Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja se mysle ze i na prostej drodze mozna se noge zlamac?!
wypadki sie zdarzaja ale bez przesadyzmu nie kazdy pies dlawi sie pilkami , drzazgami i innymi rzeczami , nie kazdy pies dozywa poznej straosci i nie kazdy pies ginie tragicznie.

twoje piesy sa jednak z sesji na sesje coraz bardziej szczesliwe a dziecie rosnie jak na drozdzach [ doleczek ma ino w jednym policzku??? urokliwy bardzo]

Posted

agaga21 napisał(a):
taka ze sznurkiem chyba by była najbezpieczniejsza ;) a i fajniej się taką rzuca-dalej leci!

a jak połknie sznurkiem naprzód???? :oops: głupi głupi żart :splat: mam taką... gdzieś w czeluściach mej pieczary - muszę poszukać

Saththa napisał(a):
ja nie umiem rzucac ta ze sznurkiem :lol:

A jak tam oczko ropiejace Nazirkowe?

no - chyba samo się wyleczyło, tzn jemu tam trochę cieknie z oczu, ale chyba nie ponad normę a dziś już tej ropy nie było więc musiał sobie zaprószyć albo coś i już mu przeszło :)

Tekla64 napisał(a):
ja se mysle ze i na prostej drodze mozna se noge zlamac?!
wypadki sie zdarzaja ale bez przesadyzmu nie kazdy pies dlawi sie pilkami , drzazgami i innymi rzeczami , nie kazdy pies dozywa poznej straosci i nie kazdy pies ginie tragicznie.

twoje piesy sa jednak z sesji na sesje coraz bardziej szczesliwe a dziecie rosnie jak na drozdzach [ doleczek ma ino w jednym policzku??? urokliwy bardzo]

co Ty? one już piękniejsze być nie mogą :evil_lol: a Iga tak jakby ma w jednym policzku tą dziurkę bardziej, ale tak to ma w obydwu tylko druga jakaś nieśmiała jest :lol:

wilczy zew napisał(a):
weźmiesz udział w bazarku fotograficznym?

chyb nie bo... nie byłam na żadnych wakacjach nawet sama, a z psami jeszcze bardziej nie byłam :lol:

Posted

a jak połknie sznurkiem naprzód????

To sznurek z czasem wyjdzie z drugiej strony i też można piłkę wyjąć :evil_lol:
Ps ja już po pracy, więc piwkuję sobie :cool3:

Posted

Erhan napisał(a):
To sznurek z czasem wyjdzie z drugiej strony i też można piłkę wyjąć :evil_lol:
Ps ja już po pracy, więc piwkuję sobie :cool3:

ahaha
o szczęściarzu ja muszę po mamcię moją jechać jeszcze do rodziny i ani pół piwka nie mogę :cry: a tak mam dzisiaj smaczek :D

Posted

wilczy zew napisał(a):
Kiedy go strzyżesz?

Tekla Ci odpisała :lol:

Tekla64 napisał(a):
ty to u innych predka jestes hihihi

wasia musi odzyskac maszynke zakladam sie ze jak tylko bedzie mogla to zrobi z niego pieknego sznupa

o to to!!! :evil_lol:
maszynkę już mam, ale... zapomnieli oddać oleju :shock: a bez niego strzyc to mi szkoda maszynki...

Posted

wilczy zew napisał(a):
objaśnij mnie szerzej z tym olejem bo z maszynkami to ja raczkuję,Kudełek lichutko odrastał

olejem się skrapla ostrze żeby się nie grzało tak mocno i nie zatarło

Posted

jambi napisał(a):
Wasia, ile on ma? to jest zdaje sie młodziutki pies

ale ogonek to chłopak ma perfekcyjnie ciachnięty... Aron miał podobnie

młody jest - max 2 lata myślę

jambi napisał(a):
no bez oleju to rychło stracisz maszynke ;)

a wogóle Waszko, łolewasz moje posty, więc ja sie łobrażam :obrazic: ło!

nie zauważyłam :oops:

wilczy zew napisał(a):
a jak często

podczas strzyżenia kilka razy trzeba to robić, ja jestem samoukiem więc teorii proszę ode mnie nei wymagać - wszystko metodą prób i błędów i błędów i błędów :D

Posted

wilczy zew napisał(a):
teoria teorią to praktyka jest najważniejsza

tak jak we wszystkim

ahedok napisał(a):
Nazir zostaje u Was na stałe?

no i Wasia zamilkła mysląc nad odpowiedzią..... :diabloti: