Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Wszystkiego Najlepszego !!!!

p.s. kim jest Nazir, bo ja jestem znów mocno zagubiona w Twoim stanie sznupowym na dziś :D

Kurcze ja tez już nie ogarniam. I niewiem czy to ten z chorymi uszami czy tez ten pogryziony :mdleje:

Ale widze, że imprezka?:)

Posted

Fides79 napisał(a):
:crazyeye: Sandra zaszalałaś, ja mam jutro spotkanie służbowe, nie mogę aż TYYYYLEEEE:roll:

No i zepsułas;) Heheh ja na 8 do pracy powinnam już spac;/ Idę skoro nie da rady inaczej;)

Dobranoc;)

Posted

eria napisał(a):
Wszystkiego Najlepszego !!!!

p.s. kim jest Nazir, bo ja jestem znów mocno zagubiona w Twoim stanie sznupowym na dziś :D

dziękuję :lol:
a to jest Nazir - jest sznupem olbrzymem :) no ale ja Ci wyjaśniam, a Ty znowu zajrzysz za 2 miechy więc odpowiedzi nie poznasz :errrr:

Saththa napisał(a):
Kurcze ja tez już nie ogarniam. I niewiem czy to ten z chorymi uszami czy tez ten pogryziony :mdleje:

Ale widze, że imprezka?:)

Nazir jest u mnie i był pogryziony, z chorymi uszami jest Goran

Saththa ale piwniczka mniam :lol: :loveu:

Posted

wilczy zew napisał(a):

O co chodzi z tym "sznupem w krawacie" ? :crazyeye:

przyszedł do mnie w święta - zimą, padało wtedy nie pamiętam czy deszczy czy śnieg, ale było zimno i mokro - rano mnie mój Jarek budzi i woła chodź zobacz jakiś obcy sznaucerek jest na tarasie! objechałam Jarosława bo nie jestem miła jak mnie ktoś budzi i jeszcze z jakimiś głupimi dowcipami :lol: ale on się zarzekał, że naprawdę, wstałam i faktycznie - zaniedbany, przemoczony sznupek z krawatem - zwisem męskim :D na szyi :lol: takim materiałowym krawatem! wzięłam go do domu, ale że wtedy zdaje się Sonia miała coś w rodzaju cieczki to psiaka zawiozłam do Ulki12 - myślałam, że ktoś mi podrzucił bo to niewiarygodne, żeby akurat sznupek się tu przypałętał :lol: ale po kilku dniach właściciele wywiesili koło sklepu ogłoszenie że zaginął - miałam opory bo był bardzo bardzo zaniedbany - filce z uszu itd... ale nie był źle traktowany i widac było że tęsknił więc wrócił do domu, teraz zaglądam na podwórko jak się miewa :D

Posted

WATACHA napisał(a):
Teraz jak byliśmy z mężem na spacerze z psami to mnie dziabnął 1-2 przez godzinę, a na nim siadały po 1-2 na raz co parę sekund.

joj jak ja lubie jak ona coś napisze :evil_lol: "jak bylismy z mężem na spacerze to mnie dziabnął" hihihi...

zerduszko napisał(a):
Wszyscy Waszkę kochają :)

ale nie wszyscy ją gryzą ;)

wilczy zew napisał(a):
O co chodzi z tym "sznupem w krawacie" ? :crazyeye:

malawaszka napisał(a):
przyszedł do mnie w święta

hehe ja nawet mmsa dostałam i własnie ten tekst "Sam do mnie przyszedł w krawacie" ... myślałam, że waszka z alkoholem zaszalała...

Posted

a to jest Nazir - jest sznupem olbrzymem :smile: no ale ja Ci wyjaśniam, a Ty znowu zajrzysz za 2 miechy więc odpowiedzi nie poznasz :errrr:

no tak u mnie bywa,ale akurat dziś wpadłam po odpowiedź hihih :)

Posted

[quote name='Tekla64']no widac ze sznupy sie leniuchuja a kinkieciki piekne prosciutkie takie i fajne swiatlo chyba daja co?

ja jestem zakochana w tych kinkiecikach :D pewnie też dlatego, że 2 lata wisiały ze sciany obrzydliwe kable :lol: a co do światła nie dają go dużo - bardziej dla ozdoby albo do oglądania tv żeby w ciemnościach nie siedzieć

i Nazirek