rzuciłam linkiem już;)

yhym chwilowo pracuję nad znalezieniem jakies linijki czy czegoś :lol:

no ale za nim rzucilas linkiem, to ja gooopia poleciałam szukać hihi

yyy a może jakaś moneta by Ci wystarczyła?

i rzeczywiście zapowiada sie fajowsko :p

Posted

Fides79 napisał(a):
no ale za nim rzucilas linkiem, to ja gooopia poleciałam szukać hihi

yyy a może jakaś moneta by Ci wystarczyła?

i rzeczywiście zapowiada sie fajowsko :p

potrzebuję czegoś z miarką. Do zmierzenia łańcuszków długości i piersionków heh a nie moge znależć heh chyba z pracy linijke pozyczę;)

Posted

[quote name='zerduszko']Dobrze, że na hasło. Mi taki facet na spacerze mówił, ze jak sobie napuszcza wody do wanny, to musi psa pilnować, bo zaraz sam tam wskakuje :lol:

:roflt: :roflt:

Malawaszka ucywilizuj trochę Nazirka,bo trochę dzikusowaty ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']
Malawaszka ucywilizuj trochę Nazirka,bo trochę dzikusowaty ;)

[quote name='Tekla64']przeciez ona ledwo go wziela a ty masz swego dzikusa juz zaraz 8 mies?!

o to to :lol: Nazir jest kochany, ale nikt go nigdy nie wychowywał - to "materiał" na naprawdę super fajnego psa, wymaga oszlifowania, musi nabrać ogłady - pracujemy nad tym, a resztę zrobią w nowym domu jak się znajdzie bo raczej nie uda się żeby był z nami

Posted

[quote name='wilczy zew']Myślałam aby po kawałku,tylko ona dość głęboka. Nie podniosę go bo dość ciężki a poza tym może się wystraszyć-nie ufa jeszcze w 100%.

Mój piesio to na hasło sam wskakiwał do wanny chociaż był nieszczęśliwy bo woda to w jeziorze a nie wannie.

wilczy zew, a czy Ty nie przesadzas troszeczke? ;)

pozwolę sobie przypomnieć niedawną rozmowę:

[quote name='wilczy zew']wczoraj naszemu psiakowi wycisnęłam kaszaka,nie wszystko bo już miał dość a dziurę ma,że dziwię się iż płuc nie widać

[quote name='malawaszka']i nie zeżarł Cię?
[quote name='wilczy zew']nie,jak go zabolało to pisnął i polizał mnie po twarzy aby już dać spokój;

ja wiem, że się powtarzam, ale czy ty naprawde myślisz, że pies, który pozwolił Ci na ten zabieg nie pozwoli Ci na "wstawienie" go do wanny?!

"dość cięzki" to tez nie jest wymówka ;) wstawiając psa "po kawałku" rozkładasz jego ciężar ;) Aron, gdy już nie mógł sam wskakiwać do wanny był przeze mnie do tej wanny wstawiany, ważył wtedy 46 kilo - dałam rade ;) przeciez nikt Ci nie każe tego psa podnosić! :lol:

piszesz "mój piesio sam wskakiwał" - znaczy, że wiesz że można! nie dasz rady nauczyć tego swojego nowego psa?

malawaszko, przepraszam, że tak sie tu panoszymy po Twoim wątku, wilczy zew - mogłabys w końcu założyć własną galerie! jeśli nawet masz niewiele zdjęć obecnego psa, to napewno masz zdjęcia wczesniejszych psów, poza tym zdjęcia to nie wszystko, mogłabyś opowiedzieć o nich wszystkich :)
a tak na marginesie - wiem, że zawsze olbrzymki bo to pisałaś, ale właściwie - ile ich było?

Posted

Dżambulku dziś ja Ci wyznam swe uzucia: jestes wspaniała :loveu:

wilczy zew - mogłabys w końcu założyć własną galerie! jeśli nawet masz niewiele zdjęć obecnego psa, to napewno masz zdjęcia wczesniejszych psów, poza tym zdjęcia to nie wszystko, mogłabyś opowiedzieć o nich wszystkich :smile:
a tak na marginesie - wiem, że zawsze olbrzymki bo to pisałaś, ale właściwie - ile ich było?

oooo własnie, to SUPER pomysł, i przynajmniej wszelkie Twoje sprawy załatwiałabyś u siebie nie "śmiecąc" u innych :)