zerduszko Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Na początku myslałam, ze to Oliwia :mdleje: Nie będziecie jej wystawiać na jakim bazarku? :evil_lol: Zbych zadowolony, bo nie wie o przeprowadzce :cool3: Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 jakie piękne portrety Ci wyszły! :loveu: a sesja Iguany z Lunką - pięękna :) ja nie wiem czy Ty możesz niszczyć tak piękny związek jak Drops i Zbynio :shake: Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 zerduszko napisał(a):Na początku myslałam, ze to Oliwia :mdleje: Nie będziecie jej wystawiać na jakim bazarku? :evil_lol: Zbych zadowolony, bo nie wie o przeprowadzce :cool3: pisz mi dalej tak maupo :shock: a Iguany nie sprzedajemy - póki co :D za jakieś 2 lata :D Dr.Cadi napisał(a):Ślicznie tu ; * Pozdrawiam i zapraszam na galerię Złotej ;* :lol: jambi napisał(a):jakie piękne portrety Ci wyszły! :loveu: a sesja Iguany z Lunką - pięękna :) ja nie wiem czy Ty możesz niszczyć tak piękny związek jak Drops i Zbynio :shake: no ja też nie wiem :( oni tak się dogadują super że ech... Quote
wilczy zew Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Fides79']Dżambulku dziś ja Ci wyznam swe uzucia: jestes wspaniała :loveu: oooo własnie, to SUPER pomysł, i przynajmniej wszelkie Twoje sprawy załatwiałabyś u siebie nie "śmiecąc" u innych :) widzę tu spisek,zobaczycie zamknę się w sobie :p dawne zdjęcia mam na papierze a nie mam jak skanować nie zawsze mam ochotę opowiadać o moich psach - każdy ma inny sposób na ból Jambi nie przesadzam,najwyżej marudzę ;) z tym kaszakiem to naprawdę lekko poszlo ale ten pies przeszedł straszne rzeczy i wiem,że w słytuacjach zagrożenia potrafi być agresywny ale spoko opanujemy to. Ten co wskakiwał to był mix ON i był od szczeniaka. Tekla naszego potworka mamy 7mies. wcześniej nie był niczego uczony poza wychodzeniem na smyczy z dziećmi,był łańcuchowy. Malawaszko dzięki Ci dobra kobieto :Rose: Dropsik ze Sznytkiem świetnie wygladają :cool1: Quote
Margi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Igunia coraz ładniejsza dziewczynka.:loveu: Sznupeczki mają raj na tych łąkach.:lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='wilczy zew'] Tekla naszego potworka mamy 7mies. wcześniej nie był niczego uczony poza wychodzeniem na smyczy z dziećmi,był łańcuchowy. a skąd pomysł, że był uczony wychodzenia na smyczy z dziećmi??? piszesz o tym psie co teraz go ma Twoja Mama? [quote name='Margi']Igunia coraz ładniejsza dziewczynka.:loveu: Sznupeczki mają raj na tych łąkach.:lol: noo Iguana śliczna i póki co fajna :lol: ale już niedługo.. zacznie się... era Hany Montany :shock: a sznupsiaki mają teraz areszt bo na łąkach patelnia :shock: wczoraj Luna była ze mną na spacerze z Nazirkiem - wróciłyśmy i padło mi suczydełko :mdleje: normalnie padła na kafle i sapała jak parowóz :mdleje: a było to od 19 do 20 więc zasadniczo już nie było słońca, ale upał był nadal - w nocy grzmiało, błyskało, ale wszystko na sucho... Quote
wilczy zew Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 mocz psiakom łeb i uszy,to pomaga,zaraz padnie mi bateria Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='wilczy zew']widzę tu spisek,zobaczycie zamknę się w sobie :p dawne zdjęcia mam na papierze a nie mam jak skanować nie zawsze mam ochotę opowiadać o moich psach - każdy ma inny sposób na ból Jambi nie przesadzam,najwyżej marudzę ;) z tym kaszakiem to naprawdę lekko poszlo ale ten pies przeszedł straszne rzeczy i wiem,że w słytuacjach zagrożenia potrafi być agresywny ale spoko opanujemy to. Ten co wskakiwał to był mix ON i był od szczeniaka. Tekla naszego potworka mamy 7mies. wcześniej nie był niczego uczony poza wychodzeniem na smyczy z dziećmi,był łańcuchowy. Malawaszko dzięki Ci dobra kobieto :Rose: Dropsik ze Sznytkiem świetnie wygladają :cool1: spisek srysek :eviltong: myślałam, ze uda się Cie zmobilizowac do załozenia w końcu własnego "kącika" a Ty co? a Ty nic :shake: Ja rozumiem, że "każdy ma inny sposób na ból" ale, spójrz na to tak - jest nas tu troche, każda z nas pokazuje swoje psy, opowiada o nich; Ty też ale... ja nie wiem jak inni, ale ja osobiście chciałabym posłuchac o Twoich psach, wielokrotnie podkreślałaś że wybrałaś olbrzymy - sznaucery, że miałaś; no właśnie "że miałaś" ... i tyle! szlus! "wypchajcie sie" ... teraz dla odmiany piszesz o mixie ONka... czy to dziwne, że mnie to ciekawi? stawiając sprawe inaczej - Ty o moich psach wiesz bardzo wiele, ja o Twoich nic. To dla Ciebie naprawde taki problem opisac je krótko? Quote
