malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 zerduszko napisał(a):Ja miałam jeszcze lepszego psa niż Julka to niemożliwe :D Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 ach to drobnostka - uciekały to musiała gonić nie? Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ostatnio mi o tej drobnostce co innego pisałaś, jak się Twoja banda z Burasem ganiała. A Timiś to nie tak, że nie chciał ganiać, ale on był z pych psiów "ale powiedz tylko słowo, a będzie uczyniona wola Twoja" :diabloti: Quote
Katerinas Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 malawaszka napisał(a):i Julkę 2 osoby już prawie adoptowały ze schroniska - kochali ją do czasu jak wymacali na brzuszku guzy :( :( ... smutne to... Quote
Tekla64 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 pokaz , pokaz tego jednego lysego a potem skukcesywnie reszte!!!! kontrasty mile widziane dawaj zdjecia co??? Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 nie mogę :lol: chwilkę usiadłam, ale już ruszam robić Lunę - zrobieni Drops i Brokat, Luna to największe wyzwanie :roflt: a potem jak siłstarczy to Pepiszka poleci pod trymer, bo przecież oczywiste że ja ich NIE strzygę!!!! TYLKO trymery różnej masci - coat king na początek, potem mars 330, degażówki - NIC ani pół maszynki!!!! diabloti: Quote
Tekla64 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ales ty ambitna!!!! pelen podziw!!!! ale czekam na efekty Quote
Vectra Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 a zamiast tych wszystkich wynalazków , nie wystarczy paczka zapałek ? :diabloti: mogę Ci Klementynę użyczyć , ona lubi trymować kudłacze , przy okazji nakłada żel ślinowy , robi kąpiel w piachu/igliwiu będą przepiękne !! Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 HA! gotowe - no gotowe 3,5 hahaha bo Pepa póki co została chińskim grzywaczem bo mnie już cierpliwości brakło :mdleje: zaraz będą jakieś bylejakie zdjęcia bo ciemnawo już... Vectra dawaj śliniaka! byłoby mniej fruwających kudłów :lol: Quote
Saththa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ahhh wiec to już skonczone tj prawie?:) to ja czekam na efekty z niecierpliwoscia:) Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 tadaaammmm :lol: przed strzyżeniem, ale po kapieli :D wszyscy po strzyżeniu oczadzieli i nie łatwo było zrobić zdjęcie :lol: Princessa za to zapozowała :D Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Pepa hahah jej strzyżenie zawsze mnie wykańcza :lol: księciunio pozować nie chciał - dostał wiatru w żagle i nie mógł się zatrzymać :lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 i następny księciunio z wiatrem... w d-e :lol: za to Princessa już wprowadziła poprawki :lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 rodzynka nie posmakowała :evil_lol: :diabloti: Księciunio przejął się rolą arystokraty i ustawiał się do słońca jak na show :roflt: Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 wiatr w uszach to za mało - potrzeba jeszcze wiatru w paszczy :roll: tak tak - to ja - mistrzyni kadru :B-fly: Pepa po przegranej walce z molami :evil_lol: ach och - najpiękniejsza sznupa we wsi :loveu::cooldevi: Quote
Tekla64 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ooo ja bych powiedziala ze odnowione wiosennie stadko cudnie sie zaprezentowalo!!! pikne masz wszystkie z wiatrem czy nie, sa zarypiste a jakie szczesliwe ze juz koniec hihihi zupelnie jak moje !!!! Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Tekla64 napisał(a):ooo ja bych powiedziala ze odnowione wiosennie stadko cudnie sie zaprezentowalo!!! pikne masz wszystkie z wiatrem czy nie, sa zarypiste a jakie szczesliwe ze juz koniec hihihi zupelnie jak moje !!!! uwielbiam je takie odnowione :loveu: i zawsze sobie obiecuję, że częściej będę odnawiać :evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ale są piękne, zrób mi tu zbliżenie jak rozdzielić brwi od brody, bo jutro będę z tym walczyć :lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 zerduszko napisał(a):Ale są piękne, zrób mi tu zbliżenie jak rozdzielić brwi od brody, bo jutro będę z tym walczyć :lol: nie rozumiem :lol: brwi sa na górze, broda na dole :lol: AnkaG napisał(a):No wiosenne fryzurki :) Wiosna 2011 wersja coupe :roflt: Quote
zerduszko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 malawaszka napisał(a):nie rozumiem :lol: brwi sa na górze, broda na dole :lol: a pomiędzy oko i gdzie tam trzeba i ile wyciąć? :lol: Quote
AnkaG Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 U mnie dwie po fryzjerze. Jutro kolejne dwie. Jak zwykle łyse i kazałam skrócic mocno włosy na łapach - to dopiero widok piękny. Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='zerduszko']a pomiędzy oko i gdzie tam trzeba i ile wyciąć? :lol: hahaha ty weź mi narysuj albo co :lol: ja to pewnie robię u każdego inaczej :lol: zależy jak mi ręka poleci :lol: tu masz po fachowemu http://www.draxpark.cc/grooming.php zawsze sobie obiecuję robić wg tego a potem... :lol: Quote
wilczy zew Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 To jest super zdjęcie :razz: [img=http://img851.imageshack.us/img851/1355/rodzynka.jpg] zerduszko tu jest pokazane jak się strzyże nasze gady :loveu: http://www.draxpark.cc/grooming.php (pisałyśmy jednocześnie) Quote
Recommended Posts