Tekla64 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 w rudzie slaskiej tyz i w Gdansku tyz a u mnie jeszcze nie i oby nie choc zimno strasznie Quote
WATACHA Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Wyglądają nieźle. U nas sniegu nie ma tylko deszcz pada, wczoraj to mało łbów nam nie pourywało takie było wiatrzysko. Quote
Fides79 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 :crazyeye::crazyeye: oooo ale Was zasypało, no nieźle oby do wiosny, na szczeście ta juz podobno od poniedziałku Quote
furciaczek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Wasiu a w ktora strone to idzie? Mam nadzieje ze nie w moim kierunku...palne sobie w glowe chyba jak zacznie sypac:placz: Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 furciaczek napisał(a):Wasiu a w ktora strone to idzie? Mam nadzieje ze nie w moim kierunku...palne sobie w glowe chyba jak zacznie sypac:placz: mam wrażenie, że w żadną nie idzie bo stoi nad nami :D sypie i sypie a durne kundle mają radoche :D Quote
Alicja Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 malawaszka napisał(a):mam wrażenie, że w żadną nie idzie bo stoi nad nami :D sypie i sypie a durne kundle mają radoche :D :lol::lol: u nas też sypie ale zaraz topnieje bo cały dzień mżawka siała Quote
wilczy zew Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Panikujecie jakby ten śnieg w lipcu padał :lol: Jest marzec i to normalne,że przeplatają się wszystkie pory ;) Od poniedziałku wiosna. Quote
Saththa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ooo alez Was zasypało... Abstrakcja. Wogule jak Patrze i jak mnie Kinga oświeciła dużo miejsc zasypało ahhh Ja w Szczecinku teraz ale nie pada hmmm na sczzescie :) Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 a u nas dalej sypie jak wściekłe! drzewa się powyginały bo smieg jest mokty i cięzki... fuuujjjj Quote
Vectra Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 aż się boje wyglądać przez okno ... ale dopiero co byłam na dworze ... jest mokro i czarno ... oby nie było śniegu , bo się pochlastam Quote
malawaszka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 jest MA-SA-KRA~!!!!! nasypało tyle, że cały czas jedzie z dachu - aż się ściany trzęsą :shake: wyszłam z burkami i po powrocie mam w domu powódź bo całe w kulach małe gady :D a w lesie słyszałam jak się złamało drzewo pod ciężarem śniegu - jest co najmniej 20 cm :shock: bleeee aaa i prądu już 4 razy nie było :D Quote
wilczy zew Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 malawaszka napisał(a): w lesie słyszałam jak się złamało drzewo pod ciężarem śniegu - jest co najmniej 20 cm :shock: bleeee aaa i prądu już 4 razy nie było :D paskudnie :shake: Quote
jambi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 jaaaaa ale macie zime!!!! a jak zaczynałam czytać to pisałaś że wiosna już .... http://img827.imageshack.us/img827/5236/dsc0181pa.jpg to zdjęcie mogłoby sie z powodzeniem ukazać w książce o sznaucerach "praca na śladzie" ;) Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 ech zimy ciąg dalszy! masakra! niby się topi, ale napadało tyle że :mdleje: psy brodzą do połowy w śniegu i ta zanurzona połowa oblepia się kulami :shake: fuj fuj fuj Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 na dowód :shock: byłam w lesie - nałamanych drzew całe mnóstwo - szok! po tym wzięłam nożyczki i obcięłam im te kudly na łapach - mająteraz krótsze niż Brokat :roflt: zdjęć psów nie będzie gdzies tak do lata :D Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 i Pepa wielce niezadowolona :shake: Quote
weszka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 O matko! Przecież ja jestem od was niedaleczko ale śniegu nie ma! Rano mocno sypało, zrobiło się na chwilę biało ale nie tak i po godzinie zeszło wszystko. Quote
Recommended Posts