Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakie piękne portrety Ci wyszły! :loveu:

a sesja Iguany z Lunką - pięękna :)

ja nie wiem czy Ty możesz niszczyć tak piękny związek jak Drops i Zbynio :shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
Na początku myslałam, ze to Oliwia :mdleje: Nie będziecie jej wystawiać na jakim bazarku? :evil_lol:

Zbych zadowolony, bo nie wie o przeprowadzce :cool3:

pisz mi dalej tak maupo :shock: a Iguany nie sprzedajemy - póki co :D za jakieś 2 lata :D

Dr.Cadi napisał(a):
Ślicznie tu ; *
Pozdrawiam i zapraszam na galerię Złotej ;*

:lol:

jambi napisał(a):
jakie piękne portrety Ci wyszły! :loveu:

a sesja Iguany z Lunką - pięękna :)

ja nie wiem czy Ty możesz niszczyć tak piękny związek jak Drops i Zbynio :shake:

no ja też nie wiem :( oni tak się dogadują super że ech...

Posted

[quote name='Fides79']Dżambulku dziś ja Ci wyznam swe uzucia: jestes wspaniała :loveu:

oooo własnie, to SUPER pomysł, i przynajmniej wszelkie Twoje sprawy załatwiałabyś u siebie nie "śmiecąc" u innych :)

widzę tu spisek,zobaczycie zamknę się w sobie :p

dawne zdjęcia mam na papierze a nie mam jak skanować

nie zawsze mam ochotę opowiadać o moich psach - każdy ma inny sposób na ból

Jambi
nie przesadzam,najwyżej marudzę ;) z tym kaszakiem to naprawdę lekko poszlo ale ten pies przeszedł straszne rzeczy i wiem,że w słytuacjach zagrożenia potrafi być agresywny ale spoko opanujemy to. Ten co wskakiwał to był mix ON i był od szczeniaka.

Tekla naszego potworka mamy 7mies. wcześniej nie był niczego uczony poza wychodzeniem na smyczy z dziećmi,był łańcuchowy.

Malawaszko dzięki Ci dobra kobieto :Rose: Dropsik ze Sznytkiem świetnie wygladają :cool1:

Posted

[quote name='wilczy zew']
Tekla naszego potworka mamy 7mies. wcześniej nie był niczego uczony poza wychodzeniem na smyczy z dziećmi,był łańcuchowy.

a skąd pomysł, że był uczony wychodzenia na smyczy z dziećmi??? piszesz o tym psie co teraz go ma Twoja Mama?

[quote name='Margi']Igunia coraz ładniejsza dziewczynka.:loveu:

Sznupeczki mają raj na tych łąkach.:lol:

noo Iguana śliczna i póki co fajna :lol: ale już niedługo.. zacznie się... era Hany Montany :shock:

a sznupsiaki mają teraz areszt bo na łąkach patelnia :shock: wczoraj Luna była ze mną na spacerze z Nazirkiem - wróciłyśmy i padło mi suczydełko :mdleje: normalnie padła na kafle i sapała jak parowóz :mdleje: a było to od 19 do 20 więc zasadniczo już nie było słońca, ale upał był nadal - w nocy grzmiało, błyskało, ale wszystko na sucho...

Posted

[quote name='wilczy zew']widzę tu spisek,zobaczycie zamknę się w sobie :p

dawne zdjęcia mam na papierze a nie mam jak skanować

nie zawsze mam ochotę opowiadać o moich psach - każdy ma inny sposób na ból

Jambi nie przesadzam,najwyżej marudzę ;) z tym kaszakiem to naprawdę lekko poszlo ale ten pies przeszedł straszne rzeczy i wiem,że w słytuacjach zagrożenia potrafi być agresywny ale spoko opanujemy to. Ten co wskakiwał to był mix ON i był od szczeniaka.

Malawaszko dzięki Ci dobra kobieto :Rose: Dropsik ze Sznytkiem świetnie wygladają :cool1:

spisek srysek :eviltong: myślałam, ze uda się Cie zmobilizowac do załozenia w końcu własnego "kącika" a Ty co? a Ty nic :shake:

Ja rozumiem, że "każdy ma inny sposób na ból" ale, spójrz na to tak - jest nas tu troche, każda z nas pokazuje swoje psy, opowiada o nich; Ty też ale...

ja nie wiem jak inni, ale ja osobiście chciałabym posłuchac o Twoich psach, wielokrotnie podkreślałaś że wybrałaś olbrzymy - sznaucery, że miałaś; no właśnie "że miałaś" ... i tyle! szlus! "wypchajcie sie" ...

teraz dla odmiany piszesz o mixie ONka... czy to dziwne, że mnie to ciekawi? stawiając sprawe inaczej - Ty o moich psach wiesz bardzo wiele, ja o Twoich nic.

To dla Ciebie naprawde taki problem opisac je krótko?

Posted

malawaszka napisał(a):
noo Iguana śliczna i póki co fajna :lol: ale już niedługo.. zacznie się... era Hany Montany :shock:

Moja siostra wyrosła z H-M... i jedno jestem tylko w stanie powiedzieć: Hanno wróć!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
o qrfa to potem jest jszcze gorzej??????? :mdleje: fajny avatar :klacz:

Gorzej? Jest najgorzej jak może być, nastoletni bunt itd. ;) Awatar adekwatny do mojego bojowego nastawienia :diabloti: Także nie podskakiwać :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Awatar adekwatny do mojego bojowego nastawienia :diabloti: Także nie podskakiwać :eviltong:

aaa, czyli nie bunt... zwykłe ZNPM...

Posted

zerduszko napisał(a):
Gorzej? Jest najgorzej jak może być, nastoletni bunt itd. ;) Awatar adekwatny do mojego bojowego nastawienia :diabloti: Także nie podskakiwać :eviltong:

a pisałaś, że podoba Ci się robienie remontu :D

Posted

zerduszko napisał(a):

ale wiesz co? tak sie przyjrzałam jeszcze raz a i komentarz o remoncie malawaszki mnie zastanowił... i ja tu nie widzę nastawienia agresywnego, dla mnie tu jest mina jakby ktoś miał już dość... innymi słowy ... rzygał tym wszystkim...

Posted

[quote name='malawaszka']czyly co? bo nie chce mi się myśleć :D

ZESPÓŁ ZNIECHĘCENIA GENERALNIE LUDZKOŚCIĄ?

albo

ZESPÓŁ ZNIESMACZENIA GŁUPOTĄ LUDZKĄ ?

Posted

nie odgadłam jednego słówka, znaczy nie wygrałam :grins:

zresztą, na wypadek gdyby wysoka komisja uznała, zę jednak nagrode moge przyjąć, to ja jej nie moge odebrać... za dużo mam zwierzatek ostatnio.... tych dużych... i tych małych.... a i jeszcze obcy....