Vectra Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 u mnie tak od 3 zaczęło sypać , sypało bardzo intensywnie .... no ale było jakieś +4 stopnie , więc po śniegu ani śladu .. aczkolwiek zimny pot mnie oblał :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 ja nawet nie chcę myślec ile by tego było jakby nie było na plusie - to się topi - cały czas się topi! ale nasypało tyle, że ciągle jeszcze jest dużo... Quote
Fides79 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 łoooj Waszko toż u Was Syberia z tym śniegiem na całego, dobrze ze chociaż wielkich mrozów nie ma na nowo Quote
WATACHA Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mnie to się podoba ten plac zabaw w szczerym polu :) Quote
zerduszko Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mokry śnieg najgorszy, bo się najbardziej czepia. dobrze, ze Kluska jest u mamy :D Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 WATACHA napisał(a):Mnie to się podoba ten plac zabaw w szczerym polu :) tam zaraz w szczerym - w drugą stronę już nie jest takie szczere pole tylko wiocha - i to nieładna :roll: Fides79 napisał(a):łoooj Waszko toż u Was Syberia z tym śniegiem na całego, dobrze ze chociaż wielkich mrozów nie ma na nowo wielkich może nie ma, ale już chwyta i robi się paskudnie zerduszko napisał(a):Mokry śnieg najgorszy, bo się najbardziej czepia. dobrze, ze Kluska jest u mamy :D moim się już nawet mokry nie będzie czepiał :D Quote
eria Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Aż tyle śniegu macie ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja myślałam ,że u nas jest dużo ! Quote
wilczy zew Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 malawaszka napisał(a):moim się już nawet mokry nie będzie czepiał :D poproszę zdjęcia ;) my zawsze sierść na łapkach na krótko:cool1: Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 eria napisał(a):Aż tyle śniegu macie ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja myślałam ,że u nas jest dużo ! i dalej tyle jest w dodatku teraz jest twardy i ostry bo się zmroził :shock: wilczy zew napisał(a):poproszę zdjęcia ;) my zawsze sierść na łapkach na krótko:cool1: Ha HA zdjęć nie ma i nie będzie tak z miesiąc, ew. jak ogolę resztę psa to może będzie lepiej wyglądało bo teraz to są jak łowce na cienkich nóżkach :D Quote
wilczy zew Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='malawaszka']są jak łowce na cienkich nóżkach :D my też robimy łowce :lol: ło tak wygląda:loveu: (chciałam same łapki wyciąć i nie wyszło a kiedyś robiłam:placz: ) Quote
Saththa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 http://img715.imageshack.us/img715/7793/dsc0005d.jpg o ja P******** :mdleje: Nie chce myślec jakby Tazz wyglądał z ta swoja szopą zimowa na sobie :mdleje: Quote
Katerinas Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 łooo.... Jaka Syberia :shock: http://img715.imageshack.us/img715/7793/dsc0005d.jpg A to rewelacja :lol: Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 kurcze, a wydawało mi się że ja tu juz pisałam :hmmmm: ... Wasia na mnie jakiegoś bana nałożyła czy jak? to pisze jeszcze raz - psy w kulkach - boskie! od razu pranie kanapy :diabloti: a ten śnieg.... matulu.... u nas spadło troche w sobote ale takie pierdu pierdu tylko ale to co u Ciebie.... huhua zima zła.... Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 wilczy zew napisał(a):my też robimy łowce :lol: [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/2886/dsc05965ap.jpg ło tak wygląda:loveu: (chciałam same łapki wyciąć i nie wyszło a kiedyś robiłam:placz: ) hahaha myślałam że mam jakiś błąd w komputerze i klikałam odśwież :D a tu cenzura na zdjęciu :D Saththa napisał(a):http://img715.imageshack.us/img715/7793/dsc0005d.jpg o ja P******** :mdleje: Nie chce myślec jakby Tazz wyglądał z ta swoja szopą zimowa na sobie :mdleje: noo pewnie byłoby ciekawie - zwłaszcza jakby się to roztopiło w domu :D Katerinas napisał(a):łooo.... Jaka Syberia :shock: http://img715.imageshack.us/img715/7793/dsc0005d.jpg A to rewelacja :lol: syberia poszła już w niepamięć, mamy już kilka krokusików i zimno jest tylko w nocy :) jambi napisał(a):kurcze, a wydawało mi się że ja tu juz pisałam :hmmmm: ... Wasia na mnie jakiegoś bana nałożyła czy jak? jasne jasne - się nie zagląda a potem że niby się pisało, ale znikłooooo :roflt: Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 kilka dni w zeszłym tygodniu spędziła u nas Julka :loveu: absolutnie ją uwielbiam :loveu: zarośnięta była jak nieboskie stworzenie, więc moje musiały jej ustapić miejsca w kolejce na strzyżenie - zrobiły to z oczywistą rozkoszą :evil_lol: :lol: Luny tylko tyle nadaje się do pokazania Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 mmmhmmm jak dobrze bez kudłów no i co z tego że byłam kąpana i sraczkowy ksiąciunio Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 kiedyś będę miała taką Julkę :loveu: Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 prężyk :D moje starości kochane :loveu: Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 "Kiedyś będę miała taką Julkę" ... bla bla bla :eviltong: klony zarabiste! ;) Quote
eria Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tak, ja sobie też powtarzam,że kiedyś będę mieć sznaucera, kiedyś będę mieć beardeda, kiedyś będę mieć briarda i kiedyś będę mieć softa itd itp. A moja mama mi wyliczyła ostatnio ,że czasu mi w życiu wystarczy jeszcze tylko na 3 psy . Policzyła,że Foxi pożyje jeszcze 5 to ja bede już mieć 30, a potem powiedzmy , że każdy po 10 no i tak do 60 i czas umierać bo jakiego psa utrzymam z emerytury......... Quote
malawaszka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 noo Ty uważaj bo po tej magicznej 30 to już z górki :shock: jedyny sposób, żeby mieć więcej to po kilka na raz :D Quote
Recommended Posts