malawaszka Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Margi napisał(a):Dobra ,dobra ja z pamięci.Nie sprawdzam w atlasach .:roll::evil_lol: aa ja z pamięci to mogę co najwyżej brzozę oznaczyć :errrr: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 haha! pierwsza jestem, pierwsza! :multi: Wasiu kochana - wszystkiego najlepszego!!!! 100 lat!!!! :new-bday: co tam sto, 1000 lat! w szczęściu, miłości, przyjaźni :) obu Ci się spełniły wszystkie najskrytsze (i te zupełnie jawne) marzenia! :tort: :laola: :BIG: Twoje zdrówko Waszeczko ;) :beerchug: Quote
Tekla64 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 aaa to sie wydalo dla tych co nie zorientowane Moniko wszytskiego co najlepsze samych pogodnych dni bez wielkich problemow i samej ogromnej radosci na wiele wiele lat Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [FONT=Lucida Console]Waszko wszystkiego najlepszego, wiele szczęścia, samych radosnych i pogodnych dni i mnóstwa miłości od najbliższych[/FONT] :new-bday::BIG: Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dziękuję Wam ogromnie :loveu: i stawiam :drinking: :lol: Quote
Fides79 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 malawaszka napisał(a):Dziękuję Wam ogromnie :loveu: i stawiam :drinking: :lol: tak od rana w dodatku w poniedziałek :cool3::splat: :chlup::chlup::chlup: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Fides79 napisał(a):tak od rana w dodatku w poniedziałek :cool3::splat: :chlup::chlup::chlup: co poradzisz? :niewiem: solenizantka stawia nie wypada odmawiać :evil_lol: Quote
weszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam Jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje, żyje nam Niech żyje nam! Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam Jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje, żyje nam Niech żyje nam! Niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnie, a w jej sznaucerowym życiu świeci coraz jaśniej, a w jej sznaucerowym życiu świeci coraz jaśniej!!! Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat niechaj żyje nam Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat niechaj żyje nam Niech żyje nam, niech żyje nam w szczęściu, zdrowiu, pomyślności niechaj żyje nam Niech żyje nam, niech żyje nam w szczęściu, zdrowiu, pomyślności niechaj żyje nam Cięgiem, cięgiem, cięgiem, cięgiem niechaj żyje nam Cięgiem, cięgiem, cięgiem, cięgiem niechaj żyje nam Niech żyje nam, niech żyje nam Cięgiem, cięgiem, cięgiem, cięgiem niechaj żyje nam Niech żyją nam, niech żyją nam Cięgiem, cięgiem, po góralsku niechaj żyje nam! I jeszcze dłużej niech żyje nam Jeszcze dłużej niech żyje nam Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam! I jeszcze dłużej niech żyje nam Jeszcze dłużej niech żyje nam Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam! I jeszcze dłużej niech żyje nam Jeszcze dłużej niech żyje nam Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam! I jeszcze dłużej niech żyje nam Jeszcze dłużej niech żyje nam Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam! A kto???????????? MALAWASZKA :cunao: Samego dobrego!!! :tort::new-bday::BIG: No to zdrowie!:drinking::chlup::knajpa::drinka::beerchug: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 weszka rządzisz :lol: a ten fragment najpiękniejszy.. choć nie wiem czemu ale wydaje mi sie że w oryginale było jakby inaczej :hmmmm: weszka napisał(a):a w jej sznaucerowym życiu świeci coraz jaśniej, a w jej sznaucerowym życiu świeci coraz jaśniej!!! ;) :lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 hahahha dzięki weszko :lol: :loveu: W sobotę było ognisko, kilkoro znajomych, piwko, pogaduchy - jak rok temu i za rok znowu chcą :D psiurki moje kochane spisały się, Nazirek też był grzeczny, tylko szkoda strasznie, że moje koty chciałby kilim :shake: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 nie narzekaj, nie można kochac wszystkich :niewiem: patrzaj, Ty naprzykład niekoniecznie szczury prawda? no to Nazirek niekoniecznie kotki :grins: Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 jambi napisał(a):nie narzekaj, nie można kochac wszystkich :niewiem: patrzaj, Ty naprzykład niekoniecznie szczury prawda? no to Nazirek niekoniecznie kotki :grins: narzekam bo chciałam uknuć intrygę, żeby został a tak to lipa bo nie mogę ryzykować, zwłaszcza, że moje też gonią koty i on by się nakręcał jeszcze bardziej - o ile moje krzywdy nie zrobią to on już by mógł... Quote
agaga21 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 monika, ode mnie również najlepsze życzenia :) Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 agaga21 napisał(a):monika, ode mnie również najlepsze życzenia :) dzięki :loveu: jambi napisał(a):aaaa! :splat: ... Ty intrygantko no... :lol: ja.... Quote
Tekla64 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 oj ale pewna jestes ze chce je kilimowac czy goni bo musi ale potem nie bardzo by wiedzial co zrobic a poza tym nad tym tez mozna poparcowac wiem wiem malo czasu ale nie zawsze wsio jest stracone zreszta sama bedziesz najlepiej wiedziec Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Tekla64 napisał(a):oj ale pewna jestes ze chce je kilimowac czy goni bo musi ale potem nie bardzo by wiedzial co zrobic a poza tym nad tym tez mozna poparcowac wiem wiem malo czasu ale nie zawsze wsio jest stracone zreszta sama bedziesz najlepiej wiedziec łatwiej by było jakby był tylko on jeden, ale moje małe gnojki będę ciągle mu pokazywać, że one też gonią koty, a koty są tak samo ważne dla mnie jak psy i nie zrobię im takiego stresu, moje chciejstwo musi poczekać na lepszy czas Quote
wilczy zew Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Może Tekla ma rację,że goni bo uciekają a tak to nic nie zrobi? Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 wilczy zew napisał(a):Może Tekla ma rację,że goni bo uciekają a tak to nic nie zrobi? to przyjedź - sprawdzimy na Twoim kocie :lol: bo jak moim coś się stanie to Jarosław ukatrupi i psa i mnie Quote
katik Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. :) Quote
wilczy zew Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 malawaszka napisał(a):to przyjedź - sprawdzimy na Twoim kocie :lol: bo jak moim coś się stanie to Jarosław ukatrupi i psa i mnie tylko,że ja nie mam kota poza tym w głowie ale tym to Nazir nie będzie zainteresowany :p to jednak dobry chłopak z tego Twojego męża :lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 katik napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. :) dziękuję :) wilczy zew napisał(a):tylko,że ja nie mam kota poza tym w głowie ale tym to Nazir nie będzie zainteresowany :p to jednak dobry chłopak z tego Twojego męża :lol: pewnie, że dobry ;) ino nie mąż :lol: Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mąż czy nie mąż, ważne że dobry ;) i nie bój żaby, nie ukatrupi! gdzie on taką drugą znajdzie? :evil_lol: Quote
sybil Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 My też życzymy 100 lat w zdrowiu, samych szczęśliwych i radosnych dni :Rose::Rose::Rose:oraz ... super ogrodzenia posesji, żeby stado sznupów mogło swobodnie biegać czekając na wspaniałe domki :lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 sybisia napisał(a):My też życzymy 100 lat w zdrowiu, samych szczęśliwych i radosnych dni :Rose::Rose::Rose:oraz ... super ogrodzenia posesji, żeby stado sznupów mogło swobodnie biegać czekając na wspaniałe domki :lol: dziękuję Sybisiu za cudiwnee zyczenia!!!! oby się spełniły :) Quote
Recommended Posts