malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 no to kolejeczka :drinking: :lol: Quote
eria Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wszystkiego Najlepszego !!!! p.s. kim jest Nazir, bo ja jestem znów mocno zagubiona w Twoim stanie sznupowym na dziś :D Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 eria napisał(a):Wszystkiego Najlepszego !!!! p.s. kim jest Nazir, bo ja jestem znów mocno zagubiona w Twoim stanie sznupowym na dziś :D Kurcze ja tez już nie ogarniam. I niewiem czy to ten z chorymi uszami czy tez ten pogryziony :mdleje: Ale widze, że imprezka?:) Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 no to chlusniem bo usniem :lol: Monia Twoje zdrówko Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 :crazyeye: Sandra zaszalałaś, ja mam jutro spotkanie służbowe, nie mogę aż TYYYYLEEEE:roll: Quote
Saththa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a)::crazyeye: Sandra zaszalałaś, ja mam jutro spotkanie służbowe, nie mogę aż TYYYYLEEEE:roll: No i zepsułas;) Heheh ja na 8 do pracy powinnam już spac;/ Idę skoro nie da rady inaczej;) Dobranoc;) Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 eria napisał(a):Wszystkiego Najlepszego !!!! p.s. kim jest Nazir, bo ja jestem znów mocno zagubiona w Twoim stanie sznupowym na dziś :D dziękuję :lol: a to jest Nazir - jest sznupem olbrzymem :) no ale ja Ci wyjaśniam, a Ty znowu zajrzysz za 2 miechy więc odpowiedzi nie poznasz :errrr: Saththa napisał(a):Kurcze ja tez już nie ogarniam. I niewiem czy to ten z chorymi uszami czy tez ten pogryziony :mdleje: Ale widze, że imprezka?:) Nazir jest u mnie i był pogryziony, z chorymi uszami jest Goran Saththa ale piwniczka mniam :lol: :loveu: Quote
wilczy zew Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nazir to ten pogryziony,z uszami jest Goran. Quote
wilczy zew Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pisałyśmy jednocześnie :lol: O co chodzi z tym "sznupem w krawacie" ? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 wilczy zew napisał(a): O co chodzi z tym "sznupem w krawacie" ? :crazyeye: przyszedł do mnie w święta - zimą, padało wtedy nie pamiętam czy deszczy czy śnieg, ale było zimno i mokro - rano mnie mój Jarek budzi i woła chodź zobacz jakiś obcy sznaucerek jest na tarasie! objechałam Jarosława bo nie jestem miła jak mnie ktoś budzi i jeszcze z jakimiś głupimi dowcipami :lol: ale on się zarzekał, że naprawdę, wstałam i faktycznie - zaniedbany, przemoczony sznupek z krawatem - zwisem męskim :D na szyi :lol: takim materiałowym krawatem! wzięłam go do domu, ale że wtedy zdaje się Sonia miała coś w rodzaju cieczki to psiaka zawiozłam do Ulki12 - myślałam, że ktoś mi podrzucił bo to niewiarygodne, żeby akurat sznupek się tu przypałętał :lol: ale po kilku dniach właściciele wywiesili koło sklepu ogłoszenie że zaginął - miałam opory bo był bardzo bardzo zaniedbany - filce z uszu itd... ale nie był źle traktowany i widac było że tęsknił więc wrócił do domu, teraz zaglądam na podwórko jak się miewa :D Quote
jambi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 WATACHA napisał(a):Teraz jak byliśmy z mężem na spacerze z psami to mnie dziabnął 1-2 przez godzinę, a na nim siadały po 1-2 na raz co parę sekund. joj jak ja lubie jak ona coś napisze :evil_lol: "jak bylismy z mężem na spacerze to mnie dziabnął" hihihi... zerduszko napisał(a):Wszyscy Waszkę kochają :) ale nie wszyscy ją gryzą ;) wilczy zew napisał(a):O co chodzi z tym "sznupem w krawacie" ? :crazyeye: malawaszka napisał(a):przyszedł do mnie w święta hehe ja nawet mmsa dostałam i własnie ten tekst "Sam do mnie przyszedł w krawacie" ... myślałam, że waszka z alkoholem zaszalała... Quote
eria Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 a to jest Nazir - jest sznupem olbrzymem :smile: no ale ja Ci wyjaśniam, a Ty znowu zajrzysz za 2 miechy więc odpowiedzi nie poznasz :errrr: no tak u mnie bywa,ale akurat dziś wpadłam po odpowiedź hihih :) Quote
Elitesse Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 wczoraj bylam zaplatana po powrocie z niemiec i wieksza czesc dnia odsypialam :oops: wiec troszke spoznione sto lat :calus::calus::calus: Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 chłopaki na patelni :D a tu mi się wplotły moje nowe sliczne kinkieciki :loveu: :D Quote
Tekla64 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 no widac ze sznupy sie leniuchuja a kinkieciki piekne prosciutkie takie i fajne swiatlo chyba daja co? Quote
malawaszka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Tekla64']no widac ze sznupy sie leniuchuja a kinkieciki piekne prosciutkie takie i fajne swiatlo chyba daja co? ja jestem zakochana w tych kinkiecikach :D pewnie też dlatego, że 2 lata wisiały ze sciany obrzydliwe kable :lol: a co do światła nie dają go dużo - bardziej dla ozdoby albo do oglądania tv żeby w ciemnościach nie siedzieć i Nazirek Quote
Recommended Posts