malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 wilczy zew napisał(a):teoria teorią to praktyka jest najważniejsza ale znając teorię byłoby o niebo łatwiej ahedok napisał(a):ale przeszczęśliwy, a ten biały uśmiech :loveu: Nazir zostaje u Was na stałe? niestety nie zostaje - szukamy domku jambi napisał(a):tak jak we wszystkim no i Wasia zamilkła mysląc nad odpowiedzią..... :diabloti: pitu pitu Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 malawaszka napisał(a):ale znając teorię byłoby o niebo łatwiej no to ja se pociągne temat :diabloti: Oczywiście, teoria jest niezwykle ważna, można by rzec - teoria to podstawa, wszak nie znając podstaw tematu, nie mozna mówić o "specjalizacji" w jakiejkolwiek dziedzinie nieprawdaż? Jednak, sama teoria, nawet w ogromnej skali nie da tego co da praktyka. Dopiero w zderzeniu z praktyką wychodzi prawdziwa "znajomość" tematu. I nie tyczy sie to wyłącznie strzyżenia, ja mówię o każdej dowolnej dziedzinie poczynając od fotografii, poprzez szkolenie psów, a na seksie kończąc. I jak mi to teraz skomentujesz podobnie jak wyżej "pitu pitu" to ... to.... no jeszcze nie wiem, ale napewno coś wymyśle :diabloti: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='jambi']no to ja se pociągne temat :diabloti: Oczywiście, teoria jest niezwykle ważna, można by rzec - teoria to podstawa, wszak nie znając podstaw tematu, nie mozna mówić o "specjalizacji" w jakiejkolwiek dziedzinie nieprawdaż? Jednak, sama teoria, nawet w ogromnej skali nie da tego co da praktyka. Dopiero w zderzeniu z praktyką wychodzi prawdziwa "znajomość" tematu. I nie tyczy sie to wyłącznie strzyżenia, ja mówię o każdej dowolnej dziedzinie poczynając od fotografii, poprzez szkolenie psów, a na seksie kończąc. I jak mi to teraz skomentujesz podobnie jak wyżej "pitu pitu" to ... to.... no jeszcze nie wiem, ale napewno coś wymyśle :diabloti: mnie to sie najbardziej podoba pogrubione :lol: Quote
zerduszko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jambi napisał(a):kurde, z Wami to dyskutować...:roll: Z nami można zawsze dyskutować, tylko nie o wszystkim:drink1: Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 jambi napisał(a):no to ja se pociągne temat :diabloti: Oczywiście, teoria jest niezwykle ważna, można by rzec - teoria to podstawa, wszak nie znając podstaw tematu, nie mozna mówić o "specjalizacji" w jakiejkolwiek dziedzinie nieprawdaż? Jednak, sama teoria, nawet w ogromnej skali nie da tego co da praktyka. Dopiero w zderzeniu z praktyką wychodzi prawdziwa "znajomość" tematu. I nie tyczy sie to wyłącznie strzyżenia, ja mówię o każdej dowolnej dziedzinie poczynając od fotografii, poprzez szkolenie psów, a na seksie kończąc. I jak mi to teraz skomentujesz podobnie jak wyżej "pitu pitu" to ... to.... no jeszcze nie wiem, ale napewno coś wymyśle :diabloti: pitu pitu bo cokolwiek jeszcze wymyślisz to i tak sedno sprawy zawiera się w jednym moim stwierdzeniu, że znając teorię byłoby o niebo łatwiej w praktyce :grins: zerduszko napisał(a):Jak naukowo się zrobiło :lol: pseudonaukowo :diabloti: Saththa napisał(a):mnie to sie najbardziej podoba pogrubione :lol: dobrze gada :D jambi napisał(a):kurde, z Wami to dyskutować...:roll: no nie no dyskutuj dyskutuj :D tylko jak tu dyskutować skoro nie ma osób mających odmienne zdanie????? :lol: zerduszko napisał(a):Z nami można zawsze dyskutować, tylko nie o wszystkim:drink1: o wszystkim i ... o niczym :drinking: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 zerduszko napisał(a):Z nami można zawsze dyskutować, tylko nie o wszystkim:drink1: Ha ten emot mnie dobił wlasnie, bo ja patrzyłam tak od srodka animacji i myslałam, ze dwie butelki jedna buzka trzyma i jedna butelka sie skonczyła i puka w talerz coby wycisnac do cna;) Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):Ha ten emot mnie dobił wlasnie, bo ja patrzyłam tak od srodka animacji i myslałam, ze dwie butelki jedna buzka trzyma i jedna butelka sie skonczyła i puka w talerz coby wycisnac do cna;) ............. hę? Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):Ha ten emot mnie dobił wlasnie, bo ja patrzyłam tak od srodka animacji i myslałam, ze dwie butelki jedna buzka trzyma i jedna butelka sie skonczyła i puka w talerz coby wycisnac do cna;) buuahahah co brałaś????? Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 malawaszka napisał(a):buuahahah co brałaś????? własnie nic :mdleje: ale zaraz koncze prace i nadrobię :razz: Quote
Fides79 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 to ja tu wyskoczę jak Filip z konopi i zapytam jak tam Nazirkowe ślepia? Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 dobrze - samo mu przeszło :lol: nic nie tykałam tam, anie nie zdążyłam zakropić zabrali mi Zbynia :cry: Quote
Tekla64 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 nie placz kiedy odjade ... wroce milosci sladem lala lalalal... nie bedzie zle slonce zaraz napewno sprowadzi sie ta bida z kata Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Tekla64 napisał(a):nie bedzie zle slonce zaraz napewno sprowadzi sie ta bida z kata ta sunia nie przyjedzie do mnie - wydali ją do adopcji prosto ze schroniska, fajnie, że ma dom, ale niefajnie że poszła niewysterylizowana Quote
Tekla64 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 no jo to rzeczywista niefajowo bez sterylki, miejmy nadzieje ze jakies rozsadne ludki ale jak nie ta bida to masz napewno inna na oku Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 no... mam, zobaczymy co się poukłada z tego Quote
wilczy zew Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):Ha ten emot mnie dobił wlasnie, bo ja patrzyłam tak od srodka animacji i myslałam, ze dwie butelki jedna buzka trzyma i jedna butelka sie skonczyła i puka w talerz coby wycisnac do cna;) zapomniałaś leki zażyć :crazyeye: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 wilczy zew napisał(a):zapomniałaś leki zażyć :crazyeye: heh nastepna :mdleje: Quote
zerduszko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):heh nastepna :mdleje: Mierzą innych swoją miarą :lol: Quote
WATACHA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='malawaszka']dobrze - samo mu przeszło :lol: nic nie tykałam tam, anie nie zdążyłam zakropić zabrali mi Zbynia :cry: :placz::placz::placz: [quote name='malawaszka']no... mam, zobaczymy co się poukłada z tego Mała podpowiedź ;? Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 zerduszko napisał(a):Mierzą innych swoją miarą :lol: ale w sensie ze ja, czy ze w sensie mnie? :lol: Quote
Fides79 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Saththa']ale w sensie ze ja, czy ze w sensie mnie? :lol: no ja zrozumiałam, że Ciebie :lol: malawaszka dobrze - samo mu przeszło :lol: nic nie tykałam tam, anie nie zdążyłam zakropić zabrali mi Zbynia :cry: no to super, że oczka lepiej a Zbyniowi w 100% znalazłaś super domek, więc sie bardzo nie smuć, bo już inne się w kolejce ustawiają :roll: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Fides79']no ja zrozumiałam, że Ciebie :lol: Ahaaaaaaa alez ja jestem zmęczona :( no to super, że oczka lepiej a Zbyniowi w 100% znalazłaś super domek, więc sie bardzo nie smuć, bo już inne się w kolejce ustawiają :roll: Tak tak tak;) Quote
Recommended Posts