zerduszko Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 malawaszka napisał(a):noo Iguana śliczna i póki co fajna :lol: ale już niedługo.. zacznie się... era Hany Montany :shock: Moja siostra wyrosła z H-M... i jedno jestem tylko w stanie powiedzieć: Hanno wróć!!!! Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 zerduszko napisał(a):Moja siostra wyrosła z H-M... i jedno jestem tylko w stanie powiedzieć: Hanno wróć!!!! o qrfa to potem jest jszcze gorzej??????? :mdleje: fajny avatar :klacz: Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 :-o Jesssuu! zerduszko, niemalże na zawał nie padłam :crazyeye: a cóż to za nowe wcielenie?! jakiś bunt przechodzimy czy co? :cool3: Quote
zerduszko Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 malawaszka napisał(a):o qrfa to potem jest jszcze gorzej??????? :mdleje: fajny avatar :klacz: Gorzej? Jest najgorzej jak może być, nastoletni bunt itd. ;) Awatar adekwatny do mojego bojowego nastawienia :diabloti: Także nie podskakiwać :eviltong: Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 zerduszko napisał(a):Awatar adekwatny do mojego bojowego nastawienia :diabloti: Także nie podskakiwać :eviltong: aaa, czyli nie bunt... zwykłe ZNPM... Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 zerduszko napisał(a):Gorzej? Jest najgorzej jak może być, nastoletni bunt itd. ;) Awatar adekwatny do mojego bojowego nastawienia :diabloti: Także nie podskakiwać :eviltong: a pisałaś, że podoba Ci się robienie remontu :D Quote
zerduszko Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 jambi napisał(a):aaa, czyli nie bunt... zwykłe ZNPM... Niet :] Raczej ZZGL :lol: Ps. Remont to relaks :] Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 zerduszko napisał(a):Gorzej? Jest najgorzej jak może być, nastoletni bunt itd. ;) Awatar adekwatny do mojego bojowego nastawienia :diabloti: Także nie podskakiwać :eviltong: ale wiesz co? tak sie przyjrzałam jeszcze raz a i komentarz o remoncie malawaszki mnie zastanowił... i ja tu nie widzę nastawienia agresywnego, dla mnie tu jest mina jakby ktoś miał już dość... innymi słowy ... rzygał tym wszystkim... Quote
malawaszka Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 zerduszko napisał(a):Niet :] Raczej ZZGL :lol: czyly co? bo nie chce mi się myśleć :D Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='malawaszka']czyly co? bo nie chce mi się myśleć :D ZESPÓŁ ZNIECHĘCENIA GENERALNIE LUDZKOŚCIĄ? albo ZESPÓŁ ZNIESMACZENIA GŁUPOTĄ LUDZKĄ ? Quote
zerduszko Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Wygrała Pani kotka :) Z jak znienawidzenia :D Quote
Saththa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 jambi napisał(a): To dla Ciebie naprawde taki problem opisac je krótko? W jednym miejscu trzeba dodac!! :lol!: Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 nie odgadłam jednego słówka, znaczy nie wygrałam :grins: zresztą, na wypadek gdyby wysoka komisja uznała, zę jednak nagrode moge przyjąć, to ja jej nie moge odebrać... za dużo mam zwierzatek ostatnio.... tych dużych... i tych małych.... a i jeszcze obcy.... Quote
Fides79 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ale zeście się rozpisały :crazyeye: http://img829.imageshack.us/img829/2046/dsc0031gl.jpg D: a telas ciem ukatlupiem Z: ha ha:turn-l::roflt: seria Igowo-psowa tez świetna, usmiałam się przy tym psio - dziecięcym tarzanku w trawie :lol: nie wiem czy gorszy ZZGL czy ZWGL?? Quote
jambi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Fides79 napisał(a):nie wiem czy gorszy ZZGL czy ZWGL?? następna :errrr:: a weźcie Wy sie schowajcie z tymi skrótami:boom: Quote
Recommended Posts