Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HELLmo?! łojks....
Państwo Kot... ha, znałam kilka osób o tym nazwisku, nie wspominając Tomasza Kota aktora, ale, swoją drogą, czy kiedykolwiek słyszałyście żeby ktoś miał na nazwisko Pies?

Wasia, jaką masz maszynkę???

Posted

zerduszko napisał(a):
Już myślałam, że to jakiś nowy nabytek ;) Piękniejszy był u Ciebie ;)

bo był w fazie sznurówki :lol:

Tekla64 napisał(a):
albo mial lepsze zdjecia hihihi
ale za to wiemy ze ma fajnie

o to to :lol:

jambi napisał(a):
HELLmo?! łojks....
Państwo Kot... ha, znałam kilka osób o tym nazwisku, nie wspominając Tomasza Kota aktora, ale, swoją drogą, czy kiedykolwiek słyszałyście żeby ktoś miał na nazwisko Pies?

Wasia, jaką masz maszynkę???

moser1245 czy ileś tam - wolałabym andisa... ale już po ptokach

Posted

zerduszko a znasz kogoś o takim nazwisku?

malawaszka napisał(a):
moser1245 czy ileś tam - wolałabym andisa... ale już po ptokach

ten Twój Moser jaką ma moc? jestem własnie na etapie wyboru nowej maszynki, ciągnie mnie do Ostera A5, ale nie wiem czy Andis nie lepszy, o Aesculapach nie wspominam bo ceny z kosmosu...

Posted

[quote name='jambi']ten Twój Moser jaką ma moc? jestem własnie na etapie wyboru nowej maszynki, ciągnie mnie do Ostera A5, ale nie wiem czy Andis nie lepszy, o Aesculapach nie wspominam bo ceny z kosmosu...

co zrobisz ze starą

Posted

jambi napisał(a):

ten Twój Moser jaką ma moc? jestem własnie na etapie wyboru nowej maszynki, ciągnie mnie do Ostera A5, ale nie wiem czy Andis nie lepszy, o Aesculapach nie wspominam bo ceny z kosmosu...

niby dużą ma moc 45W ale ja go nie kocham... możliwe, że ją zajechałam na początku bo jakiś czas nie wiedziałam o istnieniu oleju :lol: czy raczej nie wiedziałam po co on jest - teraz bym kupiła andisa jakbym miała kupować

Posted

[quote name='wilczy zew']co zrobisz ze starą

stara niestety była uprzejma się totalnie, kompletnie i bez uprzedzenia zepsuć, stąd koniecznośc zakupu nowej; jeśli starą jakimś cudem i za niewielkie pieniądze uda sie naprawić, zostanie jako maszynka awaryjna, co by uniknąć sytuacji które miały miejsce ostatnio, że ostrzygłam 1/5 psa i nie miałam czym zrobić reszty ...

[quote name='malawaszka']niby dużą ma moc 45W ale ja go nie kocham... możliwe, że ją zajechałam na początku bo jakiś czas nie wiedziałam o istnieniu oleju :lol: czy raczej nie wiedziałam po co on jest - teraz bym kupiła andisa jakbym miała kupować

no właśnie chcę 45W, myślałam o takim Osterze http://www.grotpro.com/maszynka-oster-a5-dwubiegowa-ostrze-7f-3mm-gratis.html

a jeśli Andis to jaki? :)

Posted

http://www.grotpro.com/maszynka-do-strzyzenia-andis-model-agc2-dwubiegowa-ostrze-10-1-6mm.html

co prawda 35W ale to jest zdaje się ta maszynka, którą ma eria i umarłam z zazdrości jak ona wchodziła w filce jak kiedyś strzygłyśmy Dantera jak jeszcze w schronie był, a mój moser po porstu się wyłożył po całości na tym :shake: nie wiem czy to nie dlatego, że eria miała nówkę a mój już jednak trochę strzygł, ale wtedy się wkurzyłam nie na żarty :lol: