malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 no mam taką nadzieję, że to domek w 100% dobry - to się okaże, jeszcze się stresuję... ale tak mam zawsze Quote
zerduszko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Saththa napisał(a):ale w sensie ze ja, czy ze w sensie mnie? :lol: Ciebie, one mierzą ;) Gdybym o Tobie pisała, to byłoby mierzysz, sesesese :diabloti: Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 zerduszko napisał(a):Ciebie, one mierzą ;) Gdybym o Tobie pisała, to byłoby mierzysz, sesesese :diabloti: no tak w sumie racja :lol: zmęczonam być ide lulac :) Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 wiecie co? a ja nie rozumiem co Wy piszecie... nic a nic... Quote
AMIGA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 jambi napisał(a):wiecie co? a ja nie rozumiem co Wy piszecie... nic a nic... Nie przejmuj się, nie jesteś w tym odosobniona:evil_lol: Quote
AMIGA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Może mnie malawaszka nie skopie, ale pokażę jak wyglądamy po braniu tego, co bierzemy :-) Tak wyglądamy z moim nowym tymczasikiem "po wzięciu" http://www.dogomania.pl/threads/213267-KRAK%C3%93W-wyrzucony-szczeniak-mix-beagla-najsmutniejszy-szczeniak-na-ziemi.?p=17484480 Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 AMIGA, to mnie pocieszyłaś hehehe...:biggrina: zerduszko, ja nie biore, ja wdycham...:ekmm: Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 hahha dajcie mi trochę tego :D a ja dostałam pozdrowienia od Hatorka vel HELLmo :evil_lol: zapomniałam napisać, że adoptowali go Państwo Kot :grins: Quote
zerduszko Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Już myślałam, że to jakiś nowy nabytek ;) Piękniejszy był u Ciebie ;) Quote
Tekla64 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 albo mial lepsze zdjecia hihihi ale za to wiemy ze ma fajnie Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 HELLmo?! łojks.... Państwo Kot... ha, znałam kilka osób o tym nazwisku, nie wspominając Tomasza Kota aktora, ale, swoją drogą, czy kiedykolwiek słyszałyście żeby ktoś miał na nazwisko Pies? Wasia, jaką masz maszynkę??? Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 zerduszko napisał(a):Już myślałam, że to jakiś nowy nabytek ;) Piękniejszy był u Ciebie ;) bo był w fazie sznurówki :lol: Tekla64 napisał(a):albo mial lepsze zdjecia hihihi ale za to wiemy ze ma fajnie o to to :lol: jambi napisał(a):HELLmo?! łojks.... Państwo Kot... ha, znałam kilka osób o tym nazwisku, nie wspominając Tomasza Kota aktora, ale, swoją drogą, czy kiedykolwiek słyszałyście żeby ktoś miał na nazwisko Pies? Wasia, jaką masz maszynkę??? moser1245 czy ileś tam - wolałabym andisa... ale już po ptokach Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 zerduszko a znasz kogoś o takim nazwisku? malawaszka napisał(a):moser1245 czy ileś tam - wolałabym andisa... ale już po ptokach ten Twój Moser jaką ma moc? jestem własnie na etapie wyboru nowej maszynki, ciągnie mnie do Ostera A5, ale nie wiem czy Andis nie lepszy, o Aesculapach nie wspominam bo ceny z kosmosu... Quote
wilczy zew Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='jambi']ten Twój Moser jaką ma moc? jestem własnie na etapie wyboru nowej maszynki, ciągnie mnie do Ostera A5, ale nie wiem czy Andis nie lepszy, o Aesculapach nie wspominam bo ceny z kosmosu... co zrobisz ze starą Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 jambi napisał(a): ten Twój Moser jaką ma moc? jestem własnie na etapie wyboru nowej maszynki, ciągnie mnie do Ostera A5, ale nie wiem czy Andis nie lepszy, o Aesculapach nie wspominam bo ceny z kosmosu... niby dużą ma moc 45W ale ja go nie kocham... możliwe, że ją zajechałam na początku bo jakiś czas nie wiedziałam o istnieniu oleju :lol: czy raczej nie wiedziałam po co on jest - teraz bym kupiła andisa jakbym miała kupować Quote
jambi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='wilczy zew']co zrobisz ze starą stara niestety była uprzejma się totalnie, kompletnie i bez uprzedzenia zepsuć, stąd koniecznośc zakupu nowej; jeśli starą jakimś cudem i za niewielkie pieniądze uda sie naprawić, zostanie jako maszynka awaryjna, co by uniknąć sytuacji które miały miejsce ostatnio, że ostrzygłam 1/5 psa i nie miałam czym zrobić reszty ... [quote name='malawaszka']niby dużą ma moc 45W ale ja go nie kocham... możliwe, że ją zajechałam na początku bo jakiś czas nie wiedziałam o istnieniu oleju :lol: czy raczej nie wiedziałam po co on jest - teraz bym kupiła andisa jakbym miała kupować no właśnie chcę 45W, myślałam o takim Osterze http://www.grotpro.com/maszynka-oster-a5-dwubiegowa-ostrze-7f-3mm-gratis.html a jeśli Andis to jaki? :) Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 http://www.grotpro.com/maszynka-do-strzyzenia-andis-model-agc2-dwubiegowa-ostrze-10-1-6mm.html co prawda 35W ale to jest zdaje się ta maszynka, którą ma eria i umarłam z zazdrości jak ona wchodziła w filce jak kiedyś strzygłyśmy Dantera jak jeszcze w schronie był, a mój moser po porstu się wyłożył po całości na tym :shake: nie wiem czy to nie dlatego, że eria miała nówkę a mój już jednak trochę strzygł, ale wtedy się wkurzyłam nie na żarty :lol: Quote
Elitesse Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 dziewczyny ja w germapolu mam ceny hurtowe wiec jakby ktos chcial skorzystac to zapraszam :) :) Quote
malawaszka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 wilczy zew napisał(a):dla mnie te ceny jakieś zaporowe ale mnie też, ale popisać co bym chciała można :lol: Quote
wilczy zew Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 pisać możesz ale ja patrze,że mnie na żadną nie stać Quote
Recommended Posts