Tekla64 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ja se mysle ze i na prostej drodze mozna se noge zlamac?! wypadki sie zdarzaja ale bez przesadyzmu nie kazdy pies dlawi sie pilkami , drzazgami i innymi rzeczami , nie kazdy pies dozywa poznej straosci i nie kazdy pies ginie tragicznie. twoje piesy sa jednak z sesji na sesje coraz bardziej szczesliwe a dziecie rosnie jak na drozdzach [ doleczek ma ino w jednym policzku??? urokliwy bardzo] Quote
wilczy zew Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 weźmiesz udział w bazarku fotograficznym? Quote
malawaszka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 agaga21 napisał(a):taka ze sznurkiem chyba by była najbezpieczniejsza ;) a i fajniej się taką rzuca-dalej leci! a jak połknie sznurkiem naprzód???? :oops: głupi głupi żart :splat: mam taką... gdzieś w czeluściach mej pieczary - muszę poszukać Saththa napisał(a):ja nie umiem rzucac ta ze sznurkiem :lol: A jak tam oczko ropiejace Nazirkowe? no - chyba samo się wyleczyło, tzn jemu tam trochę cieknie z oczu, ale chyba nie ponad normę a dziś już tej ropy nie było więc musiał sobie zaprószyć albo coś i już mu przeszło :) Tekla64 napisał(a):ja se mysle ze i na prostej drodze mozna se noge zlamac?! wypadki sie zdarzaja ale bez przesadyzmu nie kazdy pies dlawi sie pilkami , drzazgami i innymi rzeczami , nie kazdy pies dozywa poznej straosci i nie kazdy pies ginie tragicznie. twoje piesy sa jednak z sesji na sesje coraz bardziej szczesliwe a dziecie rosnie jak na drozdzach [ doleczek ma ino w jednym policzku??? urokliwy bardzo] co Ty? one już piękniejsze być nie mogą :evil_lol: a Iga tak jakby ma w jednym policzku tą dziurkę bardziej, ale tak to ma w obydwu tylko druga jakaś nieśmiała jest :lol: wilczy zew napisał(a):weźmiesz udział w bazarku fotograficznym? chyb nie bo... nie byłam na żadnych wakacjach nawet sama, a z psami jeszcze bardziej nie byłam :lol: Quote
Erhan Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 a jak połknie sznurkiem naprzód???? To sznurek z czasem wyjdzie z drugiej strony i też można piłkę wyjąć :evil_lol: Ps ja już po pracy, więc piwkuję sobie :cool3: Quote
malawaszka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Erhan napisał(a):To sznurek z czasem wyjdzie z drugiej strony i też można piłkę wyjąć :evil_lol: Ps ja już po pracy, więc piwkuję sobie :cool3: ahaha o szczęściarzu ja muszę po mamcię moją jechać jeszcze do rodziny i ani pół piwka nie mogę :cry: a tak mam dzisiaj smaczek :D Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Wasia, ile on ma? to jest zdaje sie młodziutki pies ale ogonek to chłopak ma perfekcyjnie ciachnięty... Aron miał podobnie Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 peruka mu się zsunęła :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ty to u innych predka jestes hihihi wasia musi odzyskac maszynke zakladam sie ze jak tylko bedzie mogla to zrobi z niego pieknego sznupa Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 wilczy zew napisał(a):Kiedy go strzyżesz? Tekla Ci odpisała :lol: Tekla64 napisał(a):ty to u innych predka jestes hihihi wasia musi odzyskac maszynke zakladam sie ze jak tylko bedzie mogla to zrobi z niego pieknego sznupa o to to!!! :evil_lol: maszynkę już mam, ale... zapomnieli oddać oleju :shock: a bez niego strzyc to mi szkoda maszynki... Quote
wilczy zew Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 objaśnij mnie szerzej z tym olejem bo z maszynkami to ja raczkuję,Kudełek lichutko odrastał Quote
wilczy zew Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Tekla64 napisał(a):ty to u innych predka jestes hihih bo waszka jest prędka i wszystkie od razu strzyże :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 wilczy zew napisał(a):objaśnij mnie szerzej z tym olejem bo z maszynkami to ja raczkuję,Kudełek lichutko odrastał olejem się skrapla ostrze żeby się nie grzało tak mocno i nie zatarło Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 no bez oleju to rychło stracisz maszynke ;) a wogóle Waszko, łolewasz moje posty, więc ja sie łobrażam :obrazic: ło! Quote
wilczy zew Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 malawaszka napisał(a):olejem się skrapla ostrze żeby się nie grzało tak mocno i nie zatarło a jak często Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 jambi napisał(a):Wasia, ile on ma? to jest zdaje sie młodziutki pies ale ogonek to chłopak ma perfekcyjnie ciachnięty... Aron miał podobnie młody jest - max 2 lata myślę jambi napisał(a):no bez oleju to rychło stracisz maszynke ;) a wogóle Waszko, łolewasz moje posty, więc ja sie łobrażam :obrazic: ło! nie zauważyłam :oops: wilczy zew napisał(a):a jak często podczas strzyżenia kilka razy trzeba to robić, ja jestem samoukiem więc teorii proszę ode mnie nei wymagać - wszystko metodą prób i błędów i błędów i błędów :D Quote
wilczy zew Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 teoria teorią to praktyka jest najważniejsza Quote
Saththa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 http://img713.imageshack.us/img713/3934/dsc0153on.jpg cudo!! wszytskie cudo ale tutaj cudo cudo;) :) Quote
ahedok Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ale przeszczęśliwy, a ten biały uśmiech :loveu: Nazir zostaje u Was na stałe? Quote
jambi Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 wilczy zew napisał(a):teoria teorią to praktyka jest najważniejsza tak jak we wszystkim ahedok napisał(a):Nazir zostaje u Was na stałe? no i Wasia zamilkła mysląc nad odpowiedzią..... :diabloti: Quote
Recommended Posts