Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio mi o tej drobnostce co innego pisałaś, jak się Twoja banda z Burasem ganiała. A Timiś to nie tak, że nie chciał ganiać, ale on był z pych psiów "ale powiedz tylko słowo, a będzie uczyniona wola Twoja" :diabloti:

Posted

nie mogę :lol: chwilkę usiadłam, ale już ruszam robić Lunę - zrobieni Drops i Brokat, Luna to największe wyzwanie :roflt: a potem jak siłstarczy to Pepiszka poleci pod trymer, bo przecież oczywiste że ja ich NIE strzygę!!!! TYLKO trymery różnej masci - coat king na początek, potem mars 330, degażówki - NIC ani pół maszynki!!!! diabloti:

Posted

a zamiast tych wszystkich wynalazków , nie wystarczy paczka zapałek ? :diabloti:

mogę Ci Klementynę użyczyć , ona lubi trymować kudłacze , przy okazji nakłada żel ślinowy , robi kąpiel w piachu/igliwiu
będą przepiękne !!

Posted

HA! gotowe - no gotowe 3,5 hahaha bo Pepa póki co została chińskim grzywaczem bo mnie już cierpliwości brakło :mdleje:

zaraz będą jakieś bylejakie zdjęcia bo ciemnawo już...

Vectra dawaj śliniaka! byłoby mniej fruwających kudłów :lol:

Posted

wiatr w uszach to za mało - potrzeba jeszcze wiatru w paszczy :roll:

tak tak - to ja - mistrzyni kadru :B-fly:

Pepa po przegranej walce z molami :evil_lol:

ach och - najpiękniejsza sznupa we wsi :loveu::cooldevi:

Posted

ooo ja bych powiedziala ze odnowione wiosennie stadko cudnie sie zaprezentowalo!!!
pikne masz wszystkie z wiatrem czy nie, sa zarypiste a jakie szczesliwe ze juz koniec hihihi zupelnie jak moje !!!!

Posted

Tekla64 napisał(a):
ooo ja bych powiedziala ze odnowione wiosennie stadko cudnie sie zaprezentowalo!!!
pikne masz wszystkie z wiatrem czy nie, sa zarypiste a jakie szczesliwe ze juz koniec hihihi zupelnie jak moje !!!!

uwielbiam je takie odnowione :loveu: i zawsze sobie obiecuję, że częściej będę odnawiać :evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale są piękne, zrób mi tu zbliżenie jak rozdzielić brwi od brody, bo jutro będę z tym walczyć :lol:

nie rozumiem :lol: brwi sa na górze, broda na dole :lol:

AnkaG napisał(a):
No wiosenne fryzurki :)

Wiosna 2011 wersja coupe :roflt: