Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Wasiu a w ktora strone to idzie? Mam nadzieje ze nie w moim kierunku...palne sobie w glowe chyba jak zacznie sypac:placz:

mam wrażenie, że w żadną nie idzie bo stoi nad nami :D sypie i sypie a durne kundle mają radoche :D

Posted

malawaszka napisał(a):
mam wrażenie, że w żadną nie idzie bo stoi nad nami :D sypie i sypie a durne kundle mają radoche :D

:lol::lol:

u nas też sypie ale zaraz topnieje bo cały dzień mżawka siała

Posted

Ooo alez Was zasypało... Abstrakcja. Wogule jak Patrze i jak mnie Kinga oświeciła dużo miejsc zasypało ahhh Ja w Szczecinku teraz ale nie pada hmmm na sczzescie :)

Posted

jest MA-SA-KRA~!!!!! nasypało tyle, że cały czas jedzie z dachu - aż się ściany trzęsą :shake: wyszłam z burkami i po powrocie mam w domu powódź bo całe w kulach małe gady :D a w lesie słyszałam jak się złamało drzewo pod ciężarem śniegu - jest co najmniej 20 cm :shock: bleeee

aaa i prądu już 4 razy nie było :D

Posted

na dowód :shock: byłam w lesie - nałamanych drzew całe mnóstwo - szok!

po tym wzięłam nożyczki i obcięłam im te kudly na łapach - mająteraz krótsze niż Brokat :roflt: zdjęć psów nie będzie gdzies tak do lata :D

Posted

O matko! Przecież ja jestem od was niedaleczko ale śniegu nie ma! Rano mocno sypało, zrobiło się na chwilę biało ale nie tak i po godzinie zeszło wszystko.