Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
teoria teorią to praktyka jest najważniejsza

ale znając teorię byłoby o niebo łatwiej

ahedok napisał(a):
ale przeszczęśliwy, a ten biały uśmiech :loveu:
Nazir zostaje u Was na stałe?

niestety nie zostaje - szukamy domku

jambi napisał(a):
tak jak we wszystkim

no i Wasia zamilkła mysląc nad odpowiedzią..... :diabloti:

pitu pitu

Posted

malawaszka napisał(a):
ale znając teorię byłoby o niebo łatwiej

no to ja se pociągne temat :diabloti:

Oczywiście, teoria jest niezwykle ważna, można by rzec - teoria to podstawa, wszak nie znając podstaw tematu, nie mozna mówić o "specjalizacji" w jakiejkolwiek dziedzinie nieprawdaż? Jednak, sama teoria, nawet w ogromnej skali nie da tego co da praktyka. Dopiero w zderzeniu z praktyką wychodzi prawdziwa "znajomość" tematu. I nie tyczy sie to wyłącznie strzyżenia, ja mówię o każdej dowolnej dziedzinie poczynając od fotografii, poprzez szkolenie psów, a na seksie kończąc.

I jak mi to teraz skomentujesz podobnie jak wyżej "pitu pitu" to ... to.... no jeszcze nie wiem, ale napewno coś wymyśle :diabloti:

Posted

[quote name='jambi']no to ja se pociągne temat :diabloti:

Oczywiście, teoria jest niezwykle ważna, można by rzec - teoria to podstawa, wszak nie znając podstaw tematu, nie mozna mówić o "specjalizacji" w jakiejkolwiek dziedzinie nieprawdaż? Jednak, sama teoria, nawet w ogromnej skali nie da tego co da praktyka. Dopiero w zderzeniu z praktyką wychodzi prawdziwa "znajomość" tematu. I nie tyczy sie to wyłącznie strzyżenia, ja mówię o każdej dowolnej dziedzinie poczynając od fotografii, poprzez szkolenie psów, a na seksie kończąc.

I jak mi to teraz skomentujesz podobnie jak wyżej "pitu pitu" to ... to.... no jeszcze nie wiem, ale napewno coś wymyśle :diabloti:

mnie to sie najbardziej podoba pogrubione :lol:

Posted

jambi napisał(a):
no to ja se pociągne temat :diabloti:

pitu pitu bo cokolwiek jeszcze wymyślisz to i tak sedno sprawy zawiera się w jednym moim stwierdzeniu, że znając teorię byłoby o niebo łatwiej w praktyce :grins:

zerduszko napisał(a):
Jak naukowo się zrobiło :lol:

pseudonaukowo :diabloti:

Saththa napisał(a):
mnie to sie najbardziej podoba pogrubione :lol:

dobrze gada :D

jambi napisał(a):
kurde, z Wami to dyskutować...:roll:

no nie no dyskutuj dyskutuj :D tylko jak tu dyskutować skoro nie ma osób mających odmienne zdanie????? :lol:

zerduszko napisał(a):
Z nami można zawsze dyskutować, tylko nie o wszystkim:drink1:

o wszystkim i ... o niczym :drinking:

Posted

zerduszko napisał(a):
Z nami można zawsze dyskutować, tylko nie o wszystkim:drink1:

Ha ten emot mnie dobił wlasnie, bo ja patrzyłam tak od srodka animacji i myslałam, ze dwie butelki jedna buzka trzyma i jedna butelka sie skonczyła i puka w talerz coby wycisnac do cna;)

Posted

Saththa napisał(a):
Ha ten emot mnie dobił wlasnie, bo ja patrzyłam tak od srodka animacji i myslałam, ze dwie butelki jedna buzka trzyma i jedna butelka sie skonczyła i puka w talerz coby wycisnac do cna;)

............. hę?

Posted

Saththa napisał(a):

buuahahah co brałaś?????

Posted

Tekla64 napisał(a):
nie bedzie zle slonce zaraz napewno sprowadzi sie ta bida z kata

ta sunia nie przyjedzie do mnie - wydali ją do adopcji prosto ze schroniska, fajnie, że ma dom, ale niefajnie że poszła niewysterylizowana

Posted

Saththa napisał(a):

zapomniałaś leki zażyć :crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']dobrze - samo mu przeszło :lol: nic nie tykałam tam, anie nie zdążyłam zakropić

zabrali mi Zbynia :cry:

:placz::placz::placz:

[quote name='malawaszka']no... mam, zobaczymy co się poukłada z tego

Mała podpowiedź ;?

Posted

[quote name='Saththa']ale w sensie ze ja, czy ze w sensie mnie? :lol:

no ja zrozumiałam, że Ciebie :lol:

malawaszka
dobrze - samo mu przeszło :lol: nic nie tykałam tam, anie nie zdążyłam zakropić

zabrali mi Zbynia :cry:

no to super, że oczka lepiej

a Zbyniowi w 100% znalazłaś super domek, więc sie bardzo nie smuć, bo już inne się w kolejce ustawiają :roll:

Posted

[quote name='Fides79']no ja zrozumiałam, że Ciebie :lol:

Ahaaaaaaa alez ja jestem zmęczona :(

no to super, że oczka lepiej

a Zbyniowi w 100% znalazłaś super domek, więc sie bardzo nie smuć, bo już inne się w kolejce ustawiają :roll:

Tak tak tak;)