Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u mnie tak od 3 zaczęło sypać , sypało bardzo intensywnie .... no ale było jakieś +4 stopnie , więc po śniegu ani śladu .. aczkolwiek zimny pot mnie oblał :diabloti:

Posted

WATACHA napisał(a):
Mnie to się podoba ten plac zabaw w szczerym polu :)

tam zaraz w szczerym - w drugą stronę już nie jest takie szczere pole tylko wiocha - i to nieładna :roll:

Fides79 napisał(a):
łoooj Waszko toż u Was Syberia z tym śniegiem na całego, dobrze ze chociaż wielkich mrozów nie ma na nowo

wielkich może nie ma, ale już chwyta i robi się paskudnie

zerduszko napisał(a):
Mokry śnieg najgorszy, bo się najbardziej czepia. dobrze, ze Kluska jest u mamy :D

moim się już nawet mokry nie będzie czepiał :D

Posted

eria napisał(a):
Aż tyle śniegu macie ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja myślałam ,że u nas jest dużo !

i dalej tyle jest w dodatku teraz jest twardy i ostry bo się zmroził :shock:

wilczy zew napisał(a):
poproszę zdjęcia ;)

my zawsze sierść na łapkach na krótko:cool1:

Ha HA zdjęć nie ma i nie będzie tak z miesiąc, ew. jak ogolę resztę psa to może będzie lepiej wyglądało bo teraz to są jak łowce na cienkich nóżkach :D

• 2 weeks later...
Posted

kurcze, a wydawało mi się że ja tu juz pisałam :hmmmm: ... Wasia na mnie jakiegoś bana nałożyła czy jak?

to pisze jeszcze raz - psy w kulkach - boskie! od razu pranie kanapy :diabloti: a ten śnieg.... matulu.... u nas spadło troche w sobote ale takie pierdu pierdu tylko ale to co u Ciebie.... huhua zima zła....

Posted

wilczy zew napisał(a):
my też robimy łowce :lol:

[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/2886/dsc05965ap.jpg

ło tak wygląda:loveu:
(chciałam same łapki wyciąć i nie wyszło a kiedyś robiłam:placz: )

hahaha myślałam że mam jakiś błąd w komputerze i klikałam odśwież :D a tu cenzura na zdjęciu :D

Saththa napisał(a):
http://img715.imageshack.us/img715/7793/dsc0005d.jpg o ja P******** :mdleje:

Nie chce myślec jakby Tazz wyglądał z ta swoja szopą zimowa na sobie :mdleje:

noo pewnie byłoby ciekawie - zwłaszcza jakby się to roztopiło w domu :D

Katerinas napisał(a):
łooo.... Jaka Syberia :shock:

http://img715.imageshack.us/img715/7793/dsc0005d.jpg
A to rewelacja :lol:

syberia poszła już w niepamięć, mamy już kilka krokusików i zimno jest tylko w nocy :)

jambi napisał(a):
kurcze, a wydawało mi się że ja tu juz pisałam :hmmmm: ... Wasia na mnie jakiegoś bana nałożyła czy jak?

jasne jasne - się nie zagląda a potem że niby się pisało, ale znikłooooo :roflt:

Posted

kilka dni w zeszłym tygodniu spędziła u nas Julka :loveu: absolutnie ją uwielbiam :loveu:

zarośnięta była jak nieboskie stworzenie, więc moje musiały jej ustapić miejsca w kolejce na strzyżenie - zrobiły to z oczywistą rozkoszą :evil_lol:

:lol: Luny tylko tyle nadaje się do pokazania

Posted

Tak, ja sobie też powtarzam,że kiedyś będę mieć sznaucera, kiedyś będę mieć beardeda, kiedyś będę mieć briarda i kiedyś będę mieć softa itd itp. A moja mama mi wyliczyła ostatnio ,że czasu mi w życiu wystarczy jeszcze tylko na 3 psy . Policzyła,że Foxi pożyje jeszcze 5 to ja bede już mieć 30, a potem powiedzmy , że każdy po 10 no i tak do 60 i czas umierać bo jakiego psa utrzymam z emerytury.